עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכוון - מה הכתובת אייפי שצריך לרשום כדי להגיע לדף ההגדרות ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alm80,

אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם א…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. אני על מערכת 64BIT VISTA[רק ליידע אותכם]. אתמול קניתי את הכרטיס הנ''ל והתקנתי אותו על פי ההוראות. הדלקתי את המחשב מחדש כמבוקש בסיום ההתקנה אך להפתעתי הדרייבר לא זיהה את הכרטיס[לפי הדרייבר הכרטיס כלל וכלל לא היה מחובר למחשב]. אז עשיתי UNINSTALL לדרייבר ועשיתי עוד ריסטרט ואז עלה אשף החומרה החדשה של VISTA ושאל אותי אם ברצוני שהוא יתקין לי את הכרטיס. אמרתי כן והוא התקין את הכרטיס. והיה לי אינטרנט, אבל, איטי מאוד מאוד מאוד, ומתנתק הרבה מאוד פעמים, בקיצור, לא התקנתי את הכרטיס כראוי. אז אחרי שהתקנתי את הכרטיס דרך WIN התקנתי את הדרייבר מחדש אך גם זה לא עזר. בינתיים אני עם שני הדרייברים [זה של WIN וזה של EDIMAX] אבל אינטרנט נורמאלי לשימוש אין לי. אגב הבעיה היא לא באינטרנט, כי אני …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מישהו יכול להגיד בוודאות ?? 012-סמייל מגבילים בדוק, אני רוצה לעבור לספק שלא מגביל, אבל אני שומע עדויות סותרות, מה אתם אומרים?

• 56 תגובות
    • 7k צפיות
  5. יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  6. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליח אחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחבר והמחשב השני מראה רק את עצמו..

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Cheif,

חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה. חברות התקשורת מתחילות להבין שהלקוחות מעונינים בפתרון תקשורת כולל שמספק תשתית, טלפוניה, סלולר, אינטרנט וטלוויזיה רב ערוצית מספק אחד. המצב היום הוא שעל מנת לקבל את כל השירותים הללו צריך להיות מקושרים ל-3 ו-4 חברות שונות -- כלומר לדבר עם 3-4 מוקדי שירות ולקבל מכל חברה חשבונית שונה. פה ושם ניתן כבר למצוא פתרונות המצמצמים את מספר הספקים שצריך להיות איתן בקשר ל-2 ובעתיד ניתן לצפות שניתן יהיה לקבל את כל השירותים מספק אחד. כך לדוגמא, התקשרות עם HOT יכולה לתת ללקוח פתרון לתשתית, טלפוניה, אינטרנט וכבלים, אך עדיין לסלולר נדרשת התקשרות נוספת. אחת החברות הראשונות המנסה לתקוף את הבעיה מכיוון אחר היא סלקום. החברה השיקה אתמול שירות חדש המיועד לעסקים קטנים ובייתים (ובעתיד ככל הנרא…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nahoom12,

מה זה WIFI? מה זה תקשורת WIFI בפלאפון? למה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by pyosef,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by hararim,

אני רוצה ללכת היום לקנות נתב ואני מתלבט בין 3: 1-‏Edimax MIMO XR BR-6216Mg 2- ‏Edimax MIMO nMax BR-6504n 3- ‏Linksys WRT54GL 54Mbps איזה עדיף מבין השלושה? והאם ההבדל הוא משמעותי או שעדיף ללכת על הזול מביניהם? אני רק חייב לציין שהראוטר יהיה במקלט והבית הוא קומה אחת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by ronmiz,

שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  20. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה ההבדל בין VIRTUAL SERVER ל PORT FORWARDING?? 2. עידכנתי גירסא לקושחה 1.59 והנתב כרגע עושה לי בעיות עם ריסטים דרך הממשך GUI אני רוצה לחזור לגירסא קודמת אי אפשר לעשות את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by משה א.,

שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מעוניין לנטר את כמות התעבורה שלי באינטרנט מבלי להוסיף לחישוב את התעבורה בתוך הLAN ובתוך האינטרה-נט (אני גולש דרך המעונות בטכניון, ואנחנו מוגבלים לכמות גלישה, ויש טענות שהניטור של מרכז המיחשוב בטכניון מזייף. הגלישה בתוך הרשת ובתוך האינטרה-נט היא חופשית, גלישה החוצה מנוטרת) האם יש דרך לעשות זאת? תכנה חיצונית כלשהיא או אופציה כלשהיא בויסטה? תודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by berner,

חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.