רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, האינטרנט במחשב של חברה שלי ממש זוחל. יש לה Windows XP SP2 והיא מחוברת דרך 012 בכבלים. (זוחל - לפעמים דפים בקושי נטענים, ואני צריך לעשות לדף ריפרש כמה פעמים) ניסיתי לכבות את הפיירוול, לבדוק וירוסים באמצעות Symantec ו-AVG, בדיקת ספיוורים עם Adaware ו-Hijackthis, התקנתי Firefox - ושום דבר לא פתר את הבעיה. יש למישהו עוד הצעות לפתרון, או דברים לבדוק...? אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש של ה-Windows.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם DSL 600E (Aztec) ובקרוב אני הולך להקים רשת ביתית חוטית. החשש הגדול שלי הוא שכפי ששמעתי אם מחשב אחד ישחק במשחק רשת כל שהוא הוא יקח 100% מהמשאבים והמחשב השני לא יוכל להיות אפילו באינטרנט בצורה סבירה. 1. האם שידרוג לחבילה של 5 מגה יפתור את הבעיה ? 2. לפי מה ששמעתי ישנה אפשרות בהגדרות המודם של Quality Of Service או משהו כזה, ושם אפשר להגביל \ לתת לתוכנית מסויימת עדיפות, האם אפשר לקבוע זאת למחשב שבו נמצא המודם ? (אם המחשב השני מחובר עם Switch). 3. האם במודם שלי ניתן לקבל את השירות הזה? תודה מראש, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
נראה לי שה NOD מעמיס לי על הTCP , בדקתי בתוכנה TcpView והיו הרבה שורות שלו באדום. כמה תמונות מ TCPZ http://img107.imageshack.us/img107/8997/nodjava.png גם הג'אווה מעמיס ? מה זה כל הגי'גות שהם לוקחים ? והנה הלוג Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ישן מאד של פוג'יטסו. בגלל שיש לו רק יציאת usb אחת אז לחבר התקנים נוספים זה לא בה בחשבון. אני מחבר כרטיס wifi אני לא יודע איזה חברה אבל יש לו דריברים של ralink. אגב כתוב עליך wlan 802.11g cardbus בעיקרון יש עוד מג קטן שיש בו חיווי על מצב הסוללה ועל הHDD ועם כרטיס pcmcia מחובר הכרטיס הספיציפי יש שגיאה code 12 במנהל התקנים. נדיר אבל נדיר שהוא עובד ל2 דקות ואז הוא נתקע. גם הוא לא הצליח להתחבר לwpa מה שבעיקרון היה בעיה לכרטיס usb שהוא עובד אך הוא בולט ותופס את היציאה ולא עובד טוב עם מפצל. הבעיה נפתרה לאחר התקנת sp3 אבל רק בusb. טוב בקיצור הבנתי שזה משהוא על משאבים אבל לא ברור לי כל כך מה זה. ניסיתי לנטרל את היציאת irda והכרטיס רשת הקווי והמודם וזה לא עזר. ג…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נוסף לנו מחשב לבית כעת ישנם 3 מחשבים ושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטי להפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס. אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקס ובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי. יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשבים בכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחל הוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד. כרגע יש לי 1.5 מגה האם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש? אשמח להסברים ותשובות
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר טוב ויציב שיעבוד על תשתית הוט 12 מגה, חשוב האינטרנט האלחוטי שיהיה טוב, לא חובה שיגיע רחוק רק שיהיה יציב, השימוש העיקרי של הנתב יהיה לאייפד בחדר באלחוטי וצריך חיבור קווי אחד כמובן למחשב הנייח... עד 200 שקל אם אפשר מה שבנתיים בדקתי זה D-Link DIR615, לא יודע אם ללכת עליו, אשמח להמלצות אחרות...תודה!
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי קיצר עשיתי שדרוג מ 5 ל 8 מיגה בתשתית ADSL ספקית בזק בנלאומי , בגלל שהמודם ECI 150 לא תומך ב ADSL 2 היום הבאתי מבזק סטור אזטק 600E ( הממזרים לקחו 50 שקל ) אבל עכשיו שבדקתי מהירות הורדה זה מוריד על 200 במקום 800-1000 ? בטמיכה בבזק לא פתרו את הבעיה ואמרו שיצרו קשר ........ עריכה אם אני ילחץ על רסט במודם לאיזה הגדרות הוא יחזור ? ואם בבזק שמו קושחה חדשה הרסט ימחק אותה ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 17:56:40 עשיתי עריכה ........
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
(הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-