רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
תמליצו לי על איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות . רק שיהיה PCI . תקן N . תקציב עד 300 שיח הנה כמה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה בזמן באחרון אני מנסה, דגש על מנסה, להקים רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהחלפתי כמה וכמה ראוטרים שקיבלתי בעיקר מה שבזק מחלקת חינם עם התחייבות (hpna3 - 720G , ו siemens SL2-141, שתיהם אגב משולבים מודם), מה שאני מציע הם ראוטרים גרועים מאוד במידה ואתם צריכים כמה קומות. יש לי מרתף ושם הוא לא קולט כלום ולעומת זאת באותה קומה הוא קולט בסדר. אז ככה אני מתכוון להחזיר להם את הראוטר ולקנות אחד לא משולב מודם ואני מתלבט בין שתי אלה: AR7265WNA Edimax ל BR6504N Edimax שהבדל המחירים בינהם הוא גדול אבל משום מה לא הצלחתי להבין את השוני בינהם אז אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד מה או על אחד אחר חזק אני יהיה אסיר תודה! בכל מקרה תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני בן 24 ומעוניין ללמוד את התחום הנ"ל, מישהו שמע עליו? יש הטוענים שזה הדבר החם הבא בתחום המחשבים מה דעתכם בעניין? אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטית חיצוניים בחיבור USB, הכל מתוצרת Edimax. התקנתי את הנתב לפי המדריך ורשת בסיסית ללא סיסמה, והתקנתי כרטיס רשת אחד בינתיים. עם כרטיס הרשת מגיעה תוכנה שדרכה צריך להגדיר ולהתחבר לרשתות האלחוטיות, לפני שמשתמשים בכלי של Windows לאיתור רשתות אלחוטיות. מצאתי בתוכנה את הרשת שהתקנתי וניסיתי להתחבר אליה, אבל בשלב ה-Acquiring Network Address אני מקבל הודעה שזה לא מתחבר, מסיבה שלא ברורה לי. כרטיס הרשת בבירור מזהה את הרשת עצמה ומעיד על עוצמת חיבור של 60% באיכות מקסימלית. מאותו החדר בו נמצא כרטיס הרשת הצלחתי להתחבר לרשת בלי בעיות באמצעות iPod, כך שהבעיה היא כנראה לא ברשת. ניסיתי בכל מקרה להגדיר באופן ידני ברשת את כתובת ה-mac כ"מורשית כניסה", לא עוזר. ע…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא שהD-LINK זול יותר ב-50 ש"ח לEDIMAX אחריות ל-3 שנים, ליד הבית (פיקוק)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תקשיבו אתמול התחילה לי שוב בעיה שהייתה לי בעבר יש לי שרת לאחוטית בבית הנייד מחובר אליה והכל עובד שם חלק והכל ! אבל המחשב השני מחובר גם האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל לא נכנס לאיסיקיו לאינטרנט כלום הוא מראה לא ניתן להציג דף זה הבעיה היא שהpackets שלי עומדים על 567 בsent ו369 ב received שזה בחיים לא היה לי ככה בדרך כלל זה על 50 מיליון ככה עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים להצגת הבעיה אבל אנסה: יש ברשותי שלושה מחשבים עם win xp pro שמחוברים לשרת win server 2003 sbs כקליינטים. הכל תקין , עובד , חוץ מבעיה אחת קטנה: רק במחשב אחד כשמכבים אותו ומדליקים מחדש כונן הרשת שהיה מחובר מתנתק וצריך להיכנס שוב לשרת ולהגדיר אותו מחדש.במחשבים הנוספים הוא לא מתנתק וממשיך להיות מחובר. השאלה היא מה כדאי לבדוק כדי לאתר מהיכן מגיעה הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני גולש באנטרנט בלי שום תוכנות הגלישה מהירה כשאני מדליק תוכנה ביטורנט אז האינטרנט נהיה מעוד איטי הרבה זמן עד שעובר לאתר אחר מה הבעיה ? באנטרנט:? ההאנטרנט שלי מהירות 1.5
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP LINK מהדגם הרשום למעלה ויש לי בבית נתב אלחוטי שהוא גם מודם של חברת אסוס שקיבלתי דרך בזק הדגם שלו הוא FOCUS TELECOM-ASUS AM 604G אומנם הנתב נמצא בתוך הממ"ד אבל כשהדלת של הממ"ד פתוחה, בחדר הסמוך כשאין קירות חוצצים בין החדרים זה כמעט דלת מול דלת ואני מחבר שם את המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטית הוא מזהה אות נמוך מאוד וכן גם שחיברתי אותו בחדר שאיננו ממ"ד בבית שלידי אין קליטה בכלל גם אם חיברתי שם את המחשב שלי (המרחק בין החדר ששם נמצא הנתב לבין החדר בבית המקביל הוא בערך 7 מטר לערך ושוב החדרים כמעט מקבילים) אז אני די אובד עצות האם הבעיה בנתב או הבעיה בכרטיס הרשת תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר/מודם אלחוטי ASUS AM604G והכל טוב ויפה הוא מקבל אינטרנט ועובד יפה מאוד... העניין הוא שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד ולכן הקליטה ברחבי הבית היא בלשון המעטה "לא משהו" ולכן עדיין עוברים כבלים לפה ולשם ומפריעים לאורך החיים הנורמאלי.. חשבתי על לקנות ראוטר אלחוטי נוסף כגון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60 לחבר אותו לחדר שהכי קרוב לממ"ד ככה שהכבלים לא יפריעו ומשם להעביר לשאר הבית... רציתי לשאול איך הTP-LINK הנ"ל והאם הוא יוכל להעביר את האות בצורה טובה למרחקים של עד 10 מטר כולל קיר/שני קירות במקסימום... ועוד דבר רציתי לשאול האם הקונספט של לחבר את אחת מכניסות הLAN של הASUS לאחת מכניסות הLAN של הTP-LINK בעצם ייצור שרשור כמו שרשור של ראוטר/סוו…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-