עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני יודע שאפשר לעשות לו RESET אבל לא בא לי להגדיר הכל מחדש . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! קיבלתי HUB מחבר, (קצת התבאסתי כי כמו שהבנתי הוא פסיבי והוא מחלק לבד את המהירות שכל PORT יקבל ) ורציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך כלשהי לקבוע איזה מהירות מתוך האינטרנט המהיר, כל מחשב שמחובר יקבל? תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  4. אני מחפש כבל רשת באורך 40 מטר, מצאתי מקום לקנות מטר בשקל שישים, אבל זה לא העניין, העניין הוא שהכבל שטוח. הכבל הולך לעבור בגג המרכזי של הבניין שלי, ולצד השני של הבניין. -האם האות שיעבור יהיה טוב ולא יהיה חלש מדיי? -האם יש הבדל בין כבל RJ45 שטוח, לבין כבל עגול (רגיל) ? (גם בלי שום קשר אם זה ישפיע למקרה שלי או לא, אני סקרן) -איפה אפשר למצוא מקום שמוכר כבל רשת עגול ב2 שקל למטר עם מע"מ? תודה!

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  5. רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  7. אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

משום מה אני מרגיש שהפיתוח באוויר ועדיין אין כלום

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. תקלה מוזרה ביותר. מחשב עם windows 7 מקבל גישה לרשת (אלחוטי דרך ראוטר) אני מקבל פינג מאתרים. אבל משום מה אין גישה לרשת דרך הדפדפן. הדפדפן לא מנסה לקבל גישה ולא כלום, ישר מציג דף שגיאה (שאין חיבור) יש לציין שמחשבים אחרים ברשת עובדים כרגיל, הראוטר אופס, המחשב אחרי בדיקת וירוסים ורוגלות, ניסיתי עם כרטיס רשת אחר - אותה התוצאה. יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 17.3k צפיות
  13. שלום, הראוטר מסוג DLINK N600 6850U. המחשב הנייד מדגם ACER ASPIRE 4820 התחבר עד כה לכל הרשתות האלחוטיות ובכל מקום, ללא בעיות. שלשום הותקן אצלי ע"י טכנאי בזק הנתב הנ"ל (בית חדש). אני כן מצליח להתחבר לנתב ולגלוש עם הסלולרי ב-WIFI, אך לא דרך הלפטופ. הלפטופ מחובר לרשת, העצמה מלאה, אך מופיע מצב "מוגבל". דרך הלפטופ לא מצליח להיכנס לראוטר דרך 10.0.0.138. כן מצליח דרך הסלולרי. האם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה

14. המחשב שלי קצת נדפק עם איזה trojan קטלני לפני כמה ימים אבל הצלחתי אחרי מאמצים רבים לסדר (אני מקווה) ועכשיו השיתוף אנטרנט לא עובד משום מה, רק הרשת, המחשב שלי מוגדר 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 והשני : 10.0.0.2 255.255.255.0 10.0.0.1 בקיצור אין סיבה בעולם שזה לא יפעל כי זה פעל תמיד ככה. ניסיתי לעשות אצלי עכשיו network setup winzard וזה אמר לי אחרי שבחרתי את החיבור אינטרנט שלי שהוא לא זיהה חיבור רשת ואני חייב שיהיה לי בשביל ICS אבל כן יש לי והוא עובד! מה הבעיות שלו..... תודה רבה למי שעונה!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by 69,

מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לראוטר יתרונות מאשר חיבור רגיל? מהירות או משהו כזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Googleness,

יש טעם להתקין על XP את הפרוטוקול IPV6? זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, יש לי כיום חבילת 30/1.5. כל צרכני האינטרנט שלי מחוברים אלחוטית לנתב 802.11n הבסיסי ביותר של tp-link (דגם כל כך פופולרי שאני מניח שכולכם מכירים..); הקצב המקסימלי שאני חווה כיום עומד על כ-3 מגה-בייט. האם יש טעם לשדרג בעוד כמה שקלים לחודש לחבילת 100/2, או שאני לא אראה שיפור בשל מגבלת הנתב? והיה ויש צורך בנתב משודרג, באיזו הוצאה מדובר? אני לא באמת זקוק לקצב הנוסף, אבל בהתחשב בהפרש העלויות אני עשוי לשדרג. תודה.

20. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.