רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני וחברים שלי בזמן האחרון מאד רוצים לעשות LAN בשביל הנוסטלגיה, לשחק משחקים ישנים וחדשים לא באמת קריטי לנושא. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR10403ND, אחלה ראוטר לשימושים שלי, אבל יש לו רק 4 יציאות קוויות (חשוב להזכיר שאני רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים שמחוברים לרשת), חשבתי להביא רכזת של איזה 8 פורטים וככה אני יכול לחבר מעל 10 מחשבים לרשת, (8 דרך הרכזת ועוד 3 דרך הראוטר עצמו). עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם כשאני יחבר רכזת לאחד מהיציאות של שהראוטר הכל יעבוד כמו שצריך ולכולם יהיה אינטרנט וכו' (האם זה בכלל אפשרי? כי לא באמת ניסיתי לעשות את זה אי פעם)? 2. אם הכל בסדר, אני צריך להגדיר משהו מיוחד במחשבים / ברכזת / בראוטר כדי שכל העסק יעבוד או שאני פשוט מחבר את הרכזת לאחד הפורטים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום מחפש בנרות כרטיס wifi, pci או pci-e חצי גובה עם bracket נמוך, (כמו זה אבל של wifi http://www.digitize.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=184) השימוש הוא למארז נמוך low profile לקולנוע ביתי. אני רואה הרבה כרטיסים נמוכים אבל אף אחד לא בא עם ה-bracket הנמוך, הנדרש למארז. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג כזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה . בקיצור חרא של אינטרנט. אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם. יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI) אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה) לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי. ספק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלי ברשת חיברתי את המודת ב-USB ואת 2 המחשבים דרך רשת של שתי כרטיסי רשת אצלו ב-local area connection יש איקס אדום והוא רושם לי שהכבל של הרשת כאילו לא מחובר, למרות שהוא כן עקבתי אחרי המדריך ועשיתי את כל מה שהיה אבל אני לא יודע איך לבטל את האיקס הזה תעזרו לי בבקשה תודה, דור לוי
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E. לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב: local area connection, limited or no connectivity כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון. האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון. פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שאלה בקשר לקניית נתב לבית שמיועד להתחבר לשני מחשבים נייחים ועוד מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחים מחוברים כבר ברשת קווית רגילה אך התווסף לרשת מחשב נייד שאותו צריכים לחבר דרך האלחוט. מחשב נייח אחד בנמצא בתוך ממד לכן חשוב שלנתב תיהיה יכולת קליטה טובה כדי שלא יהיו נפילות וכו. הציעו לי לקנות נתב מחברת Linksys שאמרו שהם באמת מוכרים ראוטרים שלא עושים בעיות, יציבים עם נפילות ממש מועטות אם בכלל. אני לא כל כך בקיא בתחום אז כל הצעה לנתב אחר תתקבל בשמחה. כמו כן צריך להזכיר שלנתב צריך להיות גם כניסות LAN של מחשבים רגילים. התקציב הוא די ממוצע, סביב 300-350 שח. תודה רבה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי Access Point של TP-LINK TL-WA801ND ואני רוצה לחבר אותו קווית לראוטר הקבוע ע"מ להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. הבעיה שאני לא מצליח. קבעתי אותו בתור AP אבל אז הוא הופך בעצם להיות כמו ראוטר בפני עצמו, אומנם יש לי בסלון בו הוא ממוקם קליטה מלאה אבל יש לי עכשיו 2 רשתות שונות, אני מעוניין ברשת אחת. מה לעשות ? יש לי את האפשרויות הבאות : 1. Access Point 2. Repeater (Range Extender)a 3. Bridge with AP 4. Clint 5. Multi SSID מה לבחור בבקשה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן סיפרתי לבזק סיפור שאני רוצה יותר מהירות אבל הם יקרים והם נתנו לי 50 מגה במחיר ששילמתי ל20 (במקום להוסיף את הכסף שחסחתי אצל 014) . בנתיים ניסיתי כל מיני דברים בכדי לבדוק את המהירות אבל לא קיבלתי תוצאות עקביות. בspeed test לחו"ל לרוב יש בעיות אולי בגלל הסופ"ש . היו לי מקרים שקיבלתי בדיקות של 10 מגה בחול ואפילו מקרה של 2 מגה בארץ . לא סגור למה זה לא עובד טוב. לרוב ספקיות "מרמות " בכדי לקבל מהירות גבוהה בבדיקות. בsteam גם לא הוריד לי במהירות טובה אבל מצאתי איזה סרטון בyoutube (הסרטון עצמו היה מיותר אבל האינפורמציה טובה) שאמר שבכדי לקבל מהירות טובה צריך להגיד לו שאני על fiber ושאני בשוויץ. עשיתי את השינויים ואז הsteam הוריד ב 5.2MB מקסימום (40mbps ~). בtorrent ב…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לנו רשת של 10 מחשבים שהמודם מחובר לראוטר והראוטר להאב ולכל המחשבים יש אינטרנט. אחד המחשבים הוא סרבר 2003 שהשימוש היחיד בו הוא האקסצ'יינג. האם יש איזו שהיא דרך להגביל את האינטרנט שהוא לא יהיה חופשי בכל המחשבים אלא רק במחשבים שאני אחליט? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחיפושיי אחרי ראוטר נתקלתי בראוטר הנ"ל: ASUS RT-AC1200 http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_290309.html כרגע הוא במבצע, 50$ ב-Gear Best. 3.6/5 באמזון. מישהו מכיר ויכול להמליץ או לא להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מחפש מכשירים מקצועיים לבדיקת כבילת תקשורת ethernet
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד היום הסתפקתי בשימוש בפיירוול המובנה של WINDOWS. החלטתי לסגור אחד מהמחשבים ברשת לשאר המחשבים והעברתי אותו למצב "רשת ציבורית" והפלא ופלא - המחשב עדיין מזוהה ברשת ויש גישה אליו מכל מחשב שמחובר לראוטר (אלחוטית וחוטית) גם הפעלה מחדש לא שינתה את העניין. מצב "רשת ציבורית" לא אמור לחסום את הגישה למחשב או שאני מפספס כאן משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני יודע אם המילה "ניטור" היא המדוייקת, אך אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל המידע שעובר ברשת הביתית שלי..... שאני אראה מה המחשבים האחרים בבית מורידים\מעלים (מקבלים\שולחים)..... אפילו ברמת פירוט של שמות של תוכנות שמבקשות חיבור לאינטרנט במחשבים השונים... יש איזשהי תוכנה שתענה על מבוקשי? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-