רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים. חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית! זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!) הנה הדברים שניסיתי: 1. ריסטארט. 2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..) 3. להתקין מחדש את הדרייבר. 4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה. 5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה. 6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרש…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכונן והחיברתי אותו כמו שצריך, אבל יש לי בעיה. אני לא מצליח לראות אותו בתור כונן רשת בתוך "המחשב שלי" אלא רק תקייה בשם PUBLIC שנמצאת עליו דרך מיקומי הרשת. איך אני מגדיר אותו בתור כונן פיזי? ולא בתור תקיית שיתוף? אם הנושא לא מתאים לפורום אז אני מצטער פשוט לא ידעתי איפה לפתוח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור כבלים 1.5 באמצעות 012 ויש לי ראוטר edimax br6204wg יש לי מחשב עם ווינדוס בסלון שגולש מצויין ומחובר באופן קווי לראוטר ובחדר יש לי mac mini שמתחבר באופן אלחוטי עם כרטיס הרשת המובנה הגלישה שלי מצויינת וגם כאשר אני מוריד בhttp יש לי מהירות מעולה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להוריד מftp או irc אני מקבל מהירויות מחרידות - 1kb במקרה הטוב האם יש לזה פתרון? נ.ב. המרחק בין המחשב שבחדר לראוטר הוא לא גדול במיוחד - יש חדר אחד שמפריד ביניהם - מדובר בערך על 8 מטר בין הראוטר למחשב בחדר
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-