עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DooMsNakE,

היום קניתי את הראוטר של בזק ניסיתי להתקין אותו וכאשר ניסיתי להתחבר מהנייד אז זה רשם שאני מחובר אך לא היה אינטרנט בגלל שחיבור ה PPP לא דולק.. השם משתמש והסיסמא באתר נכונים בטוח סוג הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W מה עושים?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, קניתי ראוטר של edimax, חברתי אותו למחשב ומאז האימיול לא מתחבר לי בכלל. אמרו לי שצריך לפתוח פורטים באימיול ובראוטר , אני לא יודע איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להסביר לי צעד צעד איך לעשות את זה???? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by FlameThrow,

לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by realmagic,

אהלן, לאחרונה התחילה אצלי לי בעיה ברשת הביתית - אולי למישהו יהיה רעיון: ברשת שלושה מחשבים מחוברים דרך ראוטר. A - מחשב שולחני, מחובר בכבל לראוטר, בעל כתובת IP קבועה. מערכת הפעלה: XP Pro, מחובר לworkgroup בשם MSHOME. נמצא ב-DMZ של הראוטר. B - מחשב נייד, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה: Vista Home, מחובר ל-MSHOME. C - מחשב נייד של העבודה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה XP Pro, שייך לDomain של העבודה (שמן הסתם אין לו כשאני בבית). אין FW של ווינדוס (מנוטרל). בין A ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין C ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין A ל-C אין תקשורת: לא ping, לא שיתוף ברשת, לא השתלטות - הם לא מזהים אחד את השני בכלל. ככל שידו…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ngrom,

שלום חברים, אני נמצא בשליחות בטורקיה, רכשתי ראוטר DLINK 2640U והתחברתי לאינטרנט החיבור עובד מצוין, הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר את הVOIP של 012 לנתב ואז אני מתנתק מהאינטרנט ומהיכולת לגשת לנתב, בנוסף כאשר אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת לראוטר רק מחשב אחד מצליח לגלוש. win xp, חיבור ADSL. כל עזרה תתקבל בברכה כי התמיכה המקומית לא מצליחה לעזור.... תודה רבה.

10. Started by bratwa_tut,

שלום לכולם יש לי מודם B-focus 312+ של בזק וסויץ' יש לי 2 מחשבים בבית ובמודם יש לי רק יציאה אחת ואני רוצה שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ניסיתי להפוך את המודם לראוטר אבל זה לא עזר אולי לא הפכתי נכון מישהו יכול אולי לעזור לי

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  11. אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  12. Started by hosham,

שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by shloogy,

הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,

14. שאלה: איך מעתיקים ספריות וקבצים על שרת או ברשת ושומרים על ההרשאות שלהם?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Erez360,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.

17. Started by NEUROMA,

שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי כרטיס pci מדגם wnc 0301 של לבל1 כדי להעביר את המחשב למקום מרוחק>הקליטה אומנם סבירה אבל תמיד שאני על המחשב יש אינטרנט כל פעם שאני עוזב את המחשב ליותר מחצי שעה אני רואה את האיקס האדום (בויסטה) והוא אומר לי שלווינדוס אין אפשרות למצוא רשתות רק אחרי הפיכה ללא זמין/זמין הכרטיס חוזר לפעילות מה שכבר עשיתי>כיביתי ניהול צריכת חשמל של הכרטיס>הורדתי את הוי מipv6 במאפייני הכרטיס הבנתי שיכול להיות שקיימת בעיה של dhcp מבחינת ווינדוס אבל זה נפתר אחרי החבילה הראשונה,מה עוד אפשר לעשות? שוב מערכת ההפעלה היא ויסטה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by bigbosf,

זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  22. לחבר יש מחשב נייד והוא מעוניין להשתמש באנטרנט אלחוטי (אין לו רשתות אלחוטיות בסביבה) האם ישנה דרך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SkeletonBoy,

היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה קיבלתי באן מאיזה אתר ( קיבלתי באן ממש לא מאשמתי ) וכל פעם שאני נכנס לאתר הוא רושם לי שקיבלתי באן ואני לא יכול לעשות כלום .. אני דיי בטוח שזה באן אייפי, שיניתי את האייפי שלי באינטרנט אבל זה לא עזר .. אני מאמין שעל ידי שינוי האייפי של המחשב האתר יוכל לפעול שוב ואוכל לפתוח משתמש חדש .. בכל מקרה תודה רבה לעזורים !!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 22:21:48 חברה אני ממש צריך את העזרה שלכם

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים