רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בבנין אינטרנט משותף. החיבור יוצא מבית השכן שלי שיש לו נתב מסוג siemens sl2-141, ברשותי יש נתב ישן מסוג edimax br-6204wg. האות מגיע יציב אלי עד פחות או יותר דלת הכניסה, אז חשבתי להשתמש בנתב האדימקס שלי כמגבר. הבעיה שלמרות שראיתי פוסטים ישנים שאומרים שיש, אין אופציה מובנית של REPEATER שהצלחתי להגיע אליה, וגם אין אופציה של CLIENT MODE במידה וארצה לקבל מקלט משופר. למותר לציין שגרסת הקושחה מעודכנת. רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לעשות זאת? יש בראוטר הגדרות של WDS, וכן BRIDGE, השאלה איך להשתמש בזה? אשמח להסבר מפורט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרחיב את החיבור החוטי שלי לאל-חוטי. כרגע מחובר בחיבור 5 מגה-ביט דרך בזק בינלאומי. בקיצור אני מחפש נתב אלחוטי, אם אפשר בפחות מ-200 שקל. בכל מקרה לא אשלם יותר מ-300. דבר נוסף: אני זוכר שהיה לי מודם+נתב משולב במכשיר אחד, ולכן כדי לחסוך במקום הייתי מעדיף אחד כזה. לגבי פיירוול - ממה שראיתי לא קיים בנתבים זולים, האם אני צודק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
באחזור חשבון (איפה שמזינים כתובת/פלא' של מישהו שרוצים שיקבל יכולת לשנות סיסמא למקרה שהיא אבדה) קיימים פרטים שאני רוצה לערוך אותם, אבל מסיבה לא ברורה הם לא נשמרים לי. כבר נסיתי את: http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=2753861&from=53377&rd=1 אך ללא הצלחה. בבקשה רעיונות, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי אינטרנט וספק בבית.. עכשיו יש לי עוד יחידת דיור מאחורי הבית. אני רוצה להעביר לשם שיהיה שם אינטרנט אני רוצה לחבר מהרואטר שבבית ליחידה שמאחורי הבית את האינטרנט האם אני יכול לחבר את הכבל רשת במרחק של ארבעים מטרים מהרואטר עד ליחידה שמאחורי הבית? ואם אני רוצה שיהיה שם WIFI ביחידה..אני יכול לחבר את הכבל רשת לאיזה שהוא מכשיר שיעשה לי WIFI ביחידה שמאחורי הבית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-