רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364700.0 החלטתי לשנות כמה דברים ברשת חיבור ישיר מהמודם למחש כך ש: מודם=>מחשב=>סויץ=>ראוטר אלחוטי וכך אני יכול לחבר את כל המחשבים בבית מבלי שהתוכנות השיטוף הכבדות יפילו את הראטר בגלל עודף חיבורים! ומה שקרה לי זה דבר כזה.. 1.האימיול עדין נופל זה הגיוני??(אבל האינטרנט ממשיך לעבוד) יש לי 6MB וזה מודם מסוג טיריון של HOT שמחובר דרך USB כמות החיבורים היא 1500... זה אולי באמת הרבה גם למודם? 2.הראטור לא מחלק את האינטרנט והתקיות בקיצור מראה תקין אבל לא נותן כלום! הוא מחובר לסויץ שעובד יופי (בדקתי בשאהר המחשבים ובגינפוג שלו סימנתי דינמיק IP ואפילו הוא מראה לי מחובר ??? אולי לא חיברתי והגדרתי אותו נכון…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי ראווטר, וכרגע הוא מחובר רק למחשב אחד כי במחשב השני יש כרטיס רשת מובנה ואני צריך כבל ויש איתו בעיות. בכל מקרה, חבר שלי בא עם מחשב נייד והוא ביקש להתחבר לראווטר.. אז בגלל שבהגדרות של הראווטר ביטלתי את האפשרות של ה"Wireless" הוא לא יכל להתחבר. אז פתחתי את האפשרות של ה-"Wireless" ואז הוא התחבר ישר בלי סיסמא בלי כלום. וכבר בחרתי סיסמא ושם משתמש לראווטר, כשאני נגיד רושם את הכתובת של ה-Default Gateway בשורת כתובת אז זה מבקש ממני סיסמא ושם משתמש.. ובחרתי כבר את הפרטים האלה.. אז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום!! אתמול רכשנו את הmsi wind שכאמור, אין לו כונן דיסקים מובנה, ועל-כן אי אפשר להתקין עליו אופיס (או כל תוכנה אחרת) ישירות מדיסק. האופציה האינטואיטיבית הייתה רכישה של cdrom חיצוני, אבל המחיר לא זול , בטח לכך שהדרישות הם אך ורק ולהתקנה של אופיס מדיסק ואולי עוד תוכנה או שתיים. יש ברשותינו רשת ביתית קווית עם 5 מחשבים, ככה שעלתה לראש אופציה של שיתוף כונן מסוים באופן זמני, רק לצורך ההתקנות. (אותו הפיתרון שאפל הציעו לקוני המקבוק איר נטול הcdrom). מכיוון שאין בידי את המידע לצורך שיתוף כונן ברשת, בנוסף לחיפוש כושל בגוגל, אני שואל פה בנוגע לביצוע של כזה שיתוף. אני לא יודע אם רק צריך ללחוץ לחצן ימני ו'שתף כונן' או להשתמש בתוכנה ייעודית או שאי אפשר בכלל... אודה למידע בעניין…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברגע שאני מחבר תמחשבים אחרים לראוטר (אני המרכזי עם ה- ADSL והם מתחברים אלי). קופצת לי כל איזה דקה בדיוק,הודעה CONNECT כזאת ואז היא נעלמת. זה אולי נשמע לא כזה קריטי,אבל זה ממש משגע אותי זה מוציא אותי לווינדוס מכל דבר שאני עוסק בו כגון:משחקים,משחקים ברשת ועוד... הפתרון היחידי שיש לי בנתיים זה לנתק תראוטר ותמחשבים ואז אין שום הודעה. אני בטוח שצריך לשנות משהו באפשריות ואני לא מוצא,מודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני עכשיו רוצה לשדרג את האינטרנט בדקתי ובבזק אמרו לי 104 לשנה וראוטר מתנה (שאני לא צריך) ואינטרנט זהב 57.5 שקל לחודש מה דעתכם אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעות אשמח לחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, היום סוף סוף קניתי ראוטר ש(בתקווה) מסוג Edimax BR-6204WG יפטור לי את בעיות השיתוף אינטרנט בבית. הרשת לא מסובכת כל כך, 2 מחשבים ו-Xbox360 אחד שמחוברים כך - 2 מחשבים לראוטר, האקס בוקס למחשב דרך כרטיס רשת (בשביל Media Sharing שאי אפשר לעשות עם ראוטר). עד לפני כמה שעות השתמשתי יופי ברשתות Usenet בעזרת תוכנת Freenet6 שיוצרת ipv4-to-ipv6 tunnel. אך אבוי, מאז שחיברתי אותו התוכנה לא מצליחה לעשות את העבודה שלה ומתנתקת כל הזמן. זה מאוד מתסכל. ניסיתי פתיחת פורטים, אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? יש דרך לגרום לדבר המופלא הזה לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי נתב DLINK 524 האם כדאי להחליפו עם WRT54GL התקציב שלי הוא 300 שקל בערך? האם יש לכם המלצה על ספק אינטרנט דרך בזק ( אני גולש דרך 012 ולאחרונה הכל פשוט איטי להחריד) המון תודה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין. מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי. כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619. אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית. כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב למישו יש רעיון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-