עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tal_p,

אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by adiga,

שלום יש לי רשת של 11 מחשבים מחוברים בסוויצ', ומודם ADSL של ROTAL RTA1320A, גם הוא מחובר לסוויצ'. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ שרת של משחק (למשל CRYSIS) על רשת ה LAN ולאפשר לשחקנים להתחבר דרך האינטרנט לשרת שלי. ניסיתי כל דרך אפשרית ב IP ROUTE, ומשום מה אני עדיין לא מצליח להגדיר את הראוטר (שהוא המודם עצמו) להעביר את התקשורת מהאינטרנט למחשב הספציפי שמריץ את השרת של המשחק. הרשת בנויה בצורה הבאה: 10 מחשבים: IP 10.1.1.1-10 מחשב ראשי: 10.1.1.100 מודם: 10.1.1.200 SUBNET MASK: 255.0.0.0 המודם מוגדר לפי שרתי הDNS של הספק (בב"ל) עם SUBNET 255.255.255.255 לכל מחשב ברשת יש גישה לאינטרנט בלי קשר לאף מחשב אחר. המחשב הראשי קיים רק למטרת הרצת שרתי משחקים ב LAN. כל פעם שאני מתחבר לספק אני …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Danix60,

אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אני משחק במשחק אוןליין שדורש להיות מחובר כל הזמן. כבר חודשים שאני מתנתק מהמשחק 20 פעמים ביום כל כמה דקות יש ניתוקים רנדומלים וזה זורק אותי מהמשחק. זה משחק נגד אנשים וזה מטריף אותי וגם המשחק כולו יוצא החוצה וצריך לטעון הכל מחדש תהליך שלוקח 5+ דקות. עד היום הייתי בטוח שמדובר בשרתים של המשחק עצמו אבל אנשים אחרים אומרים שזה לא עד כדי כך נורא והם יכולים לעבור ימים שלמים בלי ניתוקים מהשרתים של המשחק. קשה לי לבחון את הבעיה מחוץ למשחק כי מדובר בניתוקים של שנייה או שניים כנראה דברים שלא באים לידי ביטוי בסתם גלישה רגילה או אפילו העלאה של וידאו ליוטיוב כי יש מנגנונים שמתגברים על ניתוקים. אבל במשחק פה ניתוק רגעי הורס לגמרי. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by yadin,

יש לי מודם נתב דגם RTA 1320A -ROTAL וראוטר TP LIK הראוטר רוב הפעמים בהיום עושה כמה ריסטרטים ללא סיבה כך סתם והראוטר מחובר לאיזה 4 מחשבים לבית 2 מגה וזה מרציח הראוטר והמודם בחדר שלי כל ריסט כולם יוצאים עלי ''אתה ערוס אותו''נכון אתה נוגעה בו'' כולם מוצאים עלי תעצבים מה הסיבות לעשות ריסט? עריכה:הראוטר ביכלל לא עושה ריסט רשום רק אין גישה לאינטרנט ולפעמים לרשת יש ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Bios-Phere,

שלום, יש לי את הראוטר של בזק, רוטל כמדומני, שמחובר קוית למחשב בפינת עבודה באזור המטבח. יש עוד מחשב, בחדר של הילד עם כרטיס רשת USB שגם נרכש מבזק, שם הקליטה מאוד נמוכה והגלישה מאוד איטית. יש לציין שיש 2-3 קירות בין שני המחשבים, אבל מדובר בדירה ממש לא גדולה. מה האופציה הכי טובה ולא יקרה לשיפור הקליטה במחשב של הילד? להתקין access point נוסף בחדר של הילד, או אולי עוד ראוטר? האם ניתן להתקין עוד ראוטר שיחובר קווית אל המחשב השני על אותו חשבון ADSL? תודה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kurichar,

אהלן חברה, לפני פחות משנה עברתי לבית פרטי עם הראוטר היחידי שהיה לנו. נקודת החיבור של הראוטר הייתה בקומת קרקע, שזו קומה שאין בה שום מחשב או מכשיר שמצריך חיבור קווי לרשת. כל המחשבים והמכשירים שכן מצריכים, נמצאים בקומה השנייה. הפתרון הכי הגיוני היה להעביר כבל רשת ישיר, אך זהו פתרון לא כל כך אסתטי ודורש טיפה סידור. פנינו לבזק והם הציעו לנו מכשיר הנקרא Bspot בעל שתי יחידות. יחידה אחת המתחברת לרשת הטלפון ולראוטר בקומת קרקע והיחידה השניה מתחברת לרשת הטלפון בקומה השניה, ומאפשרת חיבור קווי ישיר למחשב. הרעיון היה נחמד והמחיר שלו היה 15 שח לחודש. הלכנו על הרעיון הזה ובתכלס עד עכשיו הוא עבד סביר למדי. אך החלו התנתקויות רבות ורציתי לדעת האם יש פתרון חלופי, בעל רכישה חד פעמית…

12. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחובר לרשת דרך הראוטר של Edimax מדגם BR-6204Wg. יש לי בבית עוד מחשב במרחק של כ 5 מטרים פחות או יותר ממנו. למחשב הזה (עובד על ווינדוס XP אם זה משנה) קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7218G התקנתי את הדרייבר והתוכנה, ניסיתי דרך התוכנה, וגם דרך ה WZC וזה פשוט לא מוצא לי את הרשת. כשניסיתי להתחבר עם לפטופ (שניים שונים), שניהם מתחברים, אפילו ממקום יותר רחוק בבית (דרך ה WZC)... למישהו יש מושג איך זה קורה? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by emeister,

שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד

16. שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D-M-X,

(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  22. יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  23. היי, הזמנתי מחשב חדש [מפרט ניתן לראות בפרופיל שלי] והיום כמה ימים לפני ההגעה שלו פתאום עלה לראשי עניין החיבור לאינטרנט. לא הזמנתי כרטיס רשת. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת להזמנה? אם כן, איזה? תוכלו לעזור לי בבקשה עם קישור מתוך האתר של פנדה, ששם קניתי? http://www.pandas.co.il או קישור ישיר ל "כרטיסי רשת" באתר: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221 [האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה אגב] למחשב אחד, לא רשת. מחובר ב ADSL. ואולי, אני לא צריך כרטיס רשת וזה מובנה בלוח אם? זה מחשב חדש אחרי 5 וחצי שנים ככה שאיני יודע :] תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by maor6,

שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.