עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by ELiA,

נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by AdiD,

עד לפני חודש בערך היה לי ראוטר והחלטתי לנתק אותו ולהשתמש רק בחייגן, ועכשיו אני רוצה להחזיר את הראוטר, חיברתי אותו מחדש אבל האינרנט לא מתחבר פשוט, צריך להגיד משהו אם הוא היה לי מזמן?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. מבקש להציב שוב שאלה ובקשה לעצות, שלא זכתה לכל תגובה. זאת בתקווה שיראה השאלה מישהו שיוכל להוסיף ידע ועצה. מקווה שאין בכך עבירה על חוקי הפורום. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הק…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Yosi G,

שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Yehuda7,

יש לי בבית מחשב נייד(יחיד בבית) ראוטר אלחוטי זה הדבר היחיד שאני צריך לקנות בשביל שתיהיה רשת אלחוטית בבית? אם כן איזה ראוטר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  12. טוב ,אני עומד לסגור בהוט ל- 30 מגה וחייב עיצה דחופה אמרו לי שאני מקבל הוט בוקס ואני יכול שהוא ישמש כמודם בלבד ולקנות ראוטר בעצמי או שלקחת אותו כראוטר +מודם 2 נציגים של הוט המליצו לי להשתמש בו כמודם בלבד וזה מה שהבנתי שמומלץ גם מקריאה מרובה בפורום לכן אני צריך המלצה לראוטר איכותי, אמין ולא יקר בתקן n שמתאים ל-30 מגה בלי בעיה ויעבוד טוב עם ההוטבוקס מכיוון שחוש טכני זה לא הצד החזק שלי - אני מעדיף משהו נוח ופשוט מבלי להשקיע יותר מדי אגב, איך אני יודע איזה כרטיס רשת יש לי והאם הוא יתמוך במנתב כזה? 0כיום יש לי 15 מגה עם dlink 2760u (

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  13. תודה לעוזרים ואנשים זה באמת דחוף...

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. שלום לכולם, בשקתי אליכם היא כיצד אני יכול לשלול אפשרות שהרשת הביתית שלי לא יציבה או שהקשר עם HOT לא יציב ? אני משתמש בראוטר של EDIMAX ומודם של אוט טריון TJ720X. נכון לעכשיו אני מוצא את עצמי מתנתק מספר פעמים ביום כאשר אני רואה כיביכול הכבל רשת מתנתק מהמשחב אבל לא תמיד רמחשבים המחוברים אלחוטית מתנתקים, איך אני יכול לזהות מהיכן התקלה ומהי התקלה ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה

16. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by yigal83,

שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה

19. שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by saphs12,

שלום. קניתי מחשב חדש , והמחשב הישן אין לי מה לעשות איתו אז חשבתי להפוך אותו לשרת. שאני יוכל לפתוח שרתי משחק וכל מיני דברים כאלה.... עכשיו המהירות העלאה הכי גבוהה שהחברות בארץ יכול לספק זה 3 מגה וזה לא נראה לי מספיק בשביל שרתי משחק. אולי אפשר איכשהו להגביר את מהירות העלאה או משהו אולי יש איזה תוכנה שמהורידה ממהירות ההורדה ומעבירה את זה להעלאה או משהו.. כל דרך שהיא לקבל יותר מהירות עלאה? למישהו יש רעיון או משהו או דרך כלשהי לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by taurus007,

שלום חברים, יש לי 2 מודמים של הוט 100 מגה כל אחד , בקצרה שני שאלות : 1. האם ניתן לבצע bridge connection על יותר משני מודמים ? 2. האם מישהו ביצע או ניסה לבצע bridge connection עם שני מודמים של הוט ? לפי הזכור לי האופציה הזאת בעצם משלבת בין 2 רשתות לרשת אחת והמהירות של הרשת תהיה בעצם 200/6 , אז נראה לי שעניתי כבר על השאלה הראשונה , לא חושב שניתן לעשות BRIDGE על למעלה משני הרשתות לפחות באמצעות ווינדוז מה שמביא אותי לשאלה ה3 3. האם יש נתב בסגנון Load balancer עם כמה חיבורים שיכול לשלב בין כמה רשתות לרשת אחת ולתת מהירות בהתאם ? אני מכיר אחד כזה של TPLINK מבחינת הLOAD BALANCE אבל לא יודע אם האופציה קיימת בנתב (והוא תומך רק 10/100 ולא 1000) .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת 2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by coperl,

מישהו תוקף אותי כבר כמה ימים במתקפת ARP, הרשת לא זמינה בגלל זה, וכשכן זמין האנטי וירוס מזהיר על מתקפה. לפי התוכנה XARP אני מותקף כל הזמן. איך אני מתגונן, או לפחות מגלה מי זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.