עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idoaa,

לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by etay34,

שלום.. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לבעיה של LOW ID בתוכנה של אימיול... יש לי רשת בבית... אני משתמש בראוטר של חברת TP- LINK והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת. אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by carman6,

מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by redead,

ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by pak82,

יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by avner_s21,

איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  10. היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by davidz85,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by NaRKoMaN,

לפני שבוע ניסיתי להוריד עידכון קושחה של הנתב סימנס sl2-141 מבזק אבל הקישור לא עבד, ועכשיו אין להם בכלל את הקישור. אני מנסה להשיג את העידכון ללא הצלחה ואני חייב אותו דחוף מכיוון שיש לי פינגים גבוהים לאירופה בין 170 ל 200 כשפעם היה 90 עד 110. אני לא עידכנתי את הקושחה אף פעם כנראה ואני חושד שזאתי הבעיה של הפינגים הגבוהים והנוראים שלי. יש עדיפות לעדכון הכי חדש שיש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אוריהדו,

שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by idoaa,

עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by kisin,

יש לי שני ראוטרים של linksys מסוג WRT54GL. ראוטר אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר לאיקס בוקס בחדר השני ומוגדר כ Access point. אני רוצה שהרשת האלחוטית שלי תהיה מאובטחת. איך אני מגדיר רשת אלחוטית מאובטחת בראוטר שמחובר למודם כבלים? אם אני מגדיר אבטחה בראוטר שמחובר למודם כבלים מה אני צריך לעשות בראוטר השני כדי שהוא יתחבר לראוטר שמחובר לראוטר כבלים?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  18. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by niva401,

האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?

23. שלום לכלום אני מעוניין לקנות מודם סוללרי אבל אני לא יודע איזה כידי לקנות אם משהו קנה ויכול לספר חוויות + מחירים אני ישמח ...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום! היום קניתי ראוטר L2TP, ולפי ההוראות לאחר שחיברתי את המודם לראוטר ואת הראוטר למחשב(בדקתי את כל החיבורים וה"WAN" בראוטר אף היבהב, וכך גם המודם הראה פעילות תקינה) אבל כאשר ניסיתי לכתוב את כתובת הIP שצויינה בהוראות ההתקנה של הראוטר, הדפדפן לא הציג לי כלום :'(. אני מקווה שתעזרו לי, דרך אגב אני חדש כאן ומקווה להשתלב, אני די מבין במערכות מחשבים אבל כנראה תחום הרשתות והאינטרנט הוא לא התחום החזק שלי .

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by winil,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?

דיונים חדשים בפורומים