עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MarioPolo,

שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום רב, כדי לקבל או להעביר הרבה תמונות אני מכווץ אותם אבל אז האיכות נפגמת. איך אני יכול לקבל ולהעביר(בעיקר בין המחשב שלי לעוד מחשב) קבצים גדולים?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום יש לי ראוטר WRTG54L שלא תומך בMIMO האם אני יוכל לקנות את הכרטיס רשת הזה EDIMAX EW-7628Ig PCI MIMO-G 54MB WIRELESS ? והוא יעבוד לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by NM,

שלום יש לי מודם של edimax ואני רוצה לפתוח בו פורטים אבל לפי מה שהבנתי אני צריך ליצור כתובת ip סטטית אבל לא הבנתי איך לעשות את זה בגלל שהכתובת ip שרשומה במחשב שונה מזו שרשומה בראוטר ואפשר אולי גם מדריך טוב שמסביר איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …

8. הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפש ממש כרטיס טוב ושלא יעשה בעיות עם VISTA 64 ... תודה אלחוטי בשביל ראוטר WRTG 54GL

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב, היום קניתי מחשב ואני מעוניין לצרף אותו לרשת אלחוטית. הראוטר הוא LINKSYS WRT54GL. יש לי במחשב ישן כרטיס ‏Edimax EW-7128G PCI‎ שנראה לי מתפקד לא רע וניתן לקניה גם היום ב-85 ש"ח (מחיר פעוט יחסית). יש לי שתי שאלות: 1. האם גם היום כרטיסי usb לא מומלצים למי שמוכן לפתוח את המארז ולתקין היות והביצועים שלהם נחותים והם סובלים מניתוקים וזלילת חשמל? 2. האם שווה להשקיע השקעה עתידית בכרטיס תומך MIMO שעולה 200 ש"ח (לעומת 85), למרות שכרגע הראוטר לא תומך בו (בתדר החדש)?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by Ralf Klein Core AMD,

יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by oran37,

אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.

18. במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliXir,

ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מבין שני הדגנים הנ"ל ...מה עדיף? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=3&pl1_id=1&pl2_id=44 או זה ? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 ובכללי איך הכרטיסי רשת האלה ? תודה

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  25. Started by yaakov,

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים