רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך חיפושיי אחרי ספק אינטרנט טוב הייתי מחובר לבזק בנלאומי בלי גיימר ומה אני יגיד לכם אינטרנט מחו"ל פשוט זוועה לא עובר 2 מגה בSPEED TEST ובארץ מקבלים כמעט 12 כל הזמן. עברתי ל CCC וגם שם אותו דבר אומנם בחו"ל פינגים קצת יותר נמוכים ויותר תעבורה מחו"ל במגה 1 אז עדיין זה לא מספק את הסחורה.. למישהו יש המלצה על ספק אינטרנט טוב שמספק את הסחורה מחו"ל ברמה טובה..? ד"א ניסיתי גם MPLS ושם המצב הרבה יותר נמוך מחיבור L2TP הספקיות בארץ פשוט חוצפניות משלמים על 12 ומקבלים 3-4 מגה בקושי...זה פשוט חוצפה!!!
-
- 37 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי לפי החבילה 2.5 MEGA BIT הורדה, ו-256 KILO BIT העלאה אני מסתכל בנתוני החיבור שלי במודם וכתוב שם : 320 kilobyte הורדה, 3.136 kilobyte העלאה. כדי להמיר בין kilobyte ל- BIT (את המיליונים/אלפים אניי אוריד אחר כך) אני מכפיל את הנתונים שיש לי מהמודם ב-8000 במהירות ההורדה אני אכן מקבל את מה שציפיתי 2,560,000 שזה אכן 2.5 מגה ביט במהירות ההעלאה אני מקבל 25,088 שזה 25 קילו ביט,ולא 256...... איפה הטעות(שלי או של בזק?) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי במחשב הביתי שלי כ. רשת אלחוטי D-link DWA-510 (גרסה A1 FW 1.30). לצערי למרות שהמערכת מזהה את הכרטיס ומורידה דרייברים, הכרטיס עצמו מנוטרל (disabled) וכל נסיון לאתחל אותו מניב תוצאה זהה - המערכת טוענת שיש בעיה בדרייברים שלו. גם נסיון להוריד דרייברים ישירות מהאתר של D-link לא הועיל (בפועל אלה היו אותם הדרייברים). בהנחה שמדובר אולי בכרטיס לא תקין, החלפתי אותו בכרטיס מסוג Edimax EW-7128g ונתקלתי באותה הבעיה בדיוק. האם יש פתרון לבעיה, או שמא ניתן להמליץ על כרטיס שיעבוד כראוי תחת מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם חיברתי דרך ראוטר (edimax 6204WG שהומלץ לי פה) בחיבור קווי שני מחשבים ברשת ביתית כעת המהירות המשולמת היא 1.5 שימושים מחשב1 מתחבר לאינטרנט+ מסנג'ר + הורדות מזדמנות מחשב2 כל הזמן על הUTORRENT + חיבור לאתרים רבים בו זמנית + מסנגר מצב מוצא רק מחשב 2 מחובר עקב החיבור לביטורנט ששותה את הפס הגלישה באתרים איטית ולפעמים איטית מאוד (משתנה) מחשב1 מתחבר - מקבל פס ממש ממש צר (ייתכן שפחות מהאינטרנט במחשב2 ) ניסיון לתיקון - הגבלת מהירות תוכנת UTORRENT לקצבים הולכים ויורדים אפילו עד כדי 200 נראה שהאינטרנט בשני המחשבים משתפר. עדיין מחשב1 מדווח שהורדת קבצים איטית מאוד והוא חנוק. שאלות 1. האם זה הגיוני שאחרי כזו הגבלה לא היה שיפור משמעותי? אולי בכלל מראש לא היה 1.5 מגה? 2. לפי שורת…
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. במקום מסוים ישנן קופות רושמות המחוברות ברשת עם ראוטר וחיבור לאינטרנט לצורך סליקת כ"א ודוחות בסוף היום. על אותו חיבור לאינטרנט ( מודם כבלים 10 מגה וחיבור ללא חייגן אבל עם IP קבוע ), חיברתי רשת של מצלמות IP. הבעיה שמידי פעם ישנם ניתוקים בין הקופות הרושמות. חיברתי את המצלמות ומחשב ההקלטה לראוטר נפרד כדי שהתעבורה בין המצלמות למחשב ההקלטה תהיה ברשת נפרדת, הגדרתי לראוטר של המצלמות כתובת 192.168.2.2 וחיברתי אותו דרך חיבור הWAN לראוטר הראשי שכתובתו 192.168.2.1 ושהוא מחובר למודם, ווידאתי שאין התנגשויות בכתובות של כל רכיבי הרשת, המטרה של התצורה הזו של החיבור הייתה שכל התעבורה בין המצלמות לבין מחשב ההקלטה תהיה ברשת עצמאית, ורק כאשר מתבצעת התחברות וצפייה מרחוק למחשב ההקלט…
-
- 24 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
נניח שיש לי חיבור ADSL. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת. הבעיה: באחד המחשבים מופעלות תוכנות כמו KAZAA EMULE ICQ וכו'... ש"גומרות" את כל רוחב הפס, ובמחשב השני לא ניתן לעשות דברים מסויימים כמו לשחק משחק רשת (הפינג קופץ...... אין צורך להסביר). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שיכולה לחלק את רוחב הפס בין 2 מחשבים? כלומר, להגביל מחשב אחד לרוחב פס מסוים (נניח בחיבור 1.5M לחלק את הרוחב ל750K לכל מחשב...) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-