רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם XP , שמחובר לראוטר ambit דגם u10c019 המחשב הנייד שלי שבו vista לא מצליח להתחבר אלחוטית אליו וטוען ש"השיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה" במנהל ההתקנים לא פועל כראוי ההתקן 6To4 adapter . ההתקן מעודכן לגרסתו האחרונה במודמים של חברות אחרות החברה הוציאה קובץ תיקון לעניין הזה, באתר של ambit לא מצאתי כזה יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית, שכוללת שני מחשבים נייחים ולפטופ אחד (IBM re51). הבעיה היא שלא בכל מקום בבית אני יכול להשתמש בלפטופ כי הקליטה לא חזקה.. יש דרך להגביר אותה איכשהו? אין לי שום ממ"ד בבית או משהו כזה, אבל יש לי 2 קומות ובעוד שהרואטור נמצא למטה (רואטור של level one), הלפטופ בד"כ נמצא בקומה השניה, אבל רק למטה אני מקבל קליטה מספיק טובה בשביל באמת להשתמש ברשת (השימוש הוא יותר באינטרנט, לא דווקא ברשת עצמה להעברת קבצים וכדו').. בקיצור יש דרך להגביר את האות/את האנטנה של הלפטופ? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי אינטרנט וספק בבית.. עכשיו יש לי עוד יחידת דיור מאחורי הבית. אני רוצה להעביר לשם שיהיה שם אינטרנט אני רוצה לחבר מהרואטר שבבית ליחידה שמאחורי הבית את האינטרנט האם אני יכול לחבר את הכבל רשת במרחק של ארבעים מטרים מהרואטר עד ליחידה שמאחורי הבית? ואם אני רוצה שיהיה שם WIFI ביחידה..אני יכול לחבר את הכבל רשת לאיזה שהוא מכשיר שיעשה לי WIFI ביחידה שמאחורי הבית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעדיף של D-LINK כי שמעתי שזו החברה הכי טובה בזה, המרחק יהיה 3 ~ 4 מטרים מהמודם ואני צריך את הראוטר ל-PS3, אפשר דגם ומחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ממתק קטן - PENM ("ראשי תיבות של PE Network Manager") היא תוכנת עזר קטנה להתקנה וניהול הגדרות הרשת השונות בסביבית Windows. התוכנה מרכזת את כל הפעילויות, הגדרת החומרה, הגדרת הרשת הביתית והגדרת משאבי הרשת, לסביבה אחת. התוכנה פשוטה מאוד להפעלה ואינה דורשת התקנה - היא מבוססת על קובץ EXE אחד שרץ על כל גרסאות Windows. ניתן להוריד אותה מדף הפיתוח כאן - http://holger.reboot.pro
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש. אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת). לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן. קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מה…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הי לכולם, בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק. כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים. היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) . האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ? ??? :-[ בברכה וכו, אביש.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-