עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. לדוד שלי יש חיבור לרשת בעזרת הכבלים. כרגע המודם מחובר דרך הUSB ואני רוצה לחברו דרך כרטיס הרשת (ע"פ המלצת טכני ההתקנה) על-פי אינטרנט זהב אין צורך בשום פרמטרים (IP ו DNS וכו') וצריך להשאיר הכול על זיהוי אוטומטי. הבעיה שבצורה זו אין זיהוי של המודם ברשת. כל הדריברים מותקנים ולא נראה לכאורה שקיימת בעיית התקנה. החיבור דרך ה USB עובד כראוי. השאלה היא האם בכל זאת צריך להכניס אי אילו פרמטרים או לבדוק משהו שלא חשבתי עליו. מדובר בכרטיס רשת "אונבורד" ובכלל, אולי אין משמעות להתקנת הרשת ואין הבדל משמעותי במהירות הגלישה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by wiper,

שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר אלחוטי שאליו מחובר בכבל ה vod ודרך wifi המחשב הנייד. אני רוצה לדעת האם ניתן "לפצל" את העניין ולחבר מודם ל vod ואת הראוטר למחשב בצורה אלחוטית/חוטית? הכוונה היא כזו - יש לי ראוטר ישן של בזק (ADSL) שאני רוצה לדעת האם ניתן להגדיר אותו כמודם בלבד ולחבר אותו בחיבור ישיר ל vod. במקביל יש לי ראוטר חדש שקיבלתי מ 012 ואני רוצה לחבר אותו בחיבור קווי למחשב הנייד (לצורך השגת מהירות גלישה גבוהה יותר) ובמקביל שישדר אלחוטית לניידים ולטאבלטים. האם זה ניתן בכלל ואיך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום אנשים, אני צריך לחבר מודם שנמצא אצלי בחדר למחשב של אחותי בכבל USB. הקטע הוא שהכבל צריך להיות באורך של כ-8 מ'. אף פעם לא ראיתי כבל USB כזה ארוך... אבל אני מניח שאפשר לקנות כבל מאריך USB או משהו בסגנון האם כבל כזה ארוך מהמודם זה רעיון טוב? ניתוקים? בעיות צפויות? תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by yuvalnet,

יש לי מחשב בחדר ממד ועוד מחשב נייד בגלל זה רציתי להוסיף מודם מודם-->מחשב ממד מודם-->ראוטר-->מחשב נייד האם אני צריך ליידע את הוט לגבי הוספת מודם או מספיק לקנות ביד 2 לחבר והכל שמח וסבבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אליהו כהן,

שלום לכולם יש לי מודם סלולרי עם חיבור USB שממנו יש לי אינטרנט ובנוסף אני משתמש בראוטר אלחוטי דגם ADR VV 3220 השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר את המודם לראוטר שיתן אינטרנט לראוטר ולכל המכשירים המחוברים אליו. מה שמאד נראה לי שכן יש אופציה כזאת היא האפשרות WWAN USB Modem שמופיעה לי בדף האינטרנט של הראוטר (ולצד זה כתוב לא מחובר) כמובן שיש שתי יציאות USB בראוטר. אשמח מאד מאד אם מישהו יעזור לי בדחיפות כי אני שובר את הראש המון זמן למצוא פתרון לענין ונראה שהפעם מצאתי את הפורום הנכון עם המומים הגדולים בתחום. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  12. Started by thewhiteark,

שלום, ברשותי ראוטר מודם סטנדרטי חינמי של בזק, D-Link DSL 2650U, אשר (למיטב הבנתי) אינו תומך ברשת אלחוטית מתקן N, בה אני .... חושק . חשבתי שבמקום ללכת לבזקסטור ולקנות\לחכור ראוטר מודם חדש, אני יכול פשוט לקנות ראוטר חדש ומומלץ, ולחברו לראוטר מודם הקיים. אני קצת מהסס כי המודם הנוכחי הוא גם ראוטר? אם זה אפשרי, אשמח לקבל הפנייה למדריך (הסבר גם יתקבל בברכה!) שמתאר את החיבורים והשינויים בהגדרות שיש לבצע, מחיפושי לא הצלחתי למצוא אחד. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. שלום יש לי ראוטר של Netgear R6700 Nighthawk AC1750 ומעוניין לחבר אותו למודם (ראוטר) של פרטנר פייבר (לא יודע של איזה יצרן אבל יש רק אחד כזה לחברה לידיעתי) האם אפשר להשתמש בפרטנר פייבר רק כמודם ולחבר את הראוטר שלי אליו או לא ? אם כן ניתן אז כיצד לחבר בין המכשירים (מודם וראוטר) ואיזה הגדרות צריך לשנות במודם עצמו ? תודה

14. היי, התחברנו היום לסיבים האופטיים של חברת פרטנר וברשותי המודם ראטור VR600 של tp-link, אני אמור לקבל מהירות של עד 1000 מגה הורדה, אך המהירות מגיעה עד ל100 מגה בחיבור כבל רשת, בwifi אני מגיע ל80-70 במהירות הורדה... מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לשנות משהו בהגדרות כדי להגדיל את המהירות? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nizans0,

שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אהלן. אני מחובר לבזק כבר כמה שנים טובות, בחודשים האחרונים יש בעיה רצינית בתשתית אצלהו (בכל האיזור) והורידו לי את המהירות מ 5 מגה ל 750 קילובייט (!!!) ועדיין יש בעיות וניתוקים. דיברתי עם חברת הכבלים ואני מעוניין לעבור לשם לחיבור של 6 מגה, הבעיה שיש לי ראוטר אלחוטי של בזק כי אני עובד גם עם מחשב נייד. השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר מודם של הכבלים לראוטר (שהוא גם מודם) של בזק ? פה יש פרטים על הראוטר חברת AZTECH דגם DSL 600EW בשרות חברת TNN http://www.tnn.co.il/NewStore/shop2019/NewStoreFront/common/Image/Product/data/50490.PDF יש לו גם חיבור USB וגם 4 חיבורי רשת בנוסף לחיבור האלחוטי שיש לו. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, בתור אחד שמאוד מנצל את האנטרנט זה בעיה בשבילי להיות על 7…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by k998,

שלום אני מחובר לתשתית של בזק , בעזרת ראוטר מסוג TNN siemens sl2-141 פרטים> http://w5.siemens.ch/eip/downloads/ADSL_SL2-141_SL2-141-I.pdf האם אני יכול לעבור לתשתית של hot ולחבר את המודם של hot מסוג http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Products/cable-modems-gateways/us/dcm425/Pages/default.aspx לראוטר? תודה

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום יש לי מודם-ראוטר חדש מבזק שקיבלתי (DLINK 2650U) ואני מעוניין לחבר אותו למודם של הוט (מסוג מוטורולה, מהחדשים) האם יש אפשרות לעשות זאת עם הראוטר הזה? האם יש אפשרות לעשות זאת עם ראוטר DLINK DI-604+? (אני יכול להחליף אותו עם ה2650U) רמי

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד. ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi). אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס. כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה: איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים. תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  22. Started by generalA,

מכורח הנסיבות ואין אפשרות לשנות אני אמור לפתור הבעיה הבאה: יש לי חיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן), חיבור זה מחובר ביציאת הרשת מהמודם לראוטר קווי של חב' EDIMAX. מראוטר זה מנוצלות 3 מהיציאות. לאחת מן היציאות מחובר מחשב כיום. המטרה היא לאותו מחשב ספציפי לנתקו מן החיבור לראוטר וליצור לי בסביבת אותו מחשב סביבה אלחוטית וקווית של אינטרנט ללא פגיעה במהירות. אני חוזר ומבהיר כי רק לאחת היציאות אני מעוניין לחבר בטור התקנים (ראוטר וכו') שיאפשרו לי סביבה אלחוטית וקווית ללא פגיעה במהירות המגיעה לאותה יציאה. אין לי בעיה אם פעולה מסויימת תפגע בשאר מהירויות היציאות האחרות של הראוטר המקורי. מהו אופן החיבור ליציאה הספציפית אותה אני אמור לחבר במחיר האטרקטיבי והזול עם ראוטר איכותי שיהיה מתואם (ב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by POPCORN,

יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by moris,

היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by id3232,

קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים