עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AboveBeyond,

אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by thony,

האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by ktanta harta,

יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mc1,

שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ConeMan,

קרובת משפחה שלי נמצאת כרגע בארה"ב ואני מבקש המלצה לנתב אלחוטי מומלץ וטוב עדיף בתדר G צריך כבר לשדרג את ה dlink 614+ הישן והחביב...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KF,

מקווה שזה מתאים לכאן, אם אני נכנס לאתר כלשהו (עם החשבון משתמש שלי) דרך פרוקסי ואני מקבל באן. האם לאחר הבאן אוכל להתחבר לאתר בצורה רגילה כאילו לא קרה דבר ? כלומר,האם יש אפשרות למנוע באן עתידי ולהגן על המשתמש שלי דרך פרוקסי או בעזרת דרך אחרת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MZS,

אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by עופר95,

שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by טל שמש,

אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני לא מבין גדול בנתבים ולכן זקוק לעזרתכם במציאת נתב שעונה על הדרישות הבאות: המחשב הראשי שלי יחובר ישירות לנתב בעוד שהלפטופ ו PS3 יחוברו בחיבור אלחוטי (כמובן תמיכה גם בחיבורים של מכשירים נוספים בעתיד). המחשב הראשי שלי ממוקם בממד כך שאני צריך שידור חודר שיריון כדי שתהיה קליטה טובה (לא משהו שיצלה לי את המוח כמובן ) הייתי שמח עם הנתב היה מגיע עם firewall, הגדרות פשוטות יחסית לקינפוג, אחריות על המכשיר (חובה). כמו כן בקשה מיוחדת אם דבר כזה קיים ואני חושב שהוא קיים: תמיכה ב QOS ב upload and download streams שלמיטב הבנתי יאפשר לי לחלק לכל אחד מהמחשבים המחוברים לנתב חלק יחסי מרוחב הפס שיש לי בצורה בלתי תלוייה כך שלכל מחשב יש רוחב פס משלו ואם יעשו upload ממחשב אחד זה לא יאט …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by igal_nazar,

יש ברשותי שני מחשבים: אחד נייח (המחובר לנתב בכבל רשת) ומחשב נייד המחובר באמצעות WiFI. אל המחשב הנייח מחוברת מדפסת לייזר של חברת Brother מדגם HL-2130. אני מעוניין לשתף את המדפסת ברשת כך שאוכל להדפיס ישירות דרך המחשב הנייד (בעבר, לפני שפירמטתי את המחשב הנייח אכן הצלחתי לעשות זאת). מה עשיתי על מנת לשתף את המדפסת ברשת? במחשב הנייח - נכנסתי להגדרות וסימנתי וי ב share this printer. לאחר מכן, עברתי למחשב הנייד ולחצתי על הוספת מדפסת מהרשת, המדפסת לא נמצאת בסריקה (עשיתי חיפוש של מדפסת מהרשת). בנוסף, יצרתי homegroup בו נמצאים שני המחשבים והמדפסת משותפת, אך זה לא עזר בכלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

19. Started by itay_izra,

החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.

20. Started by yoniby,

שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by maor03,

אני רוצה לדעת למה הJITTER בהורדה יותר גבוה מאשר שאני מחובר לVPN הJIITER יותר נמוך ? האם זה מראה בעיה באינטרנט של הסיבים של סלקום ? ניסיתי לפתוח בפייסבוק של סיבים אופטיים ודחו לי תאשכול ללא סיבה זה ללא VPN אם VPN

22. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר, הוא הראוטר היחיד בבית ואחראי על הWIFI. אני רוצה להעביר את המחשב הנייח מקום, שיהיה רחוק מהראוטר, אבל שבכל זאת יהיה מחובר לאינטרנט פיזית דרך כבל ולא דרך כרטיס WIFI חיצוני שאצטרך לקנות. מה האפשרויות? צריך לקנות מודם נוסף שיתחבר לקיר, ויהיה מחובר לנייח בלי שיפעיל WIFI? יש צורך בכל מיני הגדרות מיוחדות אם יש 2 מכשירים שמחוברים לקיר ? כלומר הראטור המקורי ומודם נוסף שאקנה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cheif,

בשבוע שעבר רשמתי בפוסט ארוך את החוויות שלי מהנתב הסיני שרכשתי באתר DealExtreme. בפוסט הבא תוכלו לקרוא עדכון קצר לגבי הנתב ובעיקר לגבי יציבותו. http://www.netcheif.com/blog/?p=546

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by יואב שניר,

מהי החברה המייצרת את ההוטבןקס ? לא יכול להיות שהמכונה הזו מיוצרת לישראל בלבד. אולי ניתן למצוא מידע מועיל באתר היצרן. מזכיר לי את ימי ה ALCATEL.

דיונים חדשים בפורומים