רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזו ... לא בדיוק בעיה סתם רעיון שעלה לי לחיסכון בחשמל וגם להשקיט קצת את החדר שלי אני צריך שהמחשב השני ברשת עם כבל מוצלב יהיה לו אינטרנט גם שהמחשב שלי (המחובר למודם) יהיה כבוי . לזה הבנתי אני צריך ראוטר הבעיה היא שרציתי לקנות בזיגזג ...(משהו של חברת רדימקס) אבל הם שאלו אותי אם אני משתמש באי מול ביטורנט וכו, .. אם כן אז "חבל לך על הזמן , התוכנות האילה מנתקות את הראוטר כל פעם " "יעבוד לך טוב רק אם לא תשתמש בתוכנות שיתוף קבצים האילה" מה אני עכשיו עושה ?? אין איזה ראוטר שכן עובד נורמאלי במחיר שפוי ? עוד שאלה היום הפינגים שלי מצויינים !!! 15-20 בארץ חו"ל 80 - 100 חיבור ראוטר יקפיץ לי את הפינגים גבוהה יותר ? (כמובן בהנחה שהמחשב השני או לא פועל כרגע או לא …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! יש לי בבית 2 מחשבים אחד ישן ואחד חדש שאני קונה עכשי. רציתי לשאול איך מחברים את המחשב השני גם לאנטרנט כמה זה עולה?? ואצל איזה חברה זה הכי משתלם לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
במדריכים ישנו מדריך (משנת 2001!) להקמת ראוטר מבוסס LINUX על מחשב ישן. המדריך מפנה לאתר של מנדרייק. אבל, באתר אני לא מצליח למצוא את ה FIREWALL/ROUTER המדובר. האם מישהוא מכיר משהוא אחר ועכשוי שניתן להוריד ולבצע ???
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כלומר תוכנה שמציגה אילו תוכנות\תכנים מקושרים לאינטרנט... משהו שאפשר לפקח ששום דבר אחר לא יתפוס לך מהרוחב פס (מהירות) שלך בעת גלישה\משחק..
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים SWITCH בין שני מחשבים כדי שיהיה לשני המחשבים אינטרנטטט אבל השאלהה שלי היא שאין לי לי ראוטר יש לי מודם רגיל עכשיו כשאני מתחבר הוא מחייג אז אני רוצה לשים SWITCH בין המחשב שלי ושל אחיי אני יכולל ??.. מודם רשתתת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעיקרון הספקית שלי היא בזק בינלאומי ומאז שעברתי אליה מנטוויזן הכל היה בסדר בEMULE אך משום מה מזה שבועיים האמיול מוריד באיטויות מרגיזה וגם הוא מזהה אותי כLOW ID למרות שבראוטר הפורטים פתוחים וגם בFIREWALL ניסיתי להחליף פורטים לא עזר ניסיתי גירסה נוספת של אמיול גם לא עזר בדקתי דרך הבדיקה של האמיול לבדוק אם הפורטים פתוחים והוא מראה שהם אכן פתוחים אני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה איך ממהירות הורדה של כ100 אני עכשיו על כ0???
-
- 71 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה אני משתמש רגיל צריך את זה? או האם רק בעלי מספר מחשבים באמת צריכים את זה אלי שאלות שלא כל כך ברורות לי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-