רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...
-
מה שקורה זה שאני למשל נכנס ליוטיוב ורואה וידאו ובו זמנית אני מנסה להעתיק את הלינק ולשתף נגיד בפייסבוק ואז הדף לא נפתח לי,רק אחרי שאני עוצר את הסרטון או שנותן לו לרדת עד הסוף אני יכול לפתוח את הדף.כנ"ל כשאני מוריד משהו מרפידשר (יש לי חשבון פרמיום) ואני מנסה להוסיף עוד לינקים הוא לא נותן לי להוריד.אני שם לב שלינק אחד יורד לי בכל רוחב הפס ואני מבין שפשוט הרוחב פס לא מנוהל כנראה כמו שצריך ולכן כשיש הורדות לא ניתן לגלוש בו זמנית. יש לי את ההוטבוקס של הוט מוגדר כראוטר חבילת 12 מגה.יש לציין שכאשר הייתי בADSL 8 מגה לא נתקלתי בתופעות האלו כלל.האם צריך להגדיר משהו בראוטר עצמו או שיש לדבר עם התמיכה של הוט או בזק בין לאומי? אשמח לעזרה נ.ב. שכחתי לציין שאני משתמש בדפדפן כרום פלוס …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני לא מצליח לבדוק את מהירות האינטרנט שלי באמצעות speedtest.net כל ניסיון לבצע בדיקה מגיע למצב כמו בתמונה, בשלב הראשוני של בדיקת ה-latency. הספק שלי הוא 014 (שזה בזק בינלאומי, אם אני לא טועה), והתשתית היא של הוט. אני מחובר באמצעות ראוטר TP-Link WR841N למודם Terayon של הוט. אני לא יודע מה עלולה להיות הבעיה, כי לפני שבוע בערך אני זוכר שזה כן עבד. בנוסף, ניסיתי גם ב-FF וגם ב-IE והתוצאה זהה. תודה לכל מי שיוכל לעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב לאחרונה רכשתי את הD LINK DIR825 AC ואני מנסה להשתמש בו כרגע להארכת הטווח של רשת הWIFI מהבית ליד (עד שתוקם תשתית בביתי החדש). אציין שהכל נעשה בהסכמה (הבית הוא של ההורים של אישתי), וברשותי פרטי ההתחברות לספק והתשתית (באנדל 40 מגה של אקספוון) הראוטר הזה לפי הבנתי לא תומך ב WDS אלא ב WISP שאמור להיות פשוט יותר. אציין שאני הדיוט בעניין ואני עובד צמוד למדריכים (באנגלית ועברית) שאני מוצא ברשת. הראוטר המחובר לאינטרנט הוא ש מדגם Q1000 של QWEST. הרשת עובדת בצורה תקינה. אני מבצע את ההוראות האלו כפי שמצאתי בסקירה בNETCHEIF (מאפשר קליינט תחת תפריט הWIFI , מסמן את הרשת של ה QWEST המזוהה בהצלחה ולוחץ APPLY). הדילינק מבצע את הפעולה ומאפשר חיבור תחת ההגדרות החדשות אבל אין גישה לא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה לחבר Access point מסוג Level one דגם: WAP-006 . בסוף היגדרתי כמעט הכול והמחשב מחובר דרכו אבל לא גולש!כן לא גולש! אני מזהה את הרשת של הנקודה אבל לא מצליח לגלוש במחשב שמחובר אליו. אני חושב שיש הגדרה ששכחתי-מישהו יכול אולי לעזור? אני מאוד אודה לו תודה TANGUSH
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי בעבודה פקס,שמחובר לאינטרנט,שאליו אני מחבר כבל רשת ומחבר אותו לנייד לצורך אינטרנט,במקום לגמור את החבילת גלישה בסלולר. לצורך העניין באתרים של גוגל(יוטיוב,גוגל),ופייסבוק אני מצליח לגלוש,אבל בכל אתר אחר אני לא מצליח. רשמתי בCMD פינג ואת הכתובת של האתר וזה נתן לי רפליי (17MS ממוצע אם זה קריטי) יש דרך לעקוף את החסימה הזאת ולגלוש באתרים כמו וואלה,יד2 נענע וכו'? במחשב אחר של המפעל לצורך העניין יש גישה לכל האתרים,יש אפשרות לפתוח את החסימה הזאת גם אצלי?(מעוניין בעיקר לצפות בסרטים לצפייה ישירה להעביר משמרת) אגב,גם בניידים אחרים יש את אותה תוצאה של חסימת אתרים.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-