עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. לאחר חיפוש לא מוצלח, החלטתי בכל זאת לשאול, למרות שאני בטוח שהנושא נידון כבר - איך מפעילים את הוידאו בנטמיטינג או מסנג'ר, כאשר עובדים עם אלקטל פרו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by CosmicGate,

שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pissdrunx,

לא מזמן התחברתי לADSL מבזקבינלאומי לחבילה של חצי מגה והיתי רוצה לדעת למה בקאזה ובאימש אני מוריד על 30 40 K ודרך אקספלורר אני מוריד 60+- 2. האם מהירויות אלו בסדר אם לא מה לעשות 3. יש לי מודם חיצוני USB של ALE070 אם שמעתם אז איך הוא 4.מה ז"א להפוך לפרו ואיך ניתן לעשות זאת תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by itaysk,

1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by PreeMor,

שלום, ברצוני להתקין רשת ביתית שמחברת בין שתי מחשבים וששתיהם יוכלו לגלוש ב-ADSL בו זמנית באותה המהירות. אני משתמשת ב- WINDOWS XP PRO . הבעיה שלי שזה עולה 1600 ש"ח ואם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד , בתודה, דור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by OmerS,

שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Wizard,

חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. ????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ruve,

איך מתקינים אינטרנט מהיר? (מבחינת ההגדרות במחשב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alon83438,

שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by Haflo,

התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by RomaDev,

איך כותבים את כתובת Localhost

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tomer_et,

כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Maniuki,

טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by izikd,

אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by RomaDev,

מהוא פרוקסי???

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by RomaDev,

שלום!!! המחשב שלי משמש כשרת יש לי שם 2 כונני דיסק קשיח C ו D את D אני רוצה להפוך לדיסק רשת, שמשתמשים אחרים יוכלו להכנס, כיצד לעשות זאת????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MetalB,

יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים