רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ישן מאד של פוג'יטסו. בגלל שיש לו רק יציאת usb אחת אז לחבר התקנים נוספים זה לא בה בחשבון. אני מחבר כרטיס wifi אני לא יודע איזה חברה אבל יש לו דריברים של ralink. אגב כתוב עליך wlan 802.11g cardbus בעיקרון יש עוד מג קטן שיש בו חיווי על מצב הסוללה ועל הHDD ועם כרטיס pcmcia מחובר הכרטיס הספיציפי יש שגיאה code 12 במנהל התקנים. נדיר אבל נדיר שהוא עובד ל2 דקות ואז הוא נתקע. גם הוא לא הצליח להתחבר לwpa מה שבעיקרון היה בעיה לכרטיס usb שהוא עובד אך הוא בולט ותופס את היציאה ולא עובד טוב עם מפצל. הבעיה נפתרה לאחר התקנת sp3 אבל רק בusb. טוב בקיצור הבנתי שזה משהוא על משאבים אבל לא ברור לי כל כך מה זה. ניסיתי לנטרל את היציאת irda והכרטיס רשת הקווי והמודם וזה לא עזר. ג…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד, שאותו חיברתי ברשת אלחוטית אצלי בבית. מה עליי לעשות על מנת שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במקומות בהם אין רשת אלחוטית כאשר ה- AP שלי יהיה המחשב בבית? כלומר, למשל אני נוסע ברכבת ורוצה להתחבר לאינטרנט כאשר כביכול השרת שלי יהיה המחשב בבית. אם אני לא טועה יש צורך לבצע התחברות באמצעות ה- VPN אך איני יודע כיצד לעשות זאת. אשמח לקבל תשובה בהקדם! בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הזו מסומנת מועדפים. לפעמים רק רשת ה- ED2K מתחברת לי וה- KAD לא. וגם כאשר ה- ED2K מתחבר לי אוטו' וגם יש מזהה גבוה, כאילו שאין לי הורדה של קבצים, רק העלאה, ואז כשאני עושה חיבור ידני ל- KAD זה ממשיך לעבוד רגיל. יש לציין שאני מקבלת מהירות הורדה יפה ביותר, ושהמצב הזה קורה אחת לכמה שעות בודדות ושלפני שהיה לי את הראוטר האימיול עבד לי יופי. יש לי ראוטר של בזק, סימנס SL2-141 בהורדה של טורנטים, זה לא קורה. יש למישהו מושג למה זה קורה, ואין ניתן לפתור את המצב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רשמתי את הפורטים שיש לי באימיול ולפעמים כתוב לי למטה ב-Kad Network Status: firewall אני צריך לפתוח עוד פורטים בנוסף למה שיש כאן ? http://img420.imageshack.us/img420/4588/rtgj9.jpg
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגרום לשני מחשבים מקושרים או יותר לעבוד ביחד על אותה משימה? זאת אומרת - יש לי תוכנית מטלב שאני רוצה להריץ בצורה הכי מהירה, ויש לי שני מחשבים מקושרים, יש דרך שאני יכול להשתמש בכוח העיבוד הכולל שלהם בשביל המטלב?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?
-
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
- 2 followers
-
-
אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-