עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by idan1836,

בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by x^fighter^x,

האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itay_k,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by dovikm,

שלום לכולם. מאחר ולא מצאתי מקרה דומה בפורום אני מקווה שמישהו יוכל לעזור כי לי כבר אין רעיונות. יש לי בקומה עליונה נתב אלחוטי של level1. בקומה תחתונה הוספתי access point 7206APG להארכת טווח. לאחר הגדרת ה AP לפי הוראות היצרן (וגם לפי הוראות מ pikok), לא ניתן לראות יותר את ה access point (קווית או אלחוטית) וצריך לבצע reset ארוך להחזרת ברירות המחדל של היצרן. * בנתב האלחוטי אין שום הגדרות אבטחה. * הaccess point הוגדר כ universal repeater. האם מישהו יודע מדוע לאחר הגדרת ה access point לא ניתן "לראות" אותו יותר וכיצד להגדיר נכון את ה access point? בנוסף, האם צריך לבצע איזה שהוא שינוי לנתב האלחוטי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  8. עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?

9. קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. בשעה טובה יש לי רשת ביתית. במחשב הנייח המחובר ישירות לנתב קיים קובץ השוקל כ-6GB. ברצוני להעביר את הקובץ הזה למחשב הנייד. ידוע לי שקיימת תיקית שיתוף לכל המחשבים המחוברים לרשת, אך מיקומה לא ידוע לי. היכן נמצאת תיקית השיתוף? תודה מראש ושבת שלום, יגאל

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by devilh,

אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  16. ומקבלים מודם אלחוטי "מתנה". מה אתם אומרים על המבצע הזה שמוצע כרגע ברשתות סלקום? קישור: http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  19. עברתי לבזק בינלאומי כדי להימנע מכל ההגבלות אצל הספקיות השונות ואף לא מזמן עברתי לחבילת 2.5Mbit, ובזמן האחרון הsababDC שלי מזייפת. הפורט שלי פתוח ולפי canyouseeme.org. עם זאת קובץ עם המון מקורות אומנם מתחיל מהר, אבל לאט לאט המהירות צונחת ובמקרה הטוב עוברת את ה30K... בהורדות HTTP אני מגיע ל300K ויותר... משהו אצלי או שיש עוד אנשים שמרגישים הגבלה?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by goodspeed,

שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?

23. Started by x^fighter^x,

קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ווינדוס ויסטה (הווינדוס בסדר גמור, זאת לא הבעיה). באתי להתקין את האינטרנד, התקנתי את הכרטיס רשת ואז נוצרה בעיה עם התקנת המודם. הדרייבר שקיבלתי כלל לא מכיל שום דרייבר אלא רק הסברים. אז חיפשתי באינטרנט אחר דרייבר תואם. מצאתי את הדרייבר המתאים ושם היו שני לינקים.. לXP ולויסטה. הורדתי את זה שמיועד לויסטה, ובהתקנה במחשב החדש בחרתי באפשרות לכוון אותו מאיפה הוא יתקין את הקבצים ובחרתי בתיקיה הזאת. ההתקנה אכן הצליחה אבל ממש לקראת הסוף הוא נתקע ואומר שחסר לו קובץ. ואז המודם מותקן אבל יש עליו סימן קריאה של אותו קובץ (קוד 39) שחסר לו. התקשרתי לתמיכה של הוט והם אומרים לי שבעזרת כבל רשת הבעיה תיפתר (יש לי רשת אני לא יכול להשתמש בכבל רשת כי אליו מחובר המחשב השנ…

24. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pergola,

אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...

• 5 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים