עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pika007,

דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by X7-007,

מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by show_biz,

שלום לכולם, אני מחובר לADSL בשני מחשבים במהירות 1.5 MB (שיתוף התקשרויות באמצעות HUB) באמצעות מודם אלקטל (משודרג) ולשאלתי , איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים ??? *אני לא רואה את המחשב השני ב- WIN *המחשבים מחוברים כ- SUB NET ז"א לכל אחד מהמחשבים כתובת IP שונה ברשת הפנימית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי הגיע ראוטר חדש של DLINK בתקן N אני רוצה לקנות כרטיס פנימי (PCI) למישהו יש ניסיון עם NIC בתקן הזה? מה עם הכרטיס הזה dwa-542 של Dlink אני מתקשה למצוא עליו מידע וביקורת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601 ויש את זה מהסידרה היותר חזקה שלהם אמור להיות עם איכות קליטה עדיפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5744 המלצות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by modgod,

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

10. Started by liran2003,

שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by naorsa,

יש לי בעיות מהירות עם אינטרנט תשתית HOT ספק נטוויזן ללא חייגן 2.5 מגה שתי טכנאי של הוט היו אחד החליף מודם ואחד שיחק עם החיבור של הכבלים וקיצר אותו או החליף חיבור שניהם לא פטרו את התקלה זה קורה כמה פעמים ביום למשך כמה דקות בודדות שאני אפילו לא מצלייח לפתוח גוגל ועד שאני מצלייח לעשות בדיקת מהירות באותו הרגע הוא מראה לי ping בין 120-150כל פעם משהו אחר והמהירות הורדה בין 0.80 ל 1.10 ואפילו פחות בשביל שזה יעבור אני צריך לעזוב את זה ולתת לזה להסתדר אחרי כמה ד'ק אני לא מוריד תוכנות או דברים ואין לי משהו שפתוח ולוקח מהירות מהאינטרנט אם מישהו יכול לעזור.... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

14. Started by Gamer4Life,

איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Cheif,

חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Cheif,

בשבוע שעבר רשמתי בפוסט ארוך את החוויות שלי מהנתב הסיני שרכשתי באתר DealExtreme. בפוסט הבא תוכלו לקרוא עדכון קצר לגבי הנתב ובעיקר לגבי יציבותו. http://www.netcheif.com/blog/?p=546

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Lmagus,

בתקנון שרות של נטוויז'ן(באתר שלהם) כתוב ש התקשרתי לשירות לקוחות שלהם והנציגה אמרה לי ש"היא לא יודעת, אולי היה את זה פעם אבל עכשיו כבר אין". משקרים לי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כצפוי, מכרז הסיבים של חברת החשמל נדחה פעם נוספת. הסיכוי שנראה חברת תשתית שלישית (פרט לבזק ו-HOT) הולך ומתרחק. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765066 http://www.netcheif.com/blog/?p=2348

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם על פי המלצות רכשתי את הנתב הנ"ל. יש לי איתו כמה בעיות ורציתי לראות אם זה רק אצלי או אצל כולם , כמו כן אם אפשר לפתור את הבעיות... אני משתמש בחיבור l2tp דרך הכבלים... הבעיות נוצרות אחרי ניתוק הנתב מהחשמל שקרה פעם מהפסקת חשמל קצרה וכמה פעמים מניתוק קצר של הנתב והמודם מהחשמל עקב סידור כבלי החשמל. מספר פעמים התוצאה היתה שהנתב בהגדרות נשאר אותו הדבר והראה שהוא מחובר(גם התנתקתי והתחברתי) אבל המחשבים לא התליחו להתחבר לאינטרנט אלה רק לרשת פנימית, זאת עד שאיתחלתי את הנתב על ידי reset והכנסת כל הנתונים מחדש. כרגע לאחר סידור כבלים המחשב מחובר לאינטרנט אבל הפורטים לאימיול חסומים למרות הם ניראים כפתוחים בהגדרות הנתב.... למישהו יש עצה? תודה רבה.. עדכון כרגע סרקתי את הרשת וראי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dingo,

שלום לכולם אני מחפש שרת אכסון שנותן דומיין בחינם בשביל עסק רציתי לדעת אם יש דבר כזה בחינם בשביל עסק ואם יש אשמח לקבל את הכתובת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shay17,

בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים