עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by hm123,

האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by xlSnaK,

מה ההבדל הפיזי ביניהם... ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by goodspeed,

שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by dovikm,

שלום לכולם. מאחר ולא מצאתי מקרה דומה בפורום אני מקווה שמישהו יוכל לעזור כי לי כבר אין רעיונות. יש לי בקומה עליונה נתב אלחוטי של level1. בקומה תחתונה הוספתי access point 7206APG להארכת טווח. לאחר הגדרת ה AP לפי הוראות היצרן (וגם לפי הוראות מ pikok), לא ניתן לראות יותר את ה access point (קווית או אלחוטית) וצריך לבצע reset ארוך להחזרת ברירות המחדל של היצרן. * בנתב האלחוטי אין שום הגדרות אבטחה. * הaccess point הוגדר כ universal repeater. האם מישהו יודע מדוע לאחר הגדרת ה access point לא ניתן "לראות" אותו יותר וכיצד להגדיר נכון את ה access point? בנוסף, האם צריך לבצע איזה שהוא שינוי לנתב האלחוטי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by x^fighter^x,

הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by yonir,

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום יש לי כרגע מחשב אחד נייח עם מודם USB מדגם ALE 070 וכרטיס רשת O.B לוח אם Gigabyte K8NF-9 בקרוב יתווסף לבית מחשב נייד ורוצים לחבר אותו גם לאינטרנט קראתי את המדריך בנעוץ והבנתי שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי ? אין אופציה להישאר עם ה-OB ולהביא ראוטר אלחוטי ? מה עדיף מבחינת עלות וביצועים ? כך או כך אני צריך להחליף את המודם שלי או שהוא לא בעייתי ? המחשב ה"מארח" בד"כ סובל מפחות בעיות ברשת או שזה לא משנה ? עוד שאלה לגבי המחשב המארח- אם אני מכבה אותו גם הרשת הולכת או שהדברים פועליםתמיד בלי תלות במחשב ? אגב המרחק הוא משהו כמו 10-12 מטר עם קיר אחד באמצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

אתמול אחרי שהיה זק שלנו בעיות עם הראוטר והטלפון הגיע אלינו איש מבזק שקצת סיבך את העניינים קצת יותר. קיצר התברר שהראוטר שלי ממש דפוק (אני ידעתי את זה עוד לפני) והקליטה שלו לא מגיעה עד לקומה השנייה. לכן רציתי לשמוע המלצות על ראוטר שבטוח יגיע לי לגג, וגם אם יש פה אנשים עם דירות גג אז שישתפו בבקשה מה יש להם. תודה רבה. אני חשבתי על הראוטרים הבאים, ורציתי לשמוע מה אתם אומרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2208&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485& או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3289&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485&

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by +Eliran+,

כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by dan9,

היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by roro12,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by Fortunes,

שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by yhlove,

הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  23. יש איזה אתר או משהו או שצריך להתקשר אליהם?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by shaharb,

אהלן חברים הבנתי שיש אפשרות לפרמט מחשב דרך חיבור לכרטיס רשת ע"י העלאת תוכנה שנקראת גוסט שבעצם איתה יוצרים שכפול של דיסק קשיח ואז מעתיקים אותו למחשב שאותו רוצים לפרמט.. עכשיו הבנתי שאת כל זה אפשר לעשות דרך חיבור המחשב שרוצים לפרמט למחשב אחר דרך הכרטיס רשת.. אני לא בטוח אבל נדמה לי שהמחשב מימנו טוענים את הגוסט צריך להיות שרת? אשמח לקבל הסבר על הנושא ויותר פרטים ואם זה אכן אפשרי... תודה מראש ושבוע טוב, שחר

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים