רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי ברשת 2 מחשבים שמחוברים בינהם ע"י כבל רשת בין מחשב למחשב אני רוצה להוסיף מחשב נוסף לרשת הבנתי שאני צריך ראוטר (נתב) נכון? מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה? במחיר סביר 200-300 שקל בערך דרך אגב אני מעדיף אחד כזה בלי פיירוואל מובנה או כל מיני שטיות כאלה לא רוצה שזה יחסום לי פורטים במחשב ואיך מגדירים את הרשת אחרי הנתב?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
חיברתי ע"י ראוטר 3 מחשבים לרשת ביתית + אינטרנט. כל המחשבים מחוברים ע"י כבלי רשת בעלי 8 חוטים... שמעתי שמספיק לחבר 4 חוטים מסוימים... השאלה היא כזאת.. האם אני יכול לנתק 4 חוטים מאחד הכבלים לחבר אותם מחדש לראוטר ובצידם השני לחבר למחשב נוסף במקום להעביר חוט נוסף? אם כן איזה חוטים צריך להשאיר? כלומר... מס' חוט...
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייח בממקום הנייד שיש לי היום ולחבר אותו לראוטר WIFI( של בזק) שנמצא בחדר סמוך(ללא חוטים -אסטי ונוח). לדוגמא אם אני קונה לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp אני רואה שאין לו WIFI מובנה ובדקתי מספר לוחות אם אחרים, אני מבין שבנייחים אין תמיכה רחבה בWIFI -זה נכון? האם חיבור התקן לדוגמא: http://www.tms.co.il/product/7678 יתן לי אפשרות לחבר את המחשב הנייח שלי לWIFI?
-
- 10 תגובות
- 25k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם שאלו את זה לפני (ודי סביר שכן) אז סליחה אבל אני די חדש בזה ולא מצאתי משהו ברור מספיק... בכל מקרה, יש לי 2 מחשבים (שניהם עם XP): הראשון, נייח עם כרטיס רשת המחובר (עם כבל רשת) למודם נתב - (askey rta 1320a). השני, מחשב נייד, עם כרטיס רשת רגיל וגם אלחוטי. ראיתי שניתן לקנות (במחיר סביר) כרטיס USB לרשת אלחוטית. אם אני אחבר אותו לנייח, האם אפשר יהיה ליצור רשת אלחוטית עם הנייד? ולשתף את חיבור האינטרנט? זאת אומרת, בהנחה שהמחשב הנייח פועל, האם אפשר לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח ולאינטרנט של המחשב הנייח בלי לקנות ראוטר אלחוטי? מקווה שנתתי מספיק פרטים (ומספיק ברורים)... תודה
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6105&perur=2&t=1&c=320. איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל הדרכים האפשריות. כלומר, אם יש לי מחשב נייח אחר בבית, ניתן לקלוט אינטרנט בנייד? אם כן, באמצעות מה? אם אין לי מחשב נייד בבית, איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני חושב על קניית מחשב נייד בשביל העבודות של האוניברסיטה (אין לי עוד מקום בבית בשביל מחשב נייח). הבעיה העיקרית שעולה כשאני חושב על זה היא החיבור לאינטרנט. כרגע יש לי בבית מחשב נייח עם מודם רשת (מתחבר בכבל לכרטיס רשת). (כתוב על זה B-FOCUS router 270PR). איך אני אוכל לחבר את הנייד לאינטרנט? אני יכול לקנות עוד מודם רשת בשבילו ולחבר אותו? אני יכול לעשות רשת אלחוטית ולשתף אותה עם שני המחשבים? הרשת האלחוטית נראית לי כמו בלאגן די גדול: 1) עולה הרבה כסף (?) 2) צריך לדבר עם הספק או תשתית (?) 3) מה הטווח קליטה (בכל הבית? יש לי בית 10x10 מטר בערך)? 4) אני לא כל כך מבין בכל מיני ראוטרים ומתגים וכאלה. מישהו יכול לייעץ לי מה הדרך הכי טובה?
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מחשבים שמחוברים עם כבל מוצלב ... אחד מספק לשני אינטרנט... במחשב הראשי יש מודם. במידה ואני מביא מחשב נייד , איך אני אוכל לחבר לו אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה חוץ משיטה עם כבל מוצלב? האם אפשר דרך ה USB או שיש שיטות אחרות??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-