עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motorola,

אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by idan1836,

כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yossihaz1,

בצהריים,רגע לפני הסגירה עם הוט,קיבלתי שיחה מפתיעה מבזק המבשרת לי שאוכל להשתדרג אצלהם ל-30 מגה אני נוטה להסכים העניין הוא שלטענתם יש במלאי רק את הראוטר מסוג נטגר השאלה שלי היא כזו האם אני יכול לוותר על לקחת נתב מהם ולקנות את ה- tp link 1043 שישמש לי כנתב מודם ולעבוד רק איתו או שחייב לקחת מהם-אם חייב לקחת מהם,מה האופציות העומדות לרשותי? אם לא חייב לקחת מהם ואני משתמש רק בtp-link, האם דרכו אוכל לקבל 30 מגה נקי עם בזק? אודה לעזרתכם, רוצה לסיים הסאגה של השדרוג בהקדם שאלה נוספת, אם ניתן להגדיר את הנטגר כנתב בלבד,האם אוכל להשתמש בדי-לינק 2760 כנתב (למרות שהוא תומך רק עד 15 מגה) האם במקרה כזה אנצל את ה-30 מגה במלואם?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. מאתמול שוב פעם עדיפות לחיבור עם החייגן וגיימר לעומת חיבור ה MPLS. מורגש למשל בהורדת עידכון לסקייפ שלקח מעל 5 דקות עם חיבור 100 מגה MPLS לעומת 30 שניות עם חיבור חייגן וגיימר. אגב כל נושא הסקייפ וההורדה מהאתר וגם איכות השיחה - הוא נושא שאצלי נתקלתי בו רבות כבר בעבר.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ילד-hw,

שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

שלום , יש לי פה מחשב נייד עם ווינדוס 10 עם כבל רשת האינטרנט עובד , אבל וויפי לא עובד כי הווינדוס אומר שהוא מכובה ויש להדליק עם הכפתור המיוחד שלו העינין הוא שהכפתור לא מגיב בכלל ונשאר כבוי . יש לכם רעיון מה לעשות ?

10. http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. היי ,חק שמייח התקנתי שני כרטיסי רשת diamond בשני מחשבים בבית ,שמתחברים לשקע טלפון רגיל. אחד מהם מחובר למודם כבלים של תבל. תקליטור ההתקנה לא עושה את העבודה ,יש לי win millenium בשניהם ,ולא מצליח לי. צריך עזרה :-[

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאחרונה כל יום כשאני פותח דפדפן כרומיום במינט אני צריך להכניס את כל הסיסימאות של כל האתר שוב על מנת להתחבר. נראה לי שבמחשב הנייח אין בעיה רק בנייד. יש לכם מושג איך פותרים את זה? תודה מראש עריכה: תיקון: גם בנייח זה קורה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  15. האם כרטיס ניפרד ישפר משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. והנורית הירוקה על הכרטיס כבויה. האם הכרטיס תקול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gahnoon,

יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by esaly,

היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aeea,

כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by ofird,

אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים