עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by shuy,

נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DJ Clue,

יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by asilic,

מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי מחשב שבו מודם פנימי (אינטרנט לא מהיר) והוא פורמט (יש לי XP) ועכשיו המודם לא מותקן ... יש מה לעשות אם אין לי את הדרייבר של המודם (כרגע אני לא יודע את סוגו)????? תודה לכל....

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by asilic,

מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by orlupo,

עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by אברם מהמכולת,

במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by Libby,

היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Bose,

אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by imac,

אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים