רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן הייתי עם מהירות של 12 מגה בספק של 012 ותשתית של הוט, עכשיו עברתי ליס אז התשתית היא של בזק בינלאומי והספק הוא הוטנט (קיבלתי בחינם בגלל ארבעה קווים של הוט מובייל). העלו לי את המהירות ל-15 מגה, ומבדיקה שביצעתי באמת יש לי מהירות של 15 מגה, אבל בפועל כשאני למשל צופה בסרטון ביוטיוב לוקח לו יותר זמן להיטען מאשר ה-12 מגה שהייתי קודם. וכמו כן ברוב הפעמים הסרטון באמצע נתקע והוא צריך להיטען שוב כדי להמשיך (אני צופה על 1080p של סרטונים באורך 4 דקות) ואני לא מבין למה זה. מה שכן מהירות ההורדה היא מקסימלית וטובה, אבל הגלישה עצמה באינטרנט לא משהו. נראה לי שלא תמיד מה שמקבלים בחינם זה מה שטוב, כדאי לעבור לספק אחר כמו בזק בינלאומי עם תשתית שלהם או שיש מה לנסות כדי לשפר א…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי היום אנטי ווירוס של MCAFEE ואז הוא עשה מלא בעיות. קיצר מחקתי אותו ועוד כמה תוכנות שהיו איתו. מאותו רגע האינטרנט ניהיה ממש עגלה. הטורנט בקושי עובד (ועבד יופי עד לפני בטראקר פרטי). ההורדות מראפיד שר נתקעות כזה על 0 ואז שוב עולות, ככה כול ההורדה שנמשכת במקום 5 דק' שעה. ולסיום, אני לא מצליח להעביר דברים ברשת- זה מה שהוא רושם לי. (גם למחשב החוטי וגם ללפטופ). מה נדפק פה?? ביטלתי את שיחזור המערכת :{יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעניין אותי מה ממוצע ההורדות למשתמש הלא פשוט. אני חושב שאני נמנה בין ה 20-60 ג'יגה אבל עקב LCD FHD חדשה זה הולך להשתנות מאוד בקרוב.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית. מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים. הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים? הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים. בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ). בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
דיברתי עם הנציג הוא אמר לי שזה 1.5 ורציתי לוודאות שזה ככה, הוא אמר אכן שכן.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה. רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו. כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ? האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ? מה לגבי המחירים ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו גיליתי שיש לי חבילת אינטרנט של 2 מגה הורדה של בזק בינלאומי. במקרה שלא ביקשתי שום דבר מיוחד, כמה אמור להיות לי קצב העלאה? תודה.. (בבקשה תגידו 16)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פשוט לא יאומן 500$ וכמעט כל הגולשים בישראל מקבלים דואר זבל http://www.nextlink.co.il/site/Prices.aspx
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר הוא עובד כמודם - כמה יציאות ניתן לחבר אליו והוא יעבוד תקין (וגם ללא סכנה שהוט תחסום את זה בעתיד)
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
משומש כשנה. חבר אמר לי שלם כמה שתרצה, אני לא רוצה לעשוק מצד אחד וכמובן לא לשלם יותר מהשווי מצד שני. ראיתי שבאיביי אפשר להשיג משומש בכ 32$, אבל כנראה שבארץ יקר יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה. אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי: מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה. אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב? שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-