עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי את הלוח P5W DH ויש לו כרטיס מובנה אלחוטי , יש לי מודם רגיל ADSL דרך חייגן ויש לי עוד מחשב לידו, הכרטיס אלחוטי שבלוח יכול לעזור לי באיזה צורה לחבר רשת ביתית? ויש לי עוד USB של רשת אלחוטי,,, תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by blabla2002,

תמונה אחת שווה 1000 מילים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tepez,

יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  5. יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה. אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר. תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by galz,

אני כרגע מסודר ככה: מודם כבלים>ראוטר>סוויץ'>מחשבים הראוטר זה ה-br-6204wg, של אדימקס שיש לו ארבע יציאות, כלומר יש לי עליו מספיק מקום (יש לנו ברשת מחשב אחד אלחוטי ועוד שלושה נייחים). כדאי להעיף את הסוויץ' ולחבר ישירות אליו, או שזה לא משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Rstech,

קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by MODI,

שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by amisu,

עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. אז ככה: יש לי בבית כעת 5 מחשבים עובדים, ומתוכם 4 מחוברים לראוטר ואחד לא מחובר בכלל. המחשב שלא מחובר בכלל יושב ליד המחשב שלי שכן מחובר. חשבתי אם יש אפשרות לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב שלי שיתחבר לכרטיס רשת של המחשב שלא מחובר, וכך בעצם מתי שאדליק את המחשב שלי, למחשב השני שלא מחובר לראוטר תהיה גישה לאינטרנט. האם זה אפשרי? אם כן, איזה כבל אני צריך לקנות? בתודה מראש, Manbot.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  17. אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מחובר לכבלים של ברק דרך חיגגן LT2P דרך תוכנת חייגן של ברק. ברשותי ראוטר 3COM 3CRWER100-75 . ואינני מצליך להתחבר דרך הראוטר, עברתי דרך ה WIZARD את כל השלבים ועדין הוא לא מחובר? האם יש לכם רעיונות מה ואיפה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

20. Started by elior021,

היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by tgen,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי טוב וחזק שלא יפיל לי את האינטרנט ברגע שאני משתמש בתוכנות טורנטים למיניהם (כמו הראוטר החוטי של אדימקס שיש לי כרגע!) איך הראוטר WRT54GL של לינקסיס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shabis,

יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אם כן, מבקש לפרט תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by Posford,

ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.