עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. התלוננתי כבר לגביהם בפורום על הגבלת מהירות הטורנטים, אבל התחלתי להסתדר עם העובדה הזאת בכך שאני משאיר את הקבצים שירדו בלילה. אבל כבר יומיים ששום דבר לא יורד! לא דרך תוכנת יוטורנט או ביטורנאדו! קיבלתי ממישהו כאן בפורום שם משתמש וסיסמה של בזק, ואת התוצאות אתם יכולים לראות לבד. שני הקבצים הם מאותו השרת, כשהבדל הזמן בין נסיון אחד לשני הוא כמה דקות בלבד! כנראה שהגבלת הביטורנט מבחינת מהירות לא הספיקה להם, ועכשיו הם חוסמים לגמרי. תיכף נראה מה יגידו לי בתמיכה שלהם... (שמות קבצים צונזרו בגלל חוקי פורום). [attachment deleted by admin]

• 116 תגובות
    • 15.9k צפיות
  3. אהלן, בעוד אני מנסה לצפות בוידאו דרך אתר אמריקאי, קופצת לי הודעה שהצפייה מתאפשרת רק לתושבי ארה"ב. איך אני יכול לשנות את ההגדרות במחשב, כך שהאתר יזהה אותי כתושב ארה"ב? זקוק מאד לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום. יש ברשותי My Book 1TB ואני רוצה לשתף אותו ברשת הביתית שלי. ניסיתי לשתף אותו בדרך המוכרת והפשוטה אבל זה לא הולך משום מה. רציתי לדעת איך לשתף אותו כך שכל המחשבים שמחוברים ברשת יראו אותו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  9. בעיקר לפקודה Fetch מצאתי את זה http://www.faqs.org/rfcs/rfc3501.html אבל הוא מביא רק דוגמה אחת לכל פקודה מישהו מכיר מקום עם יותר דוגמאות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by viper_sb,

אני מנהל מתחיל בארגון שלי ואני רוצה לדעת איך אני מתמיע/איזה מערכות אני צריך כדי להטמיע מסנג'ר פנים ארגוני נ.ב - 1. רק לאנשי הסיסטם יהיה הרשאות להוסיף אנשים מחוץ לארגון והלקחות ייצרכו אישור של אנשי הסיסטם 2. השרתים שלי הם 2003 תודה.

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by רן200,

שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by arkins,

שלום הכנתי אתר מאוד בסיסי, בגודל 5MB אני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט בחינם. ניסיתי כמה אתרי אחסון כמו 880 ו serv4free אבל הם לא מאשרים לי את הבקשה מישהו מכיר אתר אחסון חינם טוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי אני מחפש נתב אלחוטי שישמש אותי בעיקר לחיבור קווי ואולי בעתיד אלחוטי. איזה נתב עדיף? האדימקס הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=BR6524N&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE או ה DLINK הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22850 אני נוטה יותר לכיוון האדימקס אבל אשמח להמלצות אחרות בתחום של עד 300 שקל. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hag911,

טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. בת'ראד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384324.0 לפני כמה שבועות ביקשתי את עזרתכם בנסיון להבין איך הבניין שלי מרושת. תקציר הפרקים הקודמים: אני גר בבניין לחיילים משוחררים במערב ראשון, ובנסיון לחסוך בעלויות אינטרנט נחתם חוזה בין הנהלת הבניין לחברה שלרוב נותנת פתרונות לבתי מלון. החברה התחייבה לתת 2.5 מגה לכל דייר באופן רציף וזמין. למעשה החברה רישתה את הבניין כולו ברשת אלחוטית, חילקה סיסמאות לדיירי הבניין שנרשמו לשירות (ומשלמים עליו כמובן) וחיברה את כולם דרך קו משותף של 4/1Mb מסוג ATM direct של בזק. כמובן שמה שהיה מספיק בבית מלון לא מספיק לבניין שבו כולם משוחררים טריים. בת'ראד הקודם מישהו צחק שהם יכולים להגביל את התעבורת P2P. מיקרו-קוסמוס הוא אמר. …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by refael11,

שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. התחברתי לאינטרנט של הוט + בב"ל. (בעבר היה לי בזק + בב"ל.) אני מחובר דרך ראוטר/רשת ביתית. בעבר הגדרתי לתכנת ה Utorrent את הפורט כולל IP בהגדרות חיבורי הרשת. עכשיו הגדירו לי בגלל הראוטר והחיבור להוט חיבור ללא חייגן + IP קבוע. השאלה שלי: האם אני צריך להגדיר בראוטר הגדרות אחרות ב firewall? הוא לא נותן לי להגדיר לפורט שיש את הIP שנתנו לי בהוט, אלא IP של ראוטר: לדוגמא היה לי 192.168.0.240 למחשב שרץ עליו התוכנה. כיום הIP הקבוע של הוט הוא 84.109.132.90 בהגדרות ה firewall בראוטר הוא נותן אופציה להגדיר רק את שלוש הספרות של הסיומת של 192.168.0.. האם זה מפריע להורדות? האם אני צריך לשנות משהו אחר? אני רואה שהפורט פתוח בתכנה, אבל משום מה נראה לי שההורדות איטיות מבעבר. הראוטר הוא של 3CO…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. כבר משהו כמו חודשיים ה UTORRENT מסרב לעבוד כמו שצריך. אחרי שלא הצלחתי לפתוח פורטים די התעלמתי מזה והפסקתי להשתמש בו, אבל בשבוע האחרון הבנתי שאני פשוט חייב טורנטים. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר את המחשב ישירות למודם.. פעל נהדר, על מלוא רוחב הפס (180KB, מהירות מגה וחצי) חיברתי את הראוטר בחזרה והמצב חזר לקדמותו, המהירות לא עולה על 1KB. (הראוטר שלי זה Edimax BR-6216Mg, ספקית 012 ותשתית של הוט) הצבתי כתובת IP סטטית לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-vista.htm ופתחתי את הפורט לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6304K/Utorrent.htm בגלל שלא מצאתי מדריך לראוטר שלי, וחיפשתי ראוטר עם ממשק כמה שיותר דומה לראוטר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים