רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קודם אפתח ואומר שפתחתי בעבר נושא דומה אבל לא השלמתי אותו והפעם המקרה קצת שונה כי הנתב הזה מתחבר בצורה אלחוטית ולא עם כבל כמו בפעם הקודמת. ולעניין : יש לי ראוטר בחדר שלי , והאות מאוד חלש בחדר של אחותי. לשם כך אני רוצה לשים ראוטר אלחוטי בסלון שיקבל סיגנל אלחוטי מהראוטר הראשי. אחותי בחדרה תקבל אינטרנט מהראוטר האלחוטי שבסלון. האם זה בכלל אפשרי ? אם כן איך בדיוק אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 33 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם ראוטר אלחוטי 2760u הנ"ל מחובר ועובד יפה עם סיסמה WEP חיברתי אליו דרך יציאה LAN ראוטר של 3COM גם לכניסה LAN גם 3COM עוד יפה אלחוטי וקווי אני מנסה להוסיף סיסמה ל-3COM בכתובת יצרן שלו 192.168.1.1 לא מצליח להכנס אנא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר בכבל רשת לראוטר בכניסת WAN ועוד 3 מחשבים שמחוברים בכניסות הLAN של הראוטר דגם DI-604 של DLINK המודם שלי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB5100... תודה על כל העזרה... אני כמובן רוצה לחבר את זה כאשר כל המחשבים מחוברים כל הזמן..
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, אני מצטער מראש, למרות שקראתי את כל הדיונים הדומים כאן, לא הצלחתי לגרום לרשת שלי לעבוד. קיבלתי הוטבוקס חדש, ויש לי לינקסיס ישן WRT54GL שאני רוצה שישמש כראוטר. חיברתי אותו בפורט LAN להוטבוקס (פורט 1). הגדרתי אותו גם כדינאמיק IP (אחרי שביטלתי את ה-dhcp) וגם כסטאטיק IP, ולמרות שאני מקבל רשת כשאני מתחבר אליו ברשת הקוית, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית. בנוסף, כל פעם שאני מגדיר IP סטטי, יש לי 4 הגדרות, ההגדרות של ה- IP Adrress, אני לא יודע מה הטווח כתובות שההוט בוקס נותן (הבנתי שאני צריך להגדיר מחוצה לו), אני רק יודע שהוא מגיב לכתובת 192.168.100.1 (ולא 192.168.1.1). אני מגדיר את הgateway כ- 192.168.100.1. חוץ מזה, האם אני צריך לשנות את ה- IP של הנתב עצמו? מה החוק…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הHOTBOX של הוט כנראה לא גאון בניתוב פורטים ובאותות WIFI, אז אני מעוניין לחבר אליו ראוטר עצמאי. מה צריך לעשות כדי להגדיר את ה- HOTBOX כמודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום קראתי שניתן להתחבר דרך שרת לאתרים בארה"ב שנותנים לצפות רק לתושבי ארה"ב בסרטים קישור לכך ניתן לקרוא כאן : http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/229/012.html?hp=16&cat=1924&loc=110 השאלה איך אני עושה זאת בפועל לא הבנתי את ההוראות לכתיבה והשינויים בראוטר DLINK שיש לי הנה שרת שפתחתי בו חשבון אבל לא מבין איך לקנפג את הראוטר ? http://www.packetix.net/en/vpn/admin/user.aspx
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני גולש במהירות של 100 מגה. יש לי הוטבוקס שפועל כמודם שמחובר אליו נטבוקס (של נטוויז'ן) כראוטר. שתי הקופסאות האלו עושות את אותו הדבר ככה שהקליטה מחוץ לחדר היא נוראית. השגתי ראוטר linksys wrt54gl ויש לי כמה שאלות: האם זה יעזור או שההוטבוקס עצמו הוא גרוע כמודם? האם אני יכול לחבר את הראוטר בקלות למודם של הוט (לא הייתי כשחיברו את הנטבוקס)0 ההוטבוקס כבר מוגדר כמודם בלבד, האם אני צריך לבטל את הbridge ואז לחבר את הlinksys ולעשות bridge מחדש? במידה והראוטר לא מתאים, יש ראוטרים טובים בסביבות ה200 שקלים?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני אחבר כבר מאריך 3 מטר לאנטנה של ראוטר זה יפגע בביצועים? הכבל הזה .. http://www.buylow.co.il/3---wifi--sma.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם השאלה שלי כזאת יש לי ראוטר ויש לי מחשב נייד והיתחברתי לרשת אלחוטית עכשיו השאלה שלי כזאת איך אפשר לחבר את הראוטר ללא מחשב נייח הוא אחר בבית ועים זה אפשרי אני ישמח לאיזה עזרה קטנה בנושא.. כמו כן אין לי עוד מחשבים אחרים בבית חוץ מהנייד שלי לכן שאלה הזאת לאן אני מחבר אותו ???
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-