רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים שלום, לא אפרוס כאן את השתלשלות הבעיות שעברתי עם הראוטר החדש BR-6504 של EDIMAX שקניתי לפני שבוע. מבקש רק לדעת מבעלי הראוטר הזה3 דברים : א. האים גם אתם היתקלים בבעיות איתו (בחיבור אלחוטי, המחשב מתנתק מהרשת, בביצוע PING מהמחשב לרואטר אין תגובה , עד לכיבוי והדלקה מחדש של הרוטר !). ב. האים ביצעתם שידרוג ל Firmware לגירסה 1.41 ואם כן אז כיצד (דרך ממשק ה WEB מתקבל הודעת שגיאה של קובץ לא נכון ורק דרך התוכנה המצורפת מבבצע השידרוג). ג. איפה אתם רואים כי אכן בוצע עידכון תוכנה. תודה מראש לכל העוזרים , כי די נואשתי.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי ראוטר NETGEAR -WPN 824 שמחובר למודם:ROTAL -RTA 1320a וגם למחשב יש לי לוח אם asus p5k-e -wifi/ap solo עכשיו עשיתי שם חיבור גם בין ראוטר ישן שהיה לי של 3COM בצורה הבאה : החיבור יכול לא להחזיק אפילו 5 דקות והוא יכול להחזיק שעות זה איך שבא לו... לא מצאתי סיבה לניתוקים זה יכול להיות שאני על המחשב וזה יכול ללהיות שהוא לא בשימוש.. בכל מקרה מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T, ניסיתי לעקוב אחרי מדריכים שמצאתי פה בפורום ולא הבנתי איך להשתמש בWPA\WEP ז"א המדריכים לא התאימו ולא הצלחתי להבין איך להצפין בראוטר, האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מכוון את זה? ואחרי שמכוונים בראוטר איך מכוונים במחשבים את הרשת בשביל שיתחברו אליה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, שאלה למבינים בראוטרים... איך ניתן לבצע RESET לסיסמא של הראוטר ? שכחתי את הסיסמא (ה DEFULT משתמש היה: admin וסיסמא : password) ואני לא יכול להכנס להגדרות. לא הצלחתי לבצע הסרה של ההגדרה. מישהו יודע איך מבצעים איפוס לסיסמא או אפילו להגדרות של הראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב. המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS. בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי. *יש לציין שאין Firewall. בתודה , ארז
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הכתבה הבאה ? האם נראה לכם שגם בארץ זה יהיה ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557858&sid=127 תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-