עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Aviv C,

יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by Trol,

שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Gohan,

אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pixilated,

יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by pizzaguy,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. יש לי רשת ביתית שעובדת על הקו טלפון בבית (hpna). מחשב אחד מחובר ישירות למודם כבלים, ועוד מחשב מחובר אליו ברשת. המחשב שמחובר למודם מקבל את המהירות הנורמאלית והכל בסדר. במחשב השני שמחובר אליו ברשת המהירות הרבה יותר איטית - בערך חצי מהמהירות של הראשון. ישבתי על זה כבר יום שלם ואני יכול להגיד בבטחון שזאת לא בעיית תוכנות ריגול או וירוסים.שיחקתי כל היום עם ההגדרות של ה MTU וRWIN ושום דבר לא שינה כלום. מה שעוד שמתי לב זה שפינגים מהמחשב הראשון שמחובר למודם יוצאים בסדר (חוזרים ב1 ms) ואם אני שולח פינגים מהמחשב השני לראשון אז שמתי לב שיש ספייקים רציניים כל כמה שניות. הוא שולח כמה רגיל שחוזרים תוך 1 ms ואחרי זה יש שליחה או שתיים שחוזרות תוך 76ms או באיזור. יש למישהו רעיונות (עדיף לא…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by w7_znay,

יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by kobipk,

שלום יש לי ראוטר בבית שמחוברים עליו 2 מחשבים רציתי לדעת איך אני שולט על 2 המחשבים שיש לי בבית דרך האינטרנט הכוונה להשתלט על המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  18. אני צריך לדעת מה הפורט של משחק הרשת של פיפא. תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by BEN903,

אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AMIT_MEG,

בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Raanan30,

היי. יש לי אינטרנט דרך בזק ADSL 2 וחצי מגה דרך בזק בינלאומי. יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX שאני מחובר אליו בצורה חוטית ולא אלחוטית. יש לי לאחרונה בעיות במהירות הורדה. במקום להוריד על 250 כמו שצריך - אני מוריד על מהיריות בין 30 ל 110. כשאני מנתק את הראוטר ומחבר אותי לבד ישירות אל המודם - המהירות היא כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by oran55,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

יש לי רשת ics בין שני מחשבים. פירמטתי את המחשב הראשי לא מזמן, אבל החזרתי את ההגדרות כמו שהיו פעם, והרשת פשוט לא עובדת, יש זיהוי, הסמל הזה של המחשבים בטאסק באר מהבהב אז זה אומר שקיים חיבור, אבל הרשת לא עובדת. את המחשב המשני לא פירמטתי, אבל הכנסתי את ההגדרות שהיו בו מחדש. שני המחשבים עם ווינדוס xp. בבקשה תנסו לעזור.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by EyalOnn,

שלום לחברי הפורום היקרים, מדובר על חיבור רשת ביתית אלחוטית של 2 מחשבים נייחים ונייד אחד בתשתית adsl ו-012 בבית גדול בעל שתי קומות. מעוניין בתמיכה עתידית בתשתית בכבלים, וישנה עדיפות בתמיכה למדפסת. ראיתי תגובה ב-zap שעל פיה יש בעיות ב-Edimax עם login עבור 012 (user@012), האם זה נכון? לא ברורים לי ההבדלים המשמעותיים ביניהם. אשמח לתגובות בנושא. תודה, אייל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים