רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט אבל לא יודע את ה Static IP שלי... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שני מחשבים בבית המחוברים על גבי רשת האלחוטית. הרשת מאובטחת כמובן עם WPA2 . במחשב שלי מותקן ה WIN7, כשאני עושה התחל-> הפעלה ורושם את האי פי של המחשב השני (XP) אני רואה את התקיות שיתוף שיצרתי הבעיה כאשר אני מנסה לראות את התקיות שיתוף שנמצאות על WIN 7 ז"א שאני נכנס מהמחשב עם ה XP, עושה התחל הפעלה ורושם את האי פי שלי הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה כביכול בשביל לראות את הקבצים שלי. אני לא היגדרתי שום סיסמאות למחשב מתי שהוא . מישהו יודע מה אני צריך לעשות על מנת לראות את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב חדש וינדוס ויסטה 64bit ויש לנו בבית רשת אלחוטית על שני מחשבים עם אקס פי. במחשב שלי עם הויסטה איפשרתי לכמה תיקיות שיתוף קבצים. שאני נכנס מהמחשב של אחי לאותן תיקיות כדי להעתיק את הקבצים, המחשב שלי עם הויסטה נתקע ולא ניתן להעביר את הקבצים. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה המייאשת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לא הייתם רוצים מהירות כזו בבית? הלוואי עלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , לי יש מחשב נייד מחובר ישרות למודם כבלים , לשותפה שלי שי חובר ADSL +ראוטר אלחוטי . בקיצור אני רואה שאני מקבל כתובת גם מהמודם שלי וגם מהאלחוטי ,עשיתי בדיקת מהירות אני מגיע רק ל 1.5Mb אני רוצה לדעת אם יש דרך (bridg) או משהו מתוכם כדי לאחד את רוחב הפס . תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, העובדות: מודם אחד של הוט נמצא בקומה השניה ומחובר למודם .וראוטר אלחוטי של אורנג' אני גר בקומה הראשונה ואמור לגלוש אלחוטי אך עקב גג בטון אין לי קליטה ,אורנג מציעה לרכוש מהם מגבר(356 ש"ח) אני מחפש אפשרות אחרת ,אפשרות למפצל שיחלק את 8 הגידים של כבל הרשת וכאילו לעשות 2 כניסות , אחת למודם והשניה באמצעות כבל רשת לראוטר אותו אעביר לקומה הראשונה. יש אפשרות כזו? ואו יש לכם הצעות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-