עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yotamoo,

אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם אפשרות של התחברות בטאג 4 עם חיבור ללא חייגן תהייה אפשרית בעתיד? הבנתי שבזק בינלאומי עובדים עם הוט להעביר לקוחות עיסקיים/גיימרים למעין מערכת MPLS מיוחדת שמתועדפת לשירותים הללו. שאלתי את נטויזן ולא אין מושג לגבי שירות שכזה אצלם, או לפחות תוכנית עתידית לשירות שכזה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. Started by The Ball,

אז ככה הספק שלי הוא 012 ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקלים CABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה) אחרי שאני גולש איזה חצי שעה האינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי) לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיו ניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעה אבל זה לא עוזר... הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש... אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!! מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by FinaLMakeRr,

אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…

6. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by evman007,

כבר שובע שלם שהאימיול מוריד לי איזה 3 מגה!בלילה ,החלפתי כבר 3 גרסאות וכלום לא עוזר. הוא מוגדר די טוב אני חושב ,כי לא היו לי כאלה בעיות בעבר. יש איזה אימיול מומלץ{חוץ מהפרוץ ההוא כי הוא גם לא זז}.?

• 33 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. כל נציג שירות בבזק ובנטוויזן לא הצליח לפתור לי את הבעיות, אפילו שיחת וועידה עם שתי נציגים מהחברות לא עבדה. הסיפור מתחיל לפני כבשועיים שלוש שהאינטרנט התחיל לעשות בעיות להתנתק כמה פעמים ביום לפעמים מהיר לפעמים איטי ולפעמים פינגים מאוד גבוהים במשחקי רשת לפעמים לא. אני מפרסם את הנושא הזה בשעה 2 בלילה ולכן עומס זה לא נראה לי הבעיה. הראוטר חדש, הוחלף היום והוא מודל D-Link DSL-2650U התשתית בזק והספקית Netvision Trace Route לוואלה Tracing route to [url=http://www.walla.co.il]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms BEZEQ [10.0.0.138] 2 190 ms 355 ms 276 ms 85-250-64-1.bb.netvision.net.il [85.250.64.1] 3 295 ms…

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by srolik,

זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  11. יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי קצת תקלות עם החייגן של האינטרנט, אז יש לי שני פיתרונות: 1) לעשות חייגן בעצמי (כבר פתחתי פה תרד על זה). 2) לעבור לאינטרנט בלי חייגן. האפשרות השנייה יותר עדיפה בשבילי בגלל שאני משתמש גם במערכת ההפעלה לינוקס, וזה יותר קל להתקין בה אינטרנט אם אין חייגן. אבל רציתי לדעת לפני זה אם יש חסרונות גדולים מדי לאינטרנט בלי חייגן? אני עם אינטרנט זהב בכבלים תבל דיגיטל (שאלתי את זהב ואמרו שיחזרו אליי מחר, אבל הם תומכים בזה).

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mrraz,

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by mrraz,

יש לי חיבור מצויין 5 מגה ADSL עם בזק ואורנג. באיזור שלי אפשר להתחבר לרשת החדשה של הוט ובא לי להנות מ-16 מגה. השאלה שלי אם זה כדאי, כלומר לעבור לכבלים מ ADSL ?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by xDa,

סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?

18. אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Lmagus,

שלום, אני כרגע נמצא בנטוויז'ן במהירות 1.5 מגה, ובזמן האחרון נהיו לי הרבה האטות, בהתחלה חשבתי שזה בגלל המחשב אבל אז סרקתי ולא מצאתי כלום. מהירות ההורדה מאתרים מחו"ל מגיעה למקסימום במקומות טובים, אבל האתרים בארץ ובחו"ל התחילו לעלות ממש לאט. קראתי בכל מיני פורומים שנטוויז'ן חברה גרועה ושיש לה תקשורת גרועה לחו"ל, ושהיא ממש לא טובה למשחקי רשת, ודי שמתי לב לזה, מה אתם אומרים? כדאי לעבור? ואם כן לאיפה?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by Ronenosh8,

יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by ronmar,

אני קונה מחשב חדש שכנראה יפעל על WIFI... כדאי לקנות לו כרטיס רשת? או שUSB של WIFI? יש לי 100 מגה של בזק אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jbgood,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6114WG +כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX למחשב נייד. למישהו יש ניסיון בשימוש של מוצרים אלה בעיקר בקטע של טווח אלחוט ? אני מתכנן לשים את הראוטר בקומת קרקע ואת המחשב הנייד קומה מעל(בית פרטי). עצות ותגובות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.