עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KillerOfReligion,

ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Gamer4Life,

איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  3. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  4. שלום ! אמרו לי לכתוב פה הודעה לגבי העברת דברים ממחשב נייח לנייד חדש שקניתי (HP DV6 1299ea). וזה מה שנאמר לי בפורום ניידים - אין לי מושג בזה אז אני מעתיק : "תפתח דיון בפורום רשתות, ויסבירו לך כיצד לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך כבל רשת מוצלב או דרך נתב/ראוטר, מהירות העברת הקבצים תהיה גבוהה מאוד (יחסית)" אז לכל המומחים - אחרי שקראתם - אתם מבינים מה נאמר שם, אני לא יודע חחחח... אני אתן פה כמה פרטים שאני לא יודע אם צריך אז בכל מקרה : יש לי קו טלפון של 012 אז בעצם בגלל זה יש לי מתאם שיחות שמחובר לקו בזק עם ADSL. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת WAN לנתב TNN 600E. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת PC/LAN לראוטר ASUS 604g. הראוטר של ASUS 604g מתחבר באמצעות עוד כבל ישירות למ…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by ktanta harta,

יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לדעת מה מהירויות העברת הנתונים המקס' של כל אחד מהחיבורים? אשמח אם תוכלו לעזור,

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by suprem,

שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  12. יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by tvholic,

שלום אחרי שבמשך חצי שנה כל פעם מישהו לוקח את המודם למישהו אחר כדי להתחבר עם המחשב שלו לאינטרנט והתחשב בזה שביום חמישי שיבוא עלינו לטובה אני מסיים מועדי א' החלטתי לעשות רשת קווית בבית. אז ככה, זה בית פרטי עם ארבע קומות - מרתף, סלון, מגורים ועליית גג. המרתף הוא כמו יחידה נפרדת עם סלון חדר שינה וכל זה אז אני צריך נקודה (או אפילו שתיים) ואפשרות אלחוטית, במגורים שתי נקודות בחדרים של אחים שלי ובעליית גג נקודה ורצוי מאוד גם אלחוטי. חשבתי לשים ראוטר במרתף ככה תהיה אפשרות אלחוטית וארבע יציאות LAN לרשת קווית. שני כבלים יצאו לשתי נקודות רשת, אחת בסלון ואחת באזור עבודה (של המרתף) ולעלות עם כבל אחד עד קומת המגורים. בקומת מגורים לשים סוויץ' (רכזת - יש הבדל ביניהם?) עם ארבעה פורטים…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  15. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  16. רשמתי את הפורטים שיש לי באימיול ולפעמים כתוב לי למטה ב-Kad Network Status: firewall אני צריך לפתוח עוד פורטים בנוסף למה שיש כאן ? http://img420.imageshack.us/img420/4588/rtgj9.jpg

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by amichay,

שלום חברים אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה. שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספ…

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  18. אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  19. אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.

21. אהלן חברים אני עורך מספר מפגשי הדרכה בסגנון הכרת המחשב לאנשים מבוגרים. יש לי כיתת הדרכה עם 7-8 עמדות מחשב תקינות. כשאני אעביר להם את המידע מן הסתם חשבתי על דרך בה אני אשלוט מעמדת מחשב אחת לצורך הדוגמה או מהלפטופ שלי על שאר המחשבים שנמצאים בכיתה, מה שיגרום לי להעביר/להמחיש להם את המידע בצורה יותר נוחה. ברמת הידע הבסיסית שלי תארתי לעצמי שיהיה מחשב אחד דרכו ובאמצעות תוכנת שליטה אוכל לעשות את העבודה, אך נוכחתי לדעת שפשוט אין! מה אוכל לעשות / מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר בה כן אצליח להשתלט על כל המחשבים? במידה וישנה האפשרות, אשמח להשתמש בלפטופ שלי ולחסוך אפשרות של שימוש בעמדת מחשב אחת לטובת המשתתפים, אם בכלל זה יהיה אפשרי. המחשבים מחוברים לרשת באמצעות ראוטר + מודם שמחוברים לאח…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  22. שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by liran2003,

שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום, אני בבזק + בזק בינלאומי.. ביצעתי ספידטסט למספר שרתים בארץ ובכולם הפינג המינימלי היה 225! המהירות תקינה, פינג דרך הCMD נראה סביר גם כן.. יכול להיות שזה סתם עיניין של SPEEDTEST?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים