עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by DavidT,

מישהו יכול להגיד לי חד משמעית למה עדיף כל אחד מהם ? ומה ההבדל בינהם ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by DL,

היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום בזמן שלא הייתי בבית היה איזה טכנאי אצלנו ומשום מה הוא התעסק לי בהגדרות ועשה שהחיבור לאינטרנט יהיה אוטומטי אני רוצה שהחיבור יהיה באמצעות חייגן איך אני מחזיר את זה למה שהיה ?! יש לי ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by PzD,

טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא מצליח לעשות.. תודה.

11. נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אני מחובר לאנטרנט דרך הכבלים וקיבלתי דיל יותר טוב מבזק... כרגע אין לי בעיות עם הכבלים. שווה לי לעבור לבזק או שעדיף להשאר בהוט? היה לי בזק מזמן עוד שאינטרנט המהיר היה חדש ואני זוכר שהיה פעם איזה חודש ניתוקים לכמה שעות. השאלה אם כבר הכל עובד שם כמו שצריך ולא יהיה לי בעיות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Gnome,

היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by assaf972,

שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by arik100,

אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה

19. Started by Fortunes,

שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by headg,

הי, יש ברשותי לוח אםGA-B75M-D3H ואני מנסה לחברו לנתב tp-link TL-WR1043ND בWIN7 המחשב אינו מזהה את כרטיס הרשת ובכך אני לא ידוע כיצד לחברו לנתב. ב change adapter setting הוא ריק. בזק ו 012 אמרו שאינם תומכים ואין דריבר לכרטיס הרשת זה. כיצד אפשר להתחבר ? איפה אפשר למצוא דרייבר לכריטס רשת ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  21. התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by גילST,

אני צריך לקשר בין נתב לבין התקן רשת שיש לו גם כניסה קווית וגם חיבור אלחוטי אבל הקליטה האלחוטית לא מספיק טובה (הנתב הוא ההוטבוקס כך שזה לא ממש מפתיע).להתקין נק' גישה לא יסתדר במבנה של הדירה הזאת ולכן חשבתי על מתאמי הרשת על גבי חשמל. האם יש המלצות , דגם מסוים שייתן מהירות יציבה ? ראיתי בעיקר TP LINK ואדימקס, לא הבנתי את ההבדלים ביניהם (אם יש בכלל). אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שיש לו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  24. שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

שלום... לפני כמה זמן החלפתי את הלוח אם... כנראה שהכרטיס רשת מובנה... אז יש לי עכשיו Marvell Yukon PCI-E 88E8053 וכבר קרה לי כמה פעמים שיש אינטרנט ברשת אבל אצלי אין..(וזה לא אומר שהכבל רשת מנותק) ואני צריך לפתור את זה בריסט.. אמרו לי (בפורום) שזה אי תאימות דרייברים למרות שבדקתי והם מותקנים... אז חיפשתי דרייברים בmarvell.com מצאתי את המתאים (אני חושב) וניסיתי להתקין אבל לא הצלחתי... יש לי WINDOWS 32BIT מישהו יכול לעזור לי לתקן את הבעיה.. אם זו באמת הבעיה שאמרו לי אז לעזור לי להתקין ואם לא אז למצוא את הפתרון?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.