עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by max_shifrin,

שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by KYSG,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by XDude,

שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. היי יש לי בבית 2 מחשבים, שלי -המחשב הראשי שגם מחובר לאינטרנט והמחשב של אח שלי-שמחובר למחשב שלי ישירות המחשב של אח שלי מצליח לראות את הקבצים שאני מעלה לשיתופים, אבל המחשב השני של אח שלי כשהוא משתף תיקיה כל שהיא אני לא רואה אותה אצלי. אח שלי מצליח לגלוש באינטרנט=החיבור טוב. איזה הגדרות צריך? לפני שעשיתי פוררמט הכל עבד טוב מאוד והצלחתי להבעיבר קבצים מאח שלי אחיי. תודה. *אני נכנס ל My Network Places איפה אני אמור לראות קבצים משותפים.. אבל לא רואה כלום

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  5. כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. שלום לכולם אני גר ביחידת דיור מתחת לבית של ההורים, המודם של הבית נמצא בקומה 2 ואני בקומה 0 כבר בקומה 1 הקליטה חלשה ולא בכל מקום. איך אפשר לפתור דבר כזה ע"מ שתהיה רשת אלחוטית בשתי הקומות (1,0) הציעו לי להוסיף אנטנה לראוטר או משהו שמעביר את האינטרנט על גבע רשת החשמל. אשמח לקבל עצות או רעיונות נוספים ומה משני הרעיונות הנוכחיים יעיל יותר. תודה חזי

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  8. שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. היי צריך את עזרתכם במציאת פתרון לגלישה במרתף, האפשרות שנראת לי הכי ריאלית כרגע היא Access Point ... האם משיהו ממליץ??? איזה דגם ממולץ לקנות?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Zadu,

אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  12. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by nimrods,

ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  14. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

15. מבין מעט החברות שהציגו מוצרים חדשים ב-CES 2018, היתה זו D-Link עם ההצע הרחב והמעניין ביותר. במיוחד תפסו את העין נתב חדש בצבע ירוק, התומך בתקן AX ונתב MESH מוזהב. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7071

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר, הוא הראוטר היחיד בבית ואחראי על הWIFI. אני רוצה להעביר את המחשב הנייח מקום, שיהיה רחוק מהראוטר, אבל שבכל זאת יהיה מחובר לאינטרנט פיזית דרך כבל ולא דרך כרטיס WIFI חיצוני שאצטרך לקנות. מה האפשרויות? צריך לקנות מודם נוסף שיתחבר לקיר, ויהיה מחובר לנייח בלי שיפעיל WIFI? יש צורך בכל מיני הגדרות מיוחדות אם יש 2 מכשירים שמחוברים לקיר ? כלומר הראטור המקורי ומודם נוסף שאקנה ?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. אני בבזק ו014 יש לי מהירות אנטרנט של 2.5 מגה. מה אני צריך לשנות כדי שחווית משחקי רשת תיהיה חלקה יותר? והאם זה גם משפיע על פינגים?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים