רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
כמה פעמים ביום יש לי ניתוקים מוזרים ההתקשרות נשארת אבל אין receive אני לא מבין שליחה של נתונים יש אבל אין קבלה ואז צריך לעשות ריסט למודם (thomson 425) אגב וירוסים וסוסים אין לי וגם הסטארט אפ נקי משתמש ב avast 4.8+avg 80.169+symantec endpoint אולי בגלל הספק או בגלל המודם ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX אל חיבור כבלים. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3389 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר,ומחוץ לרשת שלי. (אודות לעזרתכם פה בפורום ) כרגע אני יודע את הכתובת החיצונית שלי, אבל מכיוון שאין לי כתובת סטטית, ונניח שהיא מתאפסת ומתקבלת כתובת חדשה - איך אוכל לדעת מבחוץ מה היא? זאת אומרת - האם ישנה דרך להציב ערך יותר סטטי לחיבור שלי מאשר לזכור ו/או להסתמך על הכתובת הנוכחית והזמנית שלי? תודה מראש - גדי.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשיתוף קבצים עם הפלאפון והמחשבים בבית, אבל לא לשתף אינטרנט דרך הרשת הזאת... יש לי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת בפלאפון והמחשבים, ואני רוצה שהמחשב שממנו אני משתף את הקבצים יקבל את החיבור שלו לאינטרנט דרך מודם USB וישתף את הקבצים דרך כרטיס הרשת שמחובר לראוטר האלחוטי. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לרואטר האלחוטי הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המודם USB, הוא מנסה להתחבר דרך הנתב שלא מחובר לאינטרנט. אני יודע שאני יכול לחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב וככה אני גם אשתף קבצים וגם אגלוש באינטרנט, הבעיה היא שאני לא רוצה לחלוק את החיבור לאינטרנט דרך הנתב... משהו פה יודע איך להגדיר את חיבורי הרשת שיתפקדו כמו שאני צריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזדמן לי לרכוש באמאזון ולהביא את הרכישה לארץ, ואני מעוניין בין היתר להביא נתב וכרטיס רשת אלחוטי. מצאתי כל מיני אופציות לכל אחד מהרכיבים, אבל לא הצלחתי לבחור ביניהן. האופציות שאני רואה לנתב הן: D-Link DIR-655 Belkin N1 Vision ולכרטיס אלחוטי: D-Link DWA-130 NETGEAR WPN111 Belkin F5D8053 (שימו לב שלחלק מהמוצרים המחיר בעמוד המוצר הרבה יותר גבוה מאשר המחיר המינימלי שאפשר לקבל אם לוחצים על used & new) אני לא כל כך הצלחתי למצוא יתרונות\חסרונות וסיבות להעדיף איזשהם מהמוצרים, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור (או יציע חלופות יותר טובות אם יש). נ.ב. שנאי לנתב - לא בעיה (וכנ"ל מיסים בכניסה לארץ ואחריות).[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 23:05:23 בחזרה לעמוד הראשון.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי היום אנטי ווירוס של MCAFEE ואז הוא עשה מלא בעיות. קיצר מחקתי אותו ועוד כמה תוכנות שהיו איתו. מאותו רגע האינטרנט ניהיה ממש עגלה. הטורנט בקושי עובד (ועבד יופי עד לפני בטראקר פרטי). ההורדות מראפיד שר נתקעות כזה על 0 ואז שוב עולות, ככה כול ההורדה שנמשכת במקום 5 דק' שעה. ולסיום, אני לא מצליח להעביר דברים ברשת- זה מה שהוא רושם לי. (גם למחשב החוטי וגם ללפטופ). מה נדפק פה?? ביטלתי את שיחזור המערכת :{יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים, לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם. אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח. תודה מראש אורי. :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במהלך החג עזרתי לחבר להקים תשתית לרשת תקשורת. בגלל גודל הבית ומספר נקודות הקצה, מדובר ברשת די מורכבת הכוללת נתב, AP, שני מתגים 1G ו-7 נקודות קצה במבנה הבא -- השרטוט הוא מאוד סכמטי ובסיסי אבל נותן תמונה לא רעה. הכבלים המופיעים בשחור הם PATCH CABLES ואלה המופיעים בכחול הושחלו בתוך הקיר. כל הכבלים הם CAT 5E מסוג FTP. כל כבל שהושחל בתוך הקיר מסתיים בשקע והשקע מתחבר לנקודת הקצה (מחשב או AP) באמצעות PATCH CABLE. הבעיה התגלתה ב-PATCH CABLE שמחבר את ה-AP אל השקע שמחובר אל ה-מתג הרחוק. כאשר הכבל הזה מחובר אל ה-AP, הנורה הרלוונטית על המתג נדלקת והכל נראה מצויין. בנוסף, מחשב שמחובר לכבל הזה מתפקד מבחינת התקשורת בצורה מושלמת. בדיקה של הכבל באמצעות טסטר לא מראה שום בעיה. אבל כאשר הכבל…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במרפסת הקליטה כבר חלשה, יש יותר מדי קירות שה WIFI צריך לעבור. אני לא הולך למקם מחדש את הראוטר האלחוטי, אין אפשרות. חשבתי על הוספת נקודת גישה אלחוטית ( ACCESS POINT). ואז ראיתי שישנו מוצר נוסף שנקרה מאריך טווח. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף ? לאלה מכם בעלי הניסיון בהגדלת טווח \ עוצמת השידור בבית, מה עשיתם ואיך ? חברה מומלצת ? אני לא רוצה להחליף אנטנה למשהוא עם עוצמה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק שאני משדר חזק יותר, אני צריך גם שהמקלט (במקרה זה כרטיס הרשת המובנה במחשב הנייד המרוחק ביותר בבית) יהיה בעל יכולת קליטה חזקה יותר, מה גם שאנטנה אחרת זה עוד כבל ועוד סירבול.... מה אתם ממליצים ? תודה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 14k צפיות
-
-
כבר זמן מה שאני לא מרוצה מהאינטרנט שלי...וחשבתי לעבור לספק אחר. הבעיה היא שבזמנו כשנרשמנו לראשונה לחברה, אבי קיבל כתובת אימייל קבועה מהספק. (אנחנו עם אותה החברה כבר 7-8 שנים!!!) אני לא בטוח אם קיים חוק שמאפשר לי להישאר עם אותה כתובת אימייל (כמו עם מספר הטלפון) ולעבור לספקית אחרת? האם יש דרך/פתרון אחר שלא מצריך שינוי של כתובת האימייל?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמא של האינטרנט אצל הספקית 012, ועכשיו שני המחשבים שהיו מחוברים למחשב שלי דרך הראוטר לא זמינים לאינטרנט. ככל הנראה בגלל שבראוטר מוגדרת הסיסמא הישנה, זה הגיוני? ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ע"י כתובת HTTP, ואחרי שאני כותב את האייפי של הראוטר אני מקבל שורה לכתיבה של שם משתמש וסיסמא, אבל אני ממש לא זוכר אותם.. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לאפס את ההגדרות הראשוניות של הראוטר? יש לי ראוטר מסוג NETGEAR. תדוה לעוזרים, יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לצערי לא הצלחתי להבין למרות שהנושא נדון מספר פעמים רב בפורום איך אני מעביר קובץ או משתף כונן ברשת אלחוטית. הקונפגרציה אצלי היא כדלקמן מחשב בחדר אשר אחראי בין השאר על הורדת הקבצים מחובר בצורה ישירה\חוטית לראוטר LEVELONE מחשב מדיה סנטר בסלון אשר מחובר בצורה אלחוטית לראוטר בחדר איך אני מעביר באמצעות הראוטר קבצים אשר הורדתי במחשב אשר נמצא בחדר או לחילופין משתף תקיה בין שני המחשבים אשמח לתשובה פשוטה וענינית ע"מ שהצליח להבין כיצד לבצע את הדבר תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני אשמח אם מישהו יציע פיתרון לבעיה.. יש לי מחשב נייח שמחובר אליו ראוטר אלחוטי של 3com , וברשותי גם מחשב נייד בעל כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הרשת פועלת מצויין והאינטרנט עובד מצויין בשתי המחשבים אבל לפעמים מתגלים בעיות. למשל שאני פותח את המחשב אני לא יכול לגלוש באינטרנט עקב "קישוריות מוגבלת" (סימן של שני מחשבים וסימן אזהרה צהוב בניהם) עכשיו אני מנסה לפתור את זה כבר הרבה זמן ולא מצליח, אני חושב שצריך להגיד משהו בראוטר אבל אין לי מושג, כדי לפתור את הבעיה הזאת אני חייב לנתק את הראוטר ולחברו מחדש ואז אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הנייד(אולי כי מתקבלת כתובת אייפי חדשה??).. אני חושב שזאת בעיה פשוטה של הגדרות אבל אין לי מושג איך לפתור אותה. תודה …
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי 'סרטי טבע' על 'דרכי רביה של הדו מיניים' בגלל שאלה קבצים גדולים של עד גיגה אני צריך לאחסן אותו ברשת ולתת לו קישור להורדה . מכירים אתרים כאלה ? מה הגודל הקובץ המקסימלי שאפשר לשלוח בוואלה ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למישהו יש רשימה של טווח כתובות IP של ספקיות אינטרנט בארץ? תודה. או לפחות אם מישהו יודע למי שייך הטווח שמתחיל ב 74.... או לא למי שייך.. אלא מה ה POOL עצמו פה בארץ.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשנו מחשב שני ויחד איתו ראוטר, לצערי היו בעיות עם הגדרת הראטור כך שיחג במקומי, ולכן שינתי את הגדרות המודם שקיבלתי מתשתית/ספקית, ועכשיו המודם מחייג והראטור מקבל אייפי מהמודם. לא מזמן התחילו להופיע בעיות של ניתוקים וחשבתי להתעצבן קצת על התמיכה של האינטרנט, השאלה היא האם אני מודיע להם את העובדה שהמודם עבר שינוי מההגדרה המקורית שלו יכולות לצוץ עם זה בעיות? כאילו זה חוקי לעשות את זה או דברים בסגנון? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-