עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Belgid,

שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by elirock,

שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ??? בשבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט ל100 מגה בהוט + HOTNET . לאכזבתי בכל הבדיקות שערכתי הגעתי למהירות הורדה שבין 50 -80 מגה לשניה בלבד. ביתי כבול ברשת חוטית איכותית והייתי משוכנע שהבעיה לא כאן ואף לא בכרטיס הרשת אינטל 82579 המוגדר כג'יגביט. (נסיון להגדירו כג'יגה דרך הפורטים שך הUPS כשל לחלוטין, אין חיבור.) התקשורת בביתי עוברת דרך הא פסק SL800 של אדוויס אי לכך נפל לי האסימון והבנתי שמקור הבעיה ב UPS ואכן אחרי ניתוק מה UPS וחיבור ישיר מהנקודה בקיר למחשב המהירות עלתה פלאים ללפחות 100 מגה לשניה ולפעמים גם הרבה יותר. בעקבות כך יש לי 2 שאלות: 1 - האם בחיבור שלא דרך הUPS אני מסכן את המחשבים באופן מהותי ? (ברקים, קפיצות מתח ושאר ירקות) 2 - באם התשובה לשאלה 1 חיובית האם זה פתיר מב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

6. Started by purple-hey,

שלום, אני מקים שרת FTP וצריך לפתוח פורט 21 בראוטר(D-Link 2760U), אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by OmriF,

הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eran256,

הבעיה היא שאם אני מגדיר אותו שיעבוד על תקן N או NGB אז הוא עובד לאט (10KB\S), ואם אני מגדיר אותו על G הוא עובד מהר... הבעיה הזאת מופיע רק במחשב הנייד כי באייפון האינטרנט עובד מהר בכל מקרה... מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by slavaf5,

שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לאחר חיפשו בפורום ללא תוצאות אצתרך את עזרתכם קניתי ראוטר של אדי מקס על מנת שיגדיל לי את הטווח של הראוטר הקיים (LEVEL ONE ) ניכנסתי לאתר נטצ'יף שבדרך כלל מאוד עוזר לי וניסיתי להגדיר את הראוטר החדש לפי ההוראות אך ללא הצלחה מישו יוכל לעזור לי?? הראוטרים החדש והישן תומכים בWDS הדגמים זה -הישן leve one 6004 החדש adimax br-6424n תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by Sygnus,

שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של ראוטר אלחוטי: אדימקס BR-6424 כ 170 ש"ח, אדימקס BR-6524 כ 310 ש"ח. אמור לשרת דירה במפלס אחד, בגודל של כ 100 מ"ר. קראתי כל מיני ביקורות, וראיתי כי ייתכנו בעיות חוזרות ונישנות של ניתוק, האם ידוע לכם משהו על זה ? האם כדאי להשקיע ביקר יותר ? או שאני לא ארגיש את ההבדל ? ואשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים, במידה ויש טובים יותר במחירים אלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tika,

אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by danielbr,

בזמן האחרון אני מרגיש שהגלישה בערב\לילה אטית יותר ואני מבין שיש להם עומס על השרתים אבל ביומים האחרונים זה כבר היה מוגזם כשלא הצלחתי לראות סרטון ביוטויב של 360dpi. התקשרתי להוט והנציג עשה איתי את הבדיקה (באתר שלהם) ובאמת הוא ראה שיש בעיה ומהירות ההורדההייתה 1MBPS במקום 2.5 והוא אמר לי שבכיר ידבר איתי בבוקר ובאמת התקשרה בכירה שלהם ואמרה לי שאין שום בעיה שהיא בדקה מול מחלקת הנדסה. טוב המשכתי מול בזק בין לאומי זה היה בשעות הבוקר אז לא הייתה בעיה במהירות ואז הנציג אמר לי לבדוק במנהל המשימות "בתים שנשלחו לפי מרווח זמן) שראינו שהבתים קופצים מ0-100 הוא טען שזה מה שמאט לי את הקצב שיש לי ווירוס במחשב. ואני צריך לקנות אנטי ווירוס. עכשיו איך יכול להיות שתעבורה של 100 בתים מדיי פעם מא…

23. Started by Tal14,

שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. כמו כן האם יש גם אפשרות "להכנס" לאותו מחשב שיושב על הרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים