רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
??? בשבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט ל100 מגה בהוט + HOTNET . לאכזבתי בכל הבדיקות שערכתי הגעתי למהירות הורדה שבין 50 -80 מגה לשניה בלבד. ביתי כבול ברשת חוטית איכותית והייתי משוכנע שהבעיה לא כאן ואף לא בכרטיס הרשת אינטל 82579 המוגדר כג'יגביט. (נסיון להגדירו כג'יגה דרך הפורטים שך הUPS כשל לחלוטין, אין חיבור.) התקשורת בביתי עוברת דרך הא פסק SL800 של אדוויס אי לכך נפל לי האסימון והבנתי שמקור הבעיה ב UPS ואכן אחרי ניתוק מה UPS וחיבור ישיר מהנקודה בקיר למחשב המהירות עלתה פלאים ללפחות 100 מגה לשניה ולפעמים גם הרבה יותר. בעקבות כך יש לי 2 שאלות: 1 - האם בחיבור שלא דרך הUPS אני מסכן את המחשבים באופן מהותי ? (ברקים, קפיצות מתח ושאר ירקות) 2 - באם התשובה לשאלה 1 חיובית האם זה פתיר מב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר חדש ומעוניין בדגם מהיר, כמו ה-Asus RT-AC88U או Linksys WRT-1900AC. עם זאת, הבנתי שמשרד התקשורת לא מאשר יבוא של מכשירים אלה. איזה ראוטר מהיר לא פחות אני יכול לקנות? ממה שראיתי באינטרנט המבחר מזעזע... אפשרות אחרת היא איך ניתן לרכוש את הראוטרים שציינתי למעלה בלי בעיה (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/ מה אתם אומרים? משתלם המחיר? אם למישהו יש עוד מידע בנושא (אהמ נציגי בזק.. ) שיביא בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מותקן אצלי NETEX וכרגע שאני מבצע חיפוש כלשהו עולה לי אוטומטית אתר בשם YOOGEE מחקתי את כל קבצי הקוקיס ועדיין אותה בעיה הסרתי EXPLORER והחזרתי לא עוזר... חיפשתי YOOGEE במחשב-לא נמצאו שום תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות בחיבור דרך Yes ? האם בכלל שווה להתחבר דרך Yes ? אני מחובר כבר תקופה ארוכה דרך ADSL ולא שיש לי טענות, פשוט המחיר ... אני שומע יותר ויותר על אנשים שעוברים לכבלים, ומשלמים פחות, ניקח לדוגמא חיבור 750 ב119 שקל בלבד ( ככה נאמר לי ) שזה למעשה כולל גם את השתית וגם את החיבור לאינטרנט, כאשר אני משלם רק לבזק 130 שקל : יש הצעות ? נ.ב אני מחובר דרך חברת Urbis ואני מאוד מרוצה, ולא מתכוון לעזוב אותם ( חוץ מזה שיש לי הסכם שירות איתם לעוד 7 חודשים ), מבחינתם הם מספקים גישה גם דרך ADSL וגם דרך כבלים.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-