רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של אדימקס דגם br-6204wg עם רשת אלחוטית מוגדרת אני רואה אותה במכשיר שלי (HTC DESIRE) כרשת פתוחה עם אות מצוין אבל ברגע שני מנסה להתחבר אליה הוא לא מצליח ועובר לרשת הבאה ברשימה (תופס כנראה של איזה שכן) ניסיתי לשים סיסמא על הרשת ולראות אם זה משנה משהו אבל בסך הכל אני רואה אותה בדיזייר כדורשת סיסמא עכשיו אבל עדיין לא מתחבר ניסית גם עם האייפוד של אחי וגם לא הצלחתי להתחבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinet יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfig אני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינה בבקשה לעזור תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטית חיצוניים בחיבור USB, הכל מתוצרת Edimax. התקנתי את הנתב לפי המדריך ורשת בסיסית ללא סיסמה, והתקנתי כרטיס רשת אחד בינתיים. עם כרטיס הרשת מגיעה תוכנה שדרכה צריך להגדיר ולהתחבר לרשתות האלחוטיות, לפני שמשתמשים בכלי של Windows לאיתור רשתות אלחוטיות. מצאתי בתוכנה את הרשת שהתקנתי וניסיתי להתחבר אליה, אבל בשלב ה-Acquiring Network Address אני מקבל הודעה שזה לא מתחבר, מסיבה שלא ברורה לי. כרטיס הרשת בבירור מזהה את הרשת עצמה ומעיד על עוצמת חיבור של 60% באיכות מקסימלית. מאותו החדר בו נמצא כרטיס הרשת הצלחתי להתחבר לרשת בלי בעיות באמצעות iPod, כך שהבעיה היא כנראה לא ברשת. ניסיתי בכל מקרה להגדיר באופן ידני ברשת את כתובת ה-mac כ"מורשית כניסה", לא עוזר. ע…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה זמן מחקתי את התוכנה itunes מהמחשב ומהרגע שהמחשב עשה ריסטרט אחרי המחיקה אין לי גישה לשום רשת אינטרנט- לא דרך כבל ולא דרך Wi-Fi(תכל'ס לא ניסיתי להתחבר דרך Wi-Fi כי אני לא מוצא את המתאם רשת אבל לא נראה לי שגם ב-Wi-Fi זה יעבוד ואני אסביר). דברים שניסיתי ולא עבדו:* אני מחובר לרשת עם כבל, הכבל מופיע כ-Local Area Connection, הדרייבר הוא Realtek PCIe Geb Family Controller, הראוטר הוא D-Link של בזק. החיבור במצב זמין. * הכבל מחובר לקיר שבו עובר כבל עד לסוויצ'ר שממנו מגיע כבל לראוטר. בדקתי שהראוטר תקין, שהסוויצ'ר תקין, שהמגעים ביציאה תקינים(הכל ע"פ נוריות חיווי). * כשאני מחבר לפטופ לאותו כבל רשת שמתחבר למחשב- יש רשת.* אני לא מצליח לגשת לדף ש…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מדובר במקום העבודה שאלה 1 מדובר בכמה מחשבים שמחוברים למודם \ נתב יש לי במשרד נקודת איטרנט שמחוברת למודם הבאתי מחשב ישן חיברתי אותו התקנתי את כרטיס הרשת והכל עבד עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט והכל היה בסדר בלי ססימא בלי כלום הייתי לוחץ על האקספלורר והאיטרנט היה עובד המחשב קרס והבאתי אחר פרמטטי את הדיסק הכנסתי את הכרטיס רשת הקודם והתקנתי את WIN XP עכשיו המחשב תקין ואני לא מצליח לגלוש. אני יכול לקרא לטכנאי שלנו אבל עד שהוא יואיל בטובו להגיע אני אצא לפנסיה. איך אני מתחבר חזרה ? שאלה 2 אם אני לוקח את המחשב שלי מהבית למקום אחר ,האם אני יכול להתחבר לאינטרנט על שם המנוי שלי או שזה תופס רק בבית שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני משתמש בfilezila . כשהוא שואל בהתחלה לאן להתחבר אני כותב 127.0.0.1,אני לא יודע מה אני צריך לרשום שם לדעתי מכאן נובעת הבעייה,בכל מקרה ניתן להכנס לשרת רק דרך המחשב שלי דרך מחשב אחר בכתיבת ftp://127.0.0.1 אני מקבל הודעת שגיאה,connection could not be established בבקשה תסבירו לי שלב שלב מה כן צריך לרשום(ניסיתי ת'איי פי הנכוחי שלי וזה לא עזר),ומה הבעייה,מה לא עשיתי בסדר. noob כפי שניתן לראות... אייל
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-