עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

3. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Shnigo,

היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oded6188,

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה

6. שלום. לאחר עזרתכם הרבה (רב תודות) הצלחתי להתחבר לרשת באמצעות חיבור כבל רשת ישירות לראוטר (בקומה העליונה) והעברתו דרך תעלת הקיר וחיבורו לראוטר ישן, שמשמש כעת כ AP (אני חושב שזאת ההגדרה הנכונה). הנה הבעיה: גם הראוטר הראשי (של חברת בזק) הינו של חברת DLINK, ובמקרה גם הראוטר המשמש כ AP. כאשר אני מברר מה ה IP שלי אני מקבל כתובת. מקיש אותה בשורת הכתובת - ואני מגיע להגדרות של הראוטר הראשי, ולא של המשני (ה AP). הסיבה שאני בכלל רוצה להתחבר לראוטר המשני (AP) היא כי אני רוצה להגביר את האבטחה על ידי סיסמא (כרגע אין סיסמא מוגדרת). האם מישהו יודע איך אני מגיע להגדרות הראוטר המשני (AP)? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SomeOneDudOrg,

היי רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם הספק שירות (אקספון) או אחרים עושים ככה ללקוחות אני יודע לזהו לפי IP אם הוא public או לא זה לא בעיה, השאלה שלי איך מזהים אם אני מאוחרי CGN או NAT של הספק שירות ?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2. נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט חייב עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by liran877,

יש לי את הראוטר הלבן של סלקום שמחובר לקו טלפון וכבל אטרנט לסלון, אני רוצה לחבר עוד ראוטר tp link n router בסלון דרך הכבל אטרנט שיוציא WIFI וגםעוד כבל לממיר. ההתקנה היא פשוט לחבר ולהפעיל או שיש עניינן של הגדרות רשת? איך עושים את זה בפועל?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by ליטל חייא,

שלום לכולם . הרואה חשבון שלי ביקש ממני ליצור חיבור בין המשרד שלו לשלי בכדי שיוכל להיכנס למחשב שלי בעת הצורך הבנתי שהדרך לעשות זאת היא יצירת חיבור vpn רציתי לדעת מה היא הדרך הכי נוחה לעשות את זה ? ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lompy,

אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, יש לי הוטבוקס וטווח קליטת ה-wifi שלו נמוך למדיי. יש לי גם ראוטר ישן של בזק (D-Link 6740U) שלא בשימוש ורציתי להשתמש בו בתור AP - מגדיל טווח ל-wifi. ההוטבוקס מוגדר לאייפי 10.0.0.138, וה-DHCP שלו מחלק כתובות מ-10.0.0.1 עד 10.0.0.100. הדילינק מוגדר לאייפי 10.0.0.139 וה-DHCP שלו מבוטל. חיברתי את הדילינק להוטבוקס בחיבור קווי (דרך סוויץ'). הגדרתי את הוויפי בדילינק אותו דבר כמו הוויפי בהוטבוקס (אותו SSID, הצפנה, סיסמה..). הבעיה: כשאני מנסה להתחבר לוויפי של הדילינק (נמצא בנקודה בבית שהקליטה בלעדיו היתה אפסית ואיתו היא מלאה, כך שברור לי שהטלפון מנסה להתחבר אליו ולא להוטבוקס) הוא כותב Connecting... ואחרי כמה זמן מתייאש וכותב Fail…

14. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

16. יש לי כרגע מודם ראוטר מבזק והקליטה בבית לא משהו, היום הצטרפתי ל018 והעלתי את המהירות ל100 מגה כדאי לי לקנות מודם ראוטר חזק יותר ממה שהחברה נותנת כדי לשפר מהירות בWIFI? אולי הדגם הזה? http://fre.co.il/items/1310858 או אולי להשתמש במתאם על חשמל כדוגמת זה? https://www.amazon.de/TP-Link-TL-WPA4530-KIT-Netzwerkadapter-Kompatibel/dp/B018I31HO8/?amazontag&tag=glouds05-21 מדובר בבית גדול 140 מטר עם קירות בטון בתוך הבית ומרפסת גדולה שגם שם משתמשים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי מחשב עם 8.1 שמחובר קווית לראוטר מישני (AP) שמחובר קווית לראוטר הראשי. גלישה באינטרנט עובדת ללא בעיות. בסרגל על האייקון של הרשת כתוב Identifying. מה זה ? בסייר הקבצים אני לא רואה אף מחשב אחר ומופיעה הודעה: This computer is not connected to the network מה גורם לבעייה כזאת?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייח ומחשב נייד שניהם גולשים על אותה רשת אלחוטית. אני מעוניין דרך המחשב נייד להכנס ולהעביר קבצים שיש לי במחשב הנייח. יש לי במחשב הנייח מלא דברים שהייתי מעוניין לגשת ואפילו להעתיק אותם לנייד.. לא מעוניין בדיסק און קיי רוצה בשיטה הקלה.. אפשר הסבר\מדריך מפורט איך אני עושה את זה? יש לציין שבמחשב הנייד מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 8 ובמחשב הנייח וינדוס 7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ברשותי ראוטר ישן - 5-6 שנים. של 3com דגם 3CRWE554G72T או 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU איך אני יודע אם הוא תומך במהירות של 40 או 100 MB באינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by nexus2555,

​ערב טוב, אני מתחבט בדילמת אפיון רשת חוטית CAT 5e בבית שלי. כיום אני מחובר לאינטרנט דרך HOT עם HotBox שמחובר למחשב שלי ולראוטר TL-WR1043ND חדש. הראוטר מפיץ אות WiFi ומחובר ללפטופ בסלון (משמש כמדיה סנטר) דרך HomePlug. חווית הצפייה בסלון היא לחלוטין לא אנושית, לרוב התמונה נתקעת באמצע ואי אפשר לראות ככה סרט/סדרה. התכנון המקורי שלי היה להשחיל כבל CAT 5e מארון התקשורת דרך התעלות הקיימות של הטלפון (2 חדרים) והכבלים (חדר שינה וטלוויזיה בסלון). בארון להכניס את ה- HotBox והראוטר לחבר אותם דרך ה WAN ואת 4 הנק' לחבר מן הסתם דרך ה- LAN. בפועל נראה שאין מספיק מקום בארון (תמונה מצ"ב) וצריך עוד לחבר שם שקע חשמל.... איך לדעתכם הכי כדאי לסדר את התשתית של הרשת הביתית? אני לא רוצה …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים