עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asdasdasd,

היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by gal663,

ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Pintuk,

אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DoR TnT,

קניתי ראוטר של 3COM: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 די מזמן ועכשיו עברתי לרשת אלחוטית בגלל מעבר דירה אז קניתי את הכרטיס רשת הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 עכשיו יש לי בעיה המחשב שאצלו נמצא הכרטיס רשת מותקן בו ויסטה ובדיסק שקיבלתי אין תמיכה בויסטה אז הורדתי מהאתר של החברה ועדיין לא עובד כי מהאתר יש תמיכה לויסטה 32 ובמחשב מותקנת ויסטא 64 ולכן התוכנה של הכרטיס לא עובדת ועושה בעיות. מה לעשות חוץ מפירמוט? ד"א יש לי עוד שאלה יש איזה משהו שאני אוכל להפוך את המדפסת שלי לאלחוטית? יענו לשים אותה בארון כי יש לי שם חשמל ולחבר לה משהו עם USB אלחוטי שיתחבר גם למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by arielbs,

שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by riddick00,

קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by N-KiNG,

שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by Posford,

יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  14. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

15. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום! קניתי מודם שהוא גם ראוטר של החברה ORIGO שהאתר שלהם הוא WWW.ORIGO2000.COM ואני לא מצליח להגדיר את החיבור לאינטרנט של חברת 012. ניסיתי לדבר עם התמיכה התכנית אך התשובה שלהם היתה שלילית.לא היה להם מושג מה לעשות! בקיצור אני צריך ממכם עזרה שתאמרו לי בבקשה באיזה פרוטוקול להשתמש ומהם ההגדרות שעלי להגדיר! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by yonir,

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. תשתית HOT והבית גדול, מעוניין להוסיף עוד רפיטר כדי לחזק את הקליטה במקומות חלשים. איזה מכשיר עליי לרכוש ומה צריך לדעת כדי להגדיר את זה ? תודה.

19. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

20. Started by k[]m,

שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by oricoh,

אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by noam23,

נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…

23. Started by StrikeEagle,

אז הזמנתי ספק ותשתית של בזק +בינלאומי, 15MB ב93.80 שניהם. אני צריך פס רחב וכמה שיותר לנצל אז אני מבקש מהטכנאי פשוט שיחבר לי את זה בכבל רשת? זה בא עם VDSL או מה שהם לא רושמים שם? איך הנתב שהם שולחים? הוא מתאים לפס רחב? צריך מודם או בכלל למה זה עוזר? אין לי כרטיס רשת אבל נראה לי שיש מובנה בלוח אם נכון? אני אקבל את המהירות הזאת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  24. שלום לאחר שקניתי מחשב נוסף ונתב חוטי הגדרתי וחיברתי והכל עובד מצוין קודם כל יש לי מודם כבלים מהסוג הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm ונתב: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d בהוט ו 012 בחיבור L2TP הכל עובד מצויין אבל לאחרונה החל לקרות דבר מוזר אני לא מצליך לגולוש באתרים כאילו יש נתק אני מקבל שגיאה של to long time to respond (בכל דפדפן) אני מצליח לשלוח ping ל google ומקבל חזרה הנתב רושם שהוא מחובר אבל הוא לא מעלה שום אתר זה נפתר שאני עושה לו reboot (לנתב) או מוציא את הנתב מהחשמל לכמה שניות ומחבר שוב ואז זה עובד יש לי firewall של הxp sp2 יש רעיונות לפתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.