עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שנים הייתי בחבילות הרגילות האחרונה הייתה 4 מגה ניתוקים היה דבר נדיר ביותר ככה אולי פעם בשנה היה הולך האינטרנט לאיזה כמה שעות לפני שבוע שבועיים עברתי לחבילה 10 מגה NGN דרך בזק ונטויזיון מאז תקפו אותי הניתוקים לפחות כל כמה ימים רוב הפעמים שהחיבור אובד הוא יחזור רק אחרי שעה ויותר תמיד זה תופס אותי באמצע משהו חשוב והורס לי את העניינים כולל עבודה שהשקעתי כרגע קרה לי שוב הפעם חזר תוך 10-20 דקות קרה לי אולי 5+ פעמים בימים האחרונים האם זה דבר ידוע? להתלונן לבזק יעזור ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by esaly,

מישהו אולי יודע מהו? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roisg,

שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by nba18,

שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Psychoron,

אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Cheif,

ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by skyd,

היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by jcena,

שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  19. שלום חברים לפני כמה ימים הזמנתי חבילה של ספק+תשתית במהירות 12MB מבזק בינלאומי (תשתית HOT). היום הגיע טכנאי הכבלים (חסר מושג יש לציין) והצלחתי להתחבר בלי יותר מדי בעיות. אני מחובר דרך ראוטר של Edimax מדגם BR-6228nS וה-HOTBOX הגיע מוגדר כמודם בלבד. על פניו נראה שהכל עובד אבל למעשה אני מקבל רק מחצית מרוחב הפס הצפוי ואפילו מעט פחות - אבל רק בחיבור דרך הראוטר. בחיבור דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של עד 600Kbps וכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-HOTBOX ומגדיר חייגן במחשב אני מקבל קצב הורדה של 1400Kbps שזה מה שאני אמור לקבל. אני מקבל את אותו קצב העלאה בשני המקרים. האם אני מפספס כאן משהו? אשמח לעזרה בנושא. בתודה, צביקי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by averaraz,

לאחרונה עברנו דירה וגילינו שהHOTBOX איטי להחריד בכל הקשור לביצועים אלחוטיים - חדר מרוחק 15 מטר בקושי מקבל חיבור(נבדק במספר מחשבים). בעיה נוספת שקיימת היא שבממד אין קליטה בכלל גם שהדלת פתוחה. בדירה הקודמת רישתנו את כל הבית בכבלי רשת כך שלא הייתה בעיה אבל בדירה זו לא מתוכנן כרגע רישות כזה. האם קניית ראוטר חדש(וחזק יותר) + שיחה להוט על מנת להפוך את הHOTBOX למודם בלבד תשפר את הבעיות שציינתי? יש ראוטר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by elyaz,

שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, שדרגתי את לפני כחודש מ10 מגה ל15 ומאז השדרוג יש לי המון קריסות. יש לי ראוטר SIEMENS SL2 141, הבעיה שיש לי המון קריסות שפשוט נורת הPPP ו/או DSL מתכבות וצריך לעשות ריסט לראוטר. האם הבעיה נובעת מזה שהראוטר כבר ישן או לא תומך ב15 מגה? בכל מקרה, עוד כמה חודשים אני עובר דירה ששם כנראה אשדרג ל30 מגה + אז אני צריך המלצות לראוטר טוב, לא יותר מדי יקר + יתמוך בכמה חיבורי WIFI בו זמנית (טלפונים ניידים/IPAD/מחשב נייד). תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים