עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Anonymous1,

Dynamod sw50010D Switch הוא טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by elia_lan,

הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dunul,

שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by PeaS,

המצב שקיים אצלי היום הוא כזה (אל תשאלו איך הגענו לזה ) : בצד אחד של הבית אני מחובר לADSL (אלקטל, אם זה משנה) ואחותי גולשת דרכי (ICS). בצד שני של הבית אבי מחובר לADSL (סמסונג, אם זה משנה ). אנחנו משתמשים במודמים שונים אך באותו חשבון אצל 012, ככה שאנחנו לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית, וזה קצת בלתי נסבל . הכוונה עכשיו היא שכולנו נהיה מחוברים דרך סוויצ', ובגלל שאני לא מבין בזה מי יודע מה, אני אבקש את עזרתכם. דבר ראשון, אם אני לא טועה, זה אמור להיות כמו בתמונה שצירפתי, תקנו אותי אם צריך. עכשיו השאלות: 1. איזה כבל (מוצלב או לא מוצלב) צריך להיות בין המודם לסוויצ' ואיזה כבלים צריכים להיות בין הסוויצ' למחשבים? האם יש הגבלת אורך? כי המחשב של אבי נמצא בצד השני של הבית. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Jenia24,

אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by matan933,

סופש נעים לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר איכותי לבית. דיברתי עם נציג של בזק בגלל תקלה בראוטר שלהם היום, הוא אמר לי שאם אני מחליט לקנות ראוטר אני צריך לשים לב שהראוטר הזה תומך וקטורינג. איך אני יודע אם ראוטר מסויים תמוך וקטורניג? יש איזה משהו במפרט שלו? איזה פרוטוקול מסויים? אני לא רוצה לקנות ראוטר ואז לגלות שהוא לא תומך.... תודה לעוזרים(:

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by shlome_E,

שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. אני צריך לקנות ראוטר חדש. אני חושב על אחד משני הדגמים הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=374951 יש עדיפות במחיר לאדימקס אבל זה לא משנה כרגע המחיר כי אני קונה בחו"ל והמחיר נמוך משמעותית. מבחינת מחשבים אלחוטיים בבית, מתחברים 2 ניידים + נייח אחד, מבחינת חיבור קווי מתחברים שני נייחים. 2 הדברים הכי קריטים מבחינתי הם קודם כל עוצמת שידור ( יש לי כמה קירות לעבור עד לנייד האלחוטי השני) והשני שלא יקרוס לי במצבי תעבורה גבוהים לאורך זמן. שוב, אל תסתכלו על המחיר, מה לדעתכם עדיף ? האם זה עוזר לי במשהו שהראוטר הוא בתקן N ? אחרי הכל הניידים הם בעלי תקן G. אם יש לכם המלצות למשהו אחר בסדר גודל של נגיד עד 400-450 ש"ח גג, אתם מוזמנים …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  17. עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. שלום!...יש לי בעיה ברשת אלחוטית כאשר אני מחבר שני מחשבים דרך ראוטר אז התוכנות של השיתוף קבצים לא עובדים לא מיתחברים בכלל...יכול להיות אולי זה בגלל פיירוול??..אם כן איך אני אמור לסדר את זה ואם לא אז מה זה יכול להיות??

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by (Arik),

ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by liran877,

יש לי את הראוטר הלבן של סלקום שמחובר לקו טלפון וכבל אטרנט לסלון, אני רוצה לחבר עוד ראוטר tp link n router בסלון דרך הכבל אטרנט שיוציא WIFI וגםעוד כבל לממיר. ההתקנה היא פשוט לחבר ולהפעיל או שיש עניינן של הגדרות רשת? איך עושים את זה בפועל?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by redead,

המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.