רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי, איזה חבילה מינימלית צריך לאינטרנט על מנת ש-skype יעבוד בצורה חלקה. יש לי 750/96 כרגע, ושאני מדבר ב-skype עם ארה"ב הצד השני שומע מצויין ואני שומע מקוטע. (גם בלי העברת הוידאו, אודיו בלבד) אני מניח שזה בגלל ה-upload. איזה upload מינימלי צריך כדי שלא יהיה קיטועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך המלצה/ות לנתב אלחוטי אמין וחזק, תקן N כמובן ככל הנראה 300Mbps. השימוש - 1. אלחוט שמסוגל לעבוד עם חיבור אינטרנט של 100Mbps. 2. סטרימינג של HD לרשת הביתית. 3. שיתמוך בNAS, כיום אין אצלי אבל אני מתכנן בעתיד לעשות שרת כזה. 4. יש אצלי IP קבוע אז חשוב שיהיה FIREWALL מובנה וטוב. בעקרון אלו הם הצרכים החשובים, כמובן שמן הסתם גם יהיה את האפשרויות הרגילות של Port Forwarding, QOS וכו'. גודל הדירה לא צריך להיות בעייתי, עם הנתב שיש לי היום אני מקבל כמעט קליטה מלאה מהצד השני של הדירה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של סלקום מסוג DV5820 וכל הזמן יש ניתוקים ב-WIFI. אין בעיה בכרטיס רשת שבמחשב. אין בעיה בחיבור קווי. אגב אין לי טלפון שלהם. רק טלויזיה ואינטרנט. אני אפילו לא טורח להתקשר לסלקום לתמיכה כי זו תקלה ידועה. הסיבות היחידות שלא התנתקתי מהם זה בגלל המחיר של הטלויזיה+אינטרנט ובגלל שהראוטר משדר גם על 5G ובזכות זה יש לי מהירות גבוהה ב-WIFI וזה חשוב לי. איך אני יכול לפתור את בעיית הניתוקים?..האם אני יכול לרכוש ראוטר 5G פרטי ולחבר אותו אייכשהו לתשתית הקיימת? אם כן...אודה להדרכה פשוטה כי אין לי מושג בזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים המחשב שלי שרת מחשב שני לקוח וכמובן הוא לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו הרשת זה רק עם כבל רשת והכול עובד טוב שיתוף קבצים אינטרנט הכול איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום איך אני משנה סיסמא ושם משתמש בsmartbox 012 בתוך הדפדפן ,
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מתלבט האם כדאי להעביר 2 כבלים STP בכל צינור (מהארון לכל חדר) או להעביר כבל אחד של 16 גידים. מה עדיף? ולמה? הכבל בשביל אינטרנט (2 פורטים). או שבכלל כדאי להעביר כבל עם יותר גידים כדי שתהיה אפשרות בעתיד לאיטרקום, טלפון, וכל דבר אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם ראוטר aztech dsl-600e שמחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. אני עובד במחשב שלי עם ip סטטי. היום שמתי לב שהאינטרנט לא עובד כמו שצריך: אתרים עולים פעם כן ופעם לא ויש אתרים מסוימים שתמיד יעלו לי ויש אתרים שאף פעם לא יעלו לי. אחרי בדיקות גיליתי שכאשר אני עובד עם אייפי דינאמי הכל עובד יופי. ניסיתי להחליף כתובות ip סטטיות ועדיין הבעיה נמשכת. ניסיתי בשני דפדפנים שונים ובשניהם אותו דבר. עשיתי בדיקה במחשב נוסף: אותו מחשב עבד עם ip דינאמי ללא בעיה. לכן הגדרתי לו ip סטטי ואז גם שם אותה בעיה כמו אצלי, כמובן עד שהחזרתי לip דינאמי והכל חזר לעבוד. עדכון: הגדרתי את המודם מחדש והוא התקלקל לגמרי סתם ככה. החלפתי למודם חדש והכל עובד טוב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-