עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motogt,

קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nfch11,

פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)

4. שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  5. היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מצליח לבדוק את מהירות האינטרנט שלי באמצעות speedtest.net כל ניסיון לבצע בדיקה מגיע למצב כמו בתמונה, בשלב הראשוני של בדיקת ה-latency. הספק שלי הוא 014 (שזה בזק בינלאומי, אם אני לא טועה), והתשתית היא של הוט. אני מחובר באמצעות ראוטר TP-Link WR841N למודם Terayon של הוט. אני לא יודע מה עלולה להיות הבעיה, כי לפני שבוע בערך אני זוכר שזה כן עבד. בנוסף, ניסיתי גם ב-FF וגם ב-IE והתוצאה זהה. תודה לכל מי שיוכל לעזור... [attachment deleted by admin]

10. ערב טוב לאחרונה רכשתי את הD LINK DIR825 AC ואני מנסה להשתמש בו כרגע להארכת הטווח של רשת הWIFI מהבית ליד (עד שתוקם תשתית בביתי החדש). אציין שהכל נעשה בהסכמה (הבית הוא של ההורים של אישתי), וברשותי פרטי ההתחברות לספק והתשתית (באנדל 40 מגה של אקספוון) הראוטר הזה לפי הבנתי לא תומך ב WDS אלא ב WISP שאמור להיות פשוט יותר. אציין שאני הדיוט בעניין ואני עובד צמוד למדריכים (באנגלית ועברית) שאני מוצא ברשת. הראוטר המחובר לאינטרנט הוא ש מדגם Q1000 של QWEST. הרשת עובדת בצורה תקינה. אני מבצע את ההוראות האלו כפי שמצאתי בסקירה בNETCHEIF (מאפשר קליינט תחת תפריט הWIFI , מסמן את הרשת של ה QWEST המזוהה בהצלחה ולוחץ APPLY). הדילינק מבצע את הפעולה ומאפשר חיבור תחת ההגדרות החדשות אבל אין גישה לא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, מנסה לחבר Access point מסוג Level one דגם: WAP-006 . בסוף היגדרתי כמעט הכול והמחשב מחובר דרכו אבל לא גולש!כן לא גולש! אני מזהה את הרשת של הנקודה אבל לא מצליח לגלוש במחשב שמחובר אליו. אני חושב שיש הגדרה ששכחתי-מישהו יכול אולי לעזור? אני מאוד אודה לו תודה TANGUSH

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by ybe,

אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  15. היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  16. רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי. יש לי בעבודה פקס,שמחובר לאינטרנט,שאליו אני מחבר כבל רשת ומחבר אותו לנייד לצורך אינטרנט,במקום לגמור את החבילת גלישה בסלולר. לצורך העניין באתרים של גוגל(יוטיוב,גוגל),ופייסבוק אני מצליח לגלוש,אבל בכל אתר אחר אני לא מצליח. רשמתי בCMD פינג ואת הכתובת של האתר וזה נתן לי רפליי (17MS ממוצע אם זה קריטי) יש דרך לעקוף את החסימה הזאת ולגלוש באתרים כמו וואלה,יד2 נענע וכו'? במחשב אחר של המפעל לצורך העניין יש גישה לכל האתרים,יש אפשרות לפתוח את החסימה הזאת גם אצלי?(מעוניין בעיקר לצפות בסרטים לצפייה ישירה להעביר משמרת) אגב,גם בניידים אחרים יש את אותה תוצאה של חסימת אתרים.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של 3com מסוג 3CRWER100-75. ברשותי כבלים באמצעות ערוצי זהב והספק הוא אינטרנט זהב. מערכות הפעלה על שני מחשבים מקומיים - XP. איני מצליח לגלוש באינטרנט לא ברשת קווית ולא באלחוטית. גרסאת התוכנה היא 1.2.1 התופעה היא שאני מצליח לקבל פינגים ממחשב מקומי המחובר לנתב לשרתים בחו"ל. אני רואה ב-log של הנתב שהוא התחבר וקבל כתובת חוקית , שרתי DNS ו - gateway אבל עדיין לא מצליח לגלוש או לעשות כל דבר אחר באינטנרט מלבד פינג. נסיתי להתחבר ב - L2TP וב- PPTP - והתוצאה זהה. ביטלתי את ה - FW ואת ה פורט פילטרינג בנתב כדי להוציא אותם מהמשוואה. הגדרתי lns.inter.net.il שם משתמש וסיסמא וככל הנראה מתחבר כי הנתב מקבל כתובת והכל ויש לי פינגים ממחשב מקומי החוצה…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by sTorMx,

פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by sTorMx,

אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי . חיברתי את המחשבים שלי לרשת עים ראוטר קווי של EDIMAX , העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח אתרים מסויימים באינטרנט (כמו: וואלה, נענע, ...) כאשר אני מחובר ישירות מהמודם למחשב אני מצליח לגלוש כמו שצריך. אני מחובר דרך בזק בינלאומי עם מודם B-FOCuS Router 270 . הדגם של הראוטר של EDIMAX הוא: BR-6104K . אשמח אם תוכלו לעזור לי , כמו תמיד תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים