רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם :] יש לי פינגים גבוהים בטירוף במשחק WOW (ורק במשחק הזה), וכחלק מהניסיון למצוא את הבעיה אני מנסה לעשות TRACEROUTE. כשאני עושה PING אם TRACEROUTE לכל IP, זה פשוט נותן לי כוכביות. יש לי בזק בינלאומי, תשתית של HOT, ראוטר WR641G של TPLINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מנוי בבזר בינ"ל בחבילה של 5 מגה. לאחרונה רציתי לשדרג ומהתשתית (בזק) שלחו טכנאי שהיה ובדק ומצא שהמרחק שלי הוא גדול מידי מהמרכזיה או משהו כזה ולכן אני לא יכול לשדרג לחבילה של 8 מגה. האם יש טכנולוגיה אחרת בנמצא שתאפשר לי לשדרג למעל 5 מגה ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עם כל הכבוד לחברה הזאת לא מספיק שהם שייכים לבזק הם גם גונבים מהלקוחות ת שלהם כסף כל אחד באתר שיש לו חשבון צריך לבדוק טוב טוב, דבר ראשון שיטת החיוב שלהם היא 30+ כאילו אתה משלם רק אחרי 30 יום, נשמע טוב אבל לא היה לי חשבון של חודשיים ב 9.9 דולר לחודש ומשום מה אני משלם ל 3 חודשים למרות שהחשבון הוא רק לחודשיים , איך אתם שואלים פשוט בגלל שאם התחברתם אחרי ה 1 לחודש אוטומטי המחשב שלהם ברמאות מחייב אותכם לחודש 3 נוסך על הימים ואז ע"י כך מחייב אותכם בעוד 9.90 לעוד חודש למרות שאין לכם חשבון שם לראו הוזהרתם אלא שכבר יש להם חשבון , רצוי שהתנתקו מהם
-
כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שלום אנשים. כמו תמיד, עד כמה שאני חושב את עצמי מבין במחשבים, מגיע היום הזה שיש משהו שאני לא מבין איך עושים. יש לחבר שלי ראוטר BR-6428N ונקודת גישה EW-7416APN. המצב הוא כזה. הראוטר שלו נמצא בקומה למעלהומחובר למודם ADSL. הנקודת גישה קומה מתחת. הוא רוצה לשתף את האינרטנט עם ה ACCESS POINT שיתחבר עם הראוטר בצורה אלחוטית ואת ה ACCESS POINT לחבר למחשב באמצעות כבל (יש חיבור אחד על המכשיר לכבל). ניסיתי על UNIVERSAL REPEATER ובראוטר על AP, אבל זה עבד רק אם התחברנו אלחטית דרך המחשב הנייד ל ACCESSPOINT. אם הכבל זה פשוט לא עבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות ה DHCP, כי גם זה היה על DISABLED, והצלחנו לקבל IP אוטומטית, אבל אין אינרנט, איזשהי בעיה עם ה DNS. לא מצאתי הגדרות ב ACCESS POINT להגד…
-
- 8 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי במודם של בזק כראוטר ל 2מחשבים וללא חייגן. לאחרונה קניתי את ראוטר BR-6424NL EDIMAX ע"מ שתהיה לי אופציה אלחוטית. בנתיים אני מנסה לחבר את המערכת בצורה קווית בלבד בנתיים. את המודם של בזק קינפגתי ידנית קודם לפני שחיברתי את הראוטר החדש לרשת . להלן המודם מקונפג טרם החיבור הראוטר: לאחר מכן ניתקתי אותו וחיברתי אותו לכניסת ה WAN ע"ג ראוטר EDIMAX. עכשיו אני כבר לא מצליח לראות את הממשק של המודם ב 10.0.0.138 וכמובן שאין לי אינטרנט. ע"פ החוברת של EDIMAX ניסיתי לקנפג את אופצית חיבור ה WAN של הראוטר של EDIMAX - ללא שיפור: מה אני עושה לא נכון? (ברור שלי שיש כאן בעיה בסיסית בהבנה אצלי כיצד בדיוק זה אמור לעבוד)
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחברתי להוט למהירות 100MB ספק בזק בינלאומי והתקינו לי HOTBOX. בבדיקת מהירות שערכתי דרך הוט (תשתית!) אני לא עובר את ה35MB והעלאה 1.5MB. יש לי גיימר (חייגן). ערכתי בדיקת מהירות עם הוט עם חייגן וללא חייגן. התוצאה בדיוק אותו הדבר. הנציגה בדקה ובדקה ואז נאמר לי שבגלל שיש לי כרטיס רשת מובנה במהירות 100\10 ,אני מוגבל במהירות ואמרה שאם אני רוצה לקבל מהירות תקינה אני צריך לקנות כרטיס רשת בנפרד במהירות 1000\100\10. התעקשתי על העניין שגם 100\10 יכול להיות תקין. בקיצור היא תיאמה לי טכנאי וטענה שגם הוא יגיד לי אותו הדבר. מה אתם אומרים חברה?
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב שדרגתי לפני כמה ימים את האינטרנט למהירות 30MB בהוט+בזק ביןלאומי גיימר לפני זה היה לי 12 מגה והצלחתי לנצל את כולם עם הראוטר -אבל כרגע אני מגיע רק למהירות של כ 16MB (עם מחשב שמחובר עם כבל לראוטר וגם עם מחשב מרוחק שמחובר באופן אלחוטי) אם אני מחבר את המחשב ישר למודם אני מגיע ל 30MB במלואו יש לי ראטר חזק שקניתי בארה"ב netgear wndr3400v2 בתקן N יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה? ניסתי לשחק עם MTU אבל לא עוזר האם אתם מכירים ראוטר שתומך בחיבור LT2P בכבלים במלוא ה 30MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מנוי ב 012 כבר חודשיים (עברתי מאקטקום , אחרי שהיה לי בעיות של Packet Loss שהם לא הצליחו \ הסכימו לתקן) על מסלול של 5 מגה ב ADSL. האינטרנט עבד מצויין עד לפני שבוע שבועיים , אבל בזמן האחרון הוא דיי איטי ועכשיו אפילו שאני עושה בדיקת הורדה הוא לא מגיע למהירות המקס' (625)..הוא מגיע לגג 600.... אני משתמש גם בראוטר wrt54g V3 עם firmware מעודכן , ומשום מה שאני מחובר דרך הראוטר המהירות המקס' יורדת עוד יותר (500)..חשוב לציין שהכל עבד בסדר עד לפני שבועיים. המודם שלי זה speedtouch home שהפכתי אותו ל PPPoE כבר מלפני 3 שנים... (הוא עובד בסדר מאז..) מה יכולה להיות הבעייה ? (עשיתי בדיקת PacketLoss ואין שום בעייה... ניסיתי להתחבר דרך החייגן של בזק כדי לבדוק סתם ספק אחר ולבדוק…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-