רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח שנמצא בקומה הראשונה שמחובר בראוטר של בזק מהירות 2 מגה ועכשיו המחשב השני נמצא בקומה הראשונה בתוך ממד והקליטה שם נמוכה ביותר ככה שאי אפשר להשתמש באינטרנט מה אני אוכל לעשות בשביל שתהיה קליטה גבוהה בין שני המחשבים והאם מומלץ להגדיל תחבילת גלישה?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה התקנתי תשתיש כבלים של HOT והתחברתי ל012 בתור ספק, לאחר מכן רכשתי באופן פרטי ראוטר של DYNAMODE מדגם BR-6004-W-G-N. דיברתי עם 012 ואינטרנט זהב והם אמרו לי שעדיף שאשתמש ב STATIC IP, ולאחר שתאמו זאת הגדירו כך גם HOT וגם 012. כאשר אני מתחבר ישירות עם המחשב למודם האינטרנט עובד מצויין. כאשר אני מתחבר עם כבל רשת לראוטר האינטרנט עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בWIRELESS. אני מצליח להתחבר לראוטר ולגלוש באתרים מסויימים, לצורך העניין GOOGLE נפתח לי בעוד שWALLA לא כמו גם FACEBOOK ואתרים רבים נוספים. לעתים נפתח אתר כזה ואחר ושוב נהיה לא זמין אחרי זמן קצר. החלפתי ראוטר בראוטר זהה אך חדש והבעיה נשארה. אני רוצה להבהיר שבזמן שאני לא מצליח להכנס דרך הווירלס …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עד לפני כמה דקות הייתי מחובר בנטוויז'ן לאינטרנט בכבלים במהירות 2.5MB. במהלך כל החודש פלוס האחרונים, קיבלתי מהירויות זוועתיות בUTORRENT, למרות שהייתי מוריד מטראקרים פרטיים עם יחס סידרים/ליצ'רים מאוד גבוה. ממש בדקות האחרונות עברתי לבזק בינלאומי, ואותם קבצים שלפני שעה קלה ירדו ב20KB/S הגיעו למהירות של 300KB/S תוך שניות בודדות מתחילת ההורדה. כל מה שהשתנה היה ספקית האינטרנט בלבד. המחשב הוא אותו מחשב והמודם הוא אותו מודם. לא פלא שנטוויז'ן הסכימו לתת לי מחיר של פחות מ-20 ש"ח לחודש. הם הרי גם ככה מספקים עשירית מהמהירות הזאת בשביל השימושים שלי.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היה לי רשת בבית לפני הפירמוט והייתי יכול להעביר קבצים מהמחשב של אח שלי לשלי בכמה שניות על ידי הMY NERTWORK PLACES, עכשיו אין לי כי פירטמתי מישהו יודע איך להחזיר את הרשת? גם כשהוא פירמט לי הוא עשה הכל משמאל לימין(כאילו ההתחל בעיברים האיקונים בצד ימין) אפשר לשנות את זה ולעשות שיהיה כתוב START ובקיצור וינדוס בעברית? או שצריך לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר במחשב אחד וכעת אני רוצה לשתף את שני המחשבים האחרים ברשת. ניסיתי דרך "אשף הוספת מדפסת" , אך לא הצלחתי באופן אוטומטי, האם אפשר להגדיר זאת ידנית?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי 5 מגה אבל אני מרגיש שכשאני גולש באינטרנט הדפים נטענים ממש לאט, כשאני מוריד זה מוריד על המקסימום אבל הגלישה מאוד איטית גם בINTERNET EXPLORER 7 וגם בFIREFOX 3, רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעיה ואם יש פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים מהירות ההורדה בביטורנט אצלי צנחה פלאים! אני מוריד מאותם אתרים, קבצים עם "זורעים" רבים, בעיקר סדרות שעד לפני שבועיים היו יורדות לי ב150 לפחות (יש לי 1.5 מגה ADSL) אבל לאחרונה הקצב הכולל של הביטונט לא מצליח להתרומם מעל 70, לרוב הוא פשוט מתחת ל40 אפילו! שלא לדבר על קבצים בודדים שיורדים במקסימום 10קיי. עוד מישהו עם SMILE נתקל בבעיה?
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה נורא מעצבנת ברשת, עקרונית, אחרי שאני מפרמט את המחשב ואני רוצה לגלוש באינטרנט, כל מה שאני עושה הוא לחבר את כבל הרשת וזהו, יש אינטרנט. מישום מה, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב המתחבר לשרת וכלום... כמובן שהוא מראה שהכל בסדר, Local Area Connection מחובר, גם בשרת מסומן שהוא מחובר והוא אפילו מזהה אותו בהגדרות ה-Adsl שאני בוחר בכרטיס Local Area Connection 2 כי זה הכרטיס שמחבר למחשב השני. שיתוף הקבצים עובד מצויין, פשוט האינטרנט לא גולש, לא נכנס לאייסיקיו, בקיצור אין תקשורת נתונים למרות שכתוב שיש. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ואיך אני יכול לסדר את זה??...
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מיציאת הethernet אל יציאת הlan בפליסטיישן 3 ולהפעיל את האינטרנט שם כwired connection אבל עדיין זה לא מתחבר לי...למרות שלפי מה שהבנתי אכן צריך לחבר ככה את המודם לps3. יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין....מישהו יודע מה הבעייה איך בדיוק אני אמור לחבר את המודם לps3 ?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פעם כשרציתי לשלב שני ראוטרים שבזק נותנת לרשת אחת כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית אמרתםלי שזה אפשרי והבאתם לי אתר טוב כזה עם הרבה מדריכים ובין היתר מדריך לגבי הנושא הזה. אפשר אותו שוב? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראוטר של Edimax adsl router ניסיתי..Admin/Admin או 1234...וא ניכנס....לא שינתי את הסיסמא אף פעם...אולי מישהאוא מכיר את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח.. אני מצליח לגלוש ברשת האלחוטית עם ה לפטופ.. אז זה אל בעיית רשת. הבעיה כנראה בnetwork connections במחשב שלי. איך פותר את הבעיה? אני מוחבר עם כבלים ובזק בינל. winxp תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-