רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שאני מחובר לקווי זהב, כאשר החבילה האחרונה שלי היתה 15 ש"ח ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 69 ש"ח, 2.5MB בADSL. ההתחייבות שלי נגמרה שלשום. ביום שני התקשרתי אליהם והבטיחו שיחזרו אלי תוך שעה, לאחר שעתיים התקשרתי שוב והבטיחו שיחזרו אלי עד שעה 10. כמובן שלא חזרו אלי. למחרת התקשרתי אליהם והם טענו שמכיוון שאני לקוח רשת אני אמור לדבר עם שירות לקוחות רשתות והם לא עובדים היום(למה לא אמרתם לי את זה אתמול?! למה לא חזרו אלי אתמול?!). אתמול התקשרתי שוב, הפעם הבטיחו שיחזרו אלי משירות לקוחות רשתות תוך 24 שעות. באמת היום התקשרו אלי לפני כשעתיים והציעו לי 59 ש"ח ללא התחייבות או 55 ש"ח עם התחייבות לשנה. אמרתי למוקדן שיש לי הצעת מחיר מבב"ל ל54 ש"ח(הצעה שקיבלתי לפני שבועיים) ללא הת…
-
- 58 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק.. איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד? בכל ספק זה ככה? זה חוקי? תודה לעונים?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
-
כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית ומדפסת רשת , בנוסף ברצוני להתחבר מדי פעם גם עם מכשיר אייפון לרשת. ברשותי כרגע מודם AZTEC שבזק נתנו לי. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי לחיבור כל המכשירים (אפשר גם חוטית,חוץ מהאייפון כמובן) 1. האם ה Edimax BR6204WG יעשה את העבודה? 2. אם כן האם אני יצטרך להמשיך להשתמש גם במודם הקיים (שני שקעי חשמל)? 3. או אולי עדיף לקחת מבזק את ה- D-LINK 2650G (והאם הוא יצטרך להשתמש גם במודם?) (בבזק יצא לי להתחייב עוד שנה בנוסף לשנה שאני ממילא מחויב ועוד 7*24 =168 "תמיכה ואחריות" ז"א תיאורטית 408 ש"ח) תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ה-WUSB6100M של Linksys הוא מתאם USB זעיר שמספק ביצועים שטרם ראינו כמותם בקטגוריה במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזו יצרניות מוצרי ה-WiFi על עשרות מוצרים חדשים. את הכותרות הגדולות תפסו נתבים 802.11ac חדשניים, נקודות גישה מתקדמות, נתבים הכוללים מודמי כבלים, התקני Home Plug ומגוון רחב של מוצרים אלחוטיים המיועדים לבית החכם – מצלמות, גלאי מים ועשן, בקרי תאורה וכדומה. נתבי ה-802.11ac שהוכרזו, תומכים במהירויות אלחוטיות מסחררות, פועלים בשניים ולעיתים אף בשלושה תחומי תדר ומתגאים במפרטי חומרה שאינם מביישים מחשבים. בנוסף, הם תומכים בטכנולוגיה חדשה, המכונה MU-MIMO, המאפשרת להם לשדר בו-זמנית ובמלוא רוחב הפס האלחוטי שלהם לעד 4 התקנים אלחוטיים. מצד שני, ברוב רובם של …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עכשיו שמחלקים לכולם 100 ו 200 מגה ביט ובקרוב UNLIMITED עם עד 1 גיגה (וזה בלי לספור סלולארים עם דור שלישי ורביעי שכל היום ביוטיוב), רציתי לדעת מה הקיבולת המקסימלית כיום (יש משהו אחר חוץ מ MED1 ובבנ"ל) שיש כלפי שאר העולם ? ואיפה יש נתונים כמו ש IDC מפרסמת על כמה סמארטפונים לגבי כמה גולשים בארץ יש ובאיזה מהירויות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון, האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ? ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ? ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ? ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-