עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yarivy,

האם יש אפשרות לשתף חיבור אינטרנט בין 2 מחשבים (PC ונייד) דרך כבל USB. משהו כמו LAPLINK שהיה פעם בשימוש בחיבור ה LPT. שימוש בתוכנה צד שלישי באה בחשבון. תודה.

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by merlin_77,

שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by Googleness,

שלום שלום, יש לי מתג של אדימקס: Edimax ES-3108P הוא מנותק כרגע וסתם עומד לו חדש בפינה. כמו כן האינטרנט והרשת הביתית (משולבת קווית ואלחוטית) עובדת דרך ראוטר אלחוטי (משולב מודם) Rotal RTA 1025W (קיבלתי מבזק ובינתיים זה עובד בסדר גמור, לדעתי אגב זה בדיוק כמו הסימנס שהם נותנים 1 ל1). השאלה היא כזאת האם ניתן להוציא יציאת קווית אל המתג (כלומר לחבר למשל ביציאה מספר 1) ואז לחבר מחשבים נוספים למתג ותיהיה להם גישה לרשת + אינטרנט או שיש צורך לחבר את המתג דרך מחשב אחר (שבו יהיו 2 כרטיסי רשת: 1 למתג ו1 לנתב) ואז כל מחשב שרוצה גישה לאינטרנט דרך המתג להגדיר גישה דרך המחשב שמחובר לנתב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. האם אפשר לחבר מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר ולהגדיר אותו ברשת ביתית עם המחשב הנייח? ושגם יצא להדפסה ישירות בלי לחבר את המחשב לכלום. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  5. הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by Guyn,

ערב טוב , מספר שאלות לגבי תיבת ה-Gmail של אבא שלי: 1) כשאני שולח הודעות, הן נשמרות בדואר יוצא ובשולח רשום "אני". האם ניתן לשנות את זה לשם הפרטי שלי? 2) בשליחת הודעה מוצג שהיא נשלחה שעה לפני השעה האמיתית. כלומר אני הודעה שנשלחה ב-18:00 רשומה כ-17:00. לא מצאתי בהגדרות משהו שקשור לעניין. יש פיתרון? 3) בתיקיית "כל הדואר", מוצג לי שם השולח או שם המקבל (בהתאם). האם ניתן להציג את שניהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by alpy,

אהלן אני עובר לבניין חדש של שלוש קומות (היה פעם מרכז קליטה), אני מעוניין לחבר בו 3 מחשבים, אחד בכל בקומה, לחיבור אינטרנט. בעיקר חשוב לי להצליח לגלוש באינטרנט - הורדות, מוזיקה,] וכאלו.. פחות חשובה לי היכולת להעביר קבצים בין המחשבים, יהיה נחמד אבל זאת פחות המטרה. כנראה שאקח חבילת גלישה של 5mb download, ולא בדקתי עוד איזה קצב upload לבחור.. חשבתי על המפרט הבא על תקן 802.11g: נתב אלחוטי: נתב אלחוטי EDIMAX BR-6204Wg לפי זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 בערך 180 ש"ח כרטיסי רשת שאקנה בשביל שלושת המחשבים: Edimax EW7128G X 3 לפי זאפhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 בערך 80 ש"ח לאחד רציתי לדעת: 1. האם בחרתי רכיבים טובים - זולים יחסית, אמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. *** אם זה לא מתאים לפורום הזה,אשמח אם תעבירו את זה הלאה כי אל מצאתי פורום אחר שיתאים *** שלום אנשים. אצלי בבית יש קצת (הרבה) סיבוך עם כבלים ומפצלים. בואו נגיד שהכבל של הכבלים מתפצל ממקום אחד לטלויזיה בסלון וממשיך לחדר שינה.מהחדר שינה הוא מתפצל לטלויזיה ולעוד כבל דרך הקיר,שוב לסלון-לאינטרנט. הכבל הבעייתי זה ההוא שעובר בקיר. תמיד יש לי בעיה איתו,כנראה זו בעיה עם הראש שאין מגע מרוב המשחקים שלי שאני מוציא ומכניס את המודם כל שני וחמישי. השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות כדי שהראש שלו לא יעשה לי בעיות כל הזמן? עכשיו חיברתי בעקיפין את המודם עם כבל ארוך שעובר בבית רק כדי שיהיה לי אינטרנט זמני.וזה מכוער. או שיש אפשרות לקנות את המכשיר של הכבלים שנועל היטב את הראשים שלהם? אני צריך פיתרון…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ldmajor,

שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by zzz727,

יש לי ראוטר של tp link מסוג tl-wr641g איך אני פותח פורטים לאימיול ובכלל לפתוח פורטים??? ובאיזה אימיול כדאי להשתמש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by unknown,

אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי יש לי בבית רשת אלחוטית ובזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב הגלישה, לפי דעתי אחד השכנים מתחבר לי על הרשת... איך אני יכול למצוא את כמות המחוברים ברגע נתון לרשת האלחוטית שלי??? יש לי ראוטר של בזק BFOCUS+

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by שמעון 17,

יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בהמשך לשאלתי הקודמת - אני לא מצליח לגלוש לאתרים שדורשים שם משתמש וסיסמא. נראה ש-443 חסום למרות שכיביתי את ה-firewall וזה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בימים אלה אני מקים בביתי רשת חוטית בקירות. על מנת לחבר את כל המחשבים אאלץ להשתמש בראוטר שתומך במודם ADSL ולפחות ב Switch אחד תואם. אני רוצה לשתף מדפסת ואולי גם כונן חיצוני בין המחשבים ולכן חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB אחת בראוטר [או/גם בסוויץ' - אם יש דבר כזה בכלל] העברתי בין המחשבים כבלים מסוג CAT5 וברצוני להשתמש בכל שמונת החוטים הנמצאים בכל זה על מנת להגיע למהירות תעבורה גבוהה בין המחשבים[1Gbps] (כיון שבמילא אין לי מה לעשות עם שאר החוטים). אשמח לקבל המלצות על ראוטרים וסוויצ'ים שתומכים במהירות תעבורה 1Gbps והראוטר כאמור עם יציאת USB. [אשמח לראות גם בלי יציאת USB לשם ההשוואה] תודה רבה לעוזרים ולבעלי הניסיון.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. האם ניתן לקבל יותר מכתובת IP אחת? מה קורה למהירות במקרה כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  22. דוד שלי קיבל מחשב ישן (ללא דרייברים) ממישהו והוא ביקש ממני לפרמט ולהתקין לו הכל מחדש נקי. (אם החלק הזה לא היתה בעיה) למחשב יש לוח אם מסוג jetway s450 (l ללוח אין כרטיס רשת מובנה אבל יש עליו כרטיס רשת נפרד שיושב על הPCI. כאשר חיברתי את המודם שלי למחשב והגדרתי חייגן לא הצלחתי להתחבר. כשהסתכלתי במנהל ההתקנים ראיתי שחסר דרייבר של Controller I Simple Communications וחשבתי שזה אולי קשור בחיפוש שערכתי בGOOGLE לא הצלחתי למצוא דרייבר כזה כמו כן לא הצלחתי למצוא את החברה/הדגם של הכרטיס רשת (ניסיתי דרך everst/cpuZ) אין לדוד שלי אפשרות להשיג את הדרייברים מה עושים? (איך אפשר למצוא דרייברים לכרטיס רשת ו/או לדרייבר שחסר ללוח אם)

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, אז ככה: אני משתמש בתוכנת Azureus כדי להוריד מוזיקה וסרטים. היה לי פעם נתב של Edimax, שם הכל עבד נפלא. לפני כמה חדשים קניתי 3Com 3CRWER100-75 (בשל הטווח האחלוטי המוגדל שלו). אני לא מצליח לפתוח פורטים שם. אני מושכנע שאני עושה את זה כמו שצריך, אבל בבדיקת פורטים של Azureus וגם באתר http://www.canyouseeme.org מופיע לי "connection timed out," זאת אומרת שהפורט חסום.. זה קורה לכל פורט שאני מנסה לפתוח. מישהו נתקל בבעיה הזו בנתב הספציפי הזה ומצא פתרון? בנוסף, תוכנת הAzureus די משביתה לי את האינטרנט. כשהיא מופעלת, חצי מהזמן אתרים בכלל לא עולים. ברגע שאני סוגר אותה, הכל חוזר לפעול כרגיל. גם ההורדות בתוכנה ממש איטיות (בדקתי את הקבצים הספציפיים שאני מנסה להוריד במחשב אחר, …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shai_123,

שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים