רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, בהיותי שחקן MMORPG (במקרה הזה wow) כדי לדבר עם אנשים אחרים אנחנו משתמשים ב Ventrilo. אך קיימת בעיה קצת מוזרה שאני יכול להתחבר לשרת ה Ventrilo של ה Guild שלי רק בשעות מסוימות של היום, בערך בין 1am ל 3pm שהם שעות חסרות פעילות ואילו ביתר השעות אינני יכול להתחבר לשרת. חשוב לציין ש 40+ אנשים מכל אירופה כן יכולים להתחבר לשרת במשך כל שעות היום (אני משתמש בגירסה הנכונה). תחילה כדי לבודד את הבעיה פירמטתי את המחשב ביצעתי disable ל anti-virus עקפתי את ה router על ידי חיבור המודם ישירות למחשב ועדיין הבעיה קיימת. האם הספק שלי (013) חוסם את הפורט (3870) ? כיצד אני יכול לבדוק איפה הבעיה ? בצד שלי או בצד של הספק ? ואיך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האימיול פשוט מסרב ליצור קשר עם הפורט תחת הראוטר RTA1025W . למרות שהופנה אליו כל פורט ופורט שונה ואחר . לפעמים הוא יוצר קשר ומזהה גבוה..אבל אחרי התנתקות וחיבור הוא פשוט "מזהה נמוך" . אין חומת אש בראוטר עצמו ובחלונות . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האמת שקצת קשה לי לתאר את התופעה אבל אני אשתדל. יש לי בית בן שתי קומות בקומה ה ראשונה יש את המחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרואטר בקומה העליונה יש שני מחשבים נוספים המחוברים עם כבלים לראוטר הראוטר הוא EDIMAX מהבסיסיים ביותר והבעיה היא כזאת: אני משחק בWORLD OF WARCRAFT ומידי פעם החיבור שלי פתאום נעצר כלומר אני לא מקבל upload/download בכלל. באותו רגע שזה קורה אני לא מוסגל לגלוש בכלל ואני צריך לעושות ריסטרט לראוטר. עכשיו העיניין הוא ש זה קורה רק במחשב שלי... במחשב של אבא שלי ושל אחי הנתונים זורמים כרגיל ואין להם את הבעיה הזו. אולי חשוב לציין שהאינטנט לא מתנתק הוא נשאר מחובר אבל אני פשוט לא מקבל זרימה של מידע מהרואטר. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה. 1.אולי ה…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-