רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
...האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו אני רוצה להשחיך חוט אינטרנט/טלפון חדש בנקודה כל שהיא כי הוא עושה לי בעיות ויש לי חוט זה לא הבעיה ויש לי חוט השחלה והכל הבעיה שאני משחיל את החוט השחלה גם מהצד של הנקודה וגם מהצד השני של הארון תקשורת הביתי והוא נתקע באמצע למה זה ? עשיתי הכל מרחתי סבון כזה שיהיה יותר קל וזלין הכל עשיתי הורדתי את הקפיץ של החוט השחלה לא הלך הוא נתקע ניסיתי בכח ממש ממש ממש משני הכיוונים לא הלך כלום מה אני אמור לעשות במצב כזה? כרגע אין שם חוט בכלל
-
- 3 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לשנות את כתובת הIP שלי, עקב באן שקיבלתי מאתר מסוים. אני גולש על ווינדוס 7 עם ראוטר של הוט. החיפושים שעשיתי לא הובילו אותי לתוצאה יעילה משהו, אז אני אשמח להסבר קצר\מדריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי אלו שני האופציות באותו המחיר כרגע מתכוונת להשתמש בwifi אבל אולי בעתיד אקנה router חדש וארצה לשיעבוד רק כmodem. איזה לקחת. מצד אחד kasda לא מוכר בכלל אבל יש לו פורט 1GB ולDlink יש רק 100MB. מה אתם אומרים? שירן
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם ראוטר D LINK של בזק שמשמש את הקומה התחתונה בבית (כולל WIFI כמובן). ממנו עובר כבל רשת לקומה העליונה שעד אתמול חובר ישירות למחשב שלי. התקנתי היום את ה DIR-615, אך האפשרות היחידה שאני מצליח שהוא יספק WIFI בקומה העליונה היא לחבר את כבל הרשת שמגיע מלמטה לחריץ ה wan ואז נוצרת רשת נפרדת. האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שה DIR-615 ישמש כמעין סוויץ ואקסס פוינט? כלומר במילים אחרות, לחבר את המחשב שלי בכבל אליו, ורשת ה WIFI שהוא יוצר בקומה העליונה - יהיו כולם תחת אותה רשת של המודם הראשי (חשוב לי בעיקר להפניית פורטים ולשיתוף מדפסת... ). מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הגיע אליי טאבלט מסוג קינדל פייר. התברר לי לאחר שהוא הגיע שאין ממש מה לעשות איתו מחוץ לארצות הברית, חנות האפליקציות של אמזון חסומה בפניי, כנ"ל הענן ובעצם יש לי טאבלט שלא עושה כלום! די מעצבן, הם מוכרים מכשיר טאבלט נייד שאמור להסתובב איתך בכול מקום גם בארצות אחרות והוא פשוט חסום. אני מאוד קרוב להחזיר להם אותו ולקבל את כספי חזרה, אבל אני יודע שאפשר להפוך את הטאבלט הזה לטאבלט אנדרואיד רגיל. מה שמונע ממני לעשות זאת הוא שאני לא יכול להוריד אפליקציית File manager שתיתן לי לנווט בתיקיות המכשיר. האפליקציה הזאת זמינה חינמית וחוקית מהחנות של אמזון אבל שוב אני לא יכול להוריד אפליקציות בחנות, אני מקבל הודעה שהשירות חסום באזור שלי. השאלה שלי האם יש פתרון? האם יש דרך לגרום לאיי פי…
-
- 3 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-