רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני רוצה לרכוש ראוטר VDSL שתומך 35b ואני מתלבט בין שני דגמים : TP-link Archer VR2100 ASUS DSL-AX82U מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הקמתי בבית רשת עם ציוד שלי הכוללת ראוטר מודם + ראוטר (שניהם Deco X60) המחוברים בניהם בכבל רשת (CAT7). המחשב הנייח שלי מחובר גם הוא בכבל רשת לראוטר. מהירות הגלישה שלי (מול הספקית) היא 1 ג'יגה. מסיבה לא ברורה, לעיתים המהירות גלישה בראוטר יורדת ל 100 מגה. שימו לב, הראוטר שהוא גם המודם תמיד נותן מהירות של 1 ג'יגה. זאת בעיה שמשגעת אותי כבר תקופה ארוכה, וניסיתי הרבה דברים כדי לטפל בבעיה. למשל היה לי סוויץ באמצע וביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, או שהחלפתי כבלים בחיבורים, או ריסטארטים לראוטרים ועדכונים, או סתם ניתוק וחיבור מחדש. כל הדברים שעשיתי לעיתים עזרו ואז מהירות הגלישה שלי הייתה 1 ג'יגה אבל למחרת (או אחרי שעה) זה חזר ל 100 מגה. כאילו הראוטרי…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ויש ראוטר שאני מנסה להתחבר אליו, אני מצליח להתחבר אליו מנקודה מסוימת אבל שאני הולך 20-30 מטר רחוק יותר אני רואה רק קו אחד של חיבור ורשום שאיכות החיבור גרועה (Poor) ושאני מנסה להתחבר אליו זה רושם לי שווינדוס לא הצליח, למרות שפעם אחת זה כן עבד לי לרבע שעה בערך. נשמע קצת חשוד אז אני אסביר, אני בתאילנד ושילמתי עבור סיסמת הWIFI של הריזורט השכן (לזה שלי אין), אני קולט אותה ב"לובי" של הריזורט שלי אבל 20-30 מטר משם, בחדר שלי, אני קולט רק פס אחד ולא מצליח להתחבר (חוץ מפעם אחת) השאלה שלי היא מה הדרך (אם קיימת בכלל) בשביל להצליח להתחבר לרשת הנ"ל? אי אפשר לחזק את השידור עם נתב או משהו כזה, זאת לא הרשת שלי כמו שהבנתם. עדיפות גבוהה למשהו כמו דיסק און קי מגביר קליט…
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי במחשב הביתי שלי כ. רשת אלחוטי D-link DWA-510 (גרסה A1 FW 1.30). לצערי למרות שהמערכת מזהה את הכרטיס ומורידה דרייברים, הכרטיס עצמו מנוטרל (disabled) וכל נסיון לאתחל אותו מניב תוצאה זהה - המערכת טוענת שיש בעיה בדרייברים שלו. גם נסיון להוריד דרייברים ישירות מהאתר של D-link לא הועיל (בפועל אלה היו אותם הדרייברים). בהנחה שמדובר אולי בכרטיס לא תקין, החלפתי אותו בכרטיס מסוג Edimax EW-7128g ונתקלתי באותה הבעיה בדיוק. האם יש פתרון לבעיה, או שמא ניתן להמליץ על כרטיס שיעבוד כראוי תחת מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית קווית בבית,רציתי לדעת אם יש צורך להצליב את הכבל בין השקע לראוטר,והאם מהשקע למחשב צריך לצאת כבל RJ45 מוצלב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לחבר את המודם כבלים שלי (AMBIT) לכרטיס רשת מסוג RTL. שאני מנסה להתחבר הוא מנסה להגדיר חומרה חדשה ל: 1. בקר ETHERNET . 2. Controller I Simple Communaction מאיפה אני מוצא דרייברים לאלו? האם לא הגדרתי טוב את הכרטיס רשת??
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם נתב של 012, D-LINK 225. אני מעוניין להשתדרג, כיוון שהקליטה האלחוטית ממש גרועה ואיטית. הדרישות: wifi בטווח של 8-10 מטרים אמין וללא ניתוקים פתאומיים בעיקר בשביל משחקי רשת קל להתקנה ולהגדרת רשת פרטית מאובטחת תמיכה ב cellcom tv באיכות טובה דרך ה wifi תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2. נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט חייב עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רק לשם הידעיה השתמשתי במדריך הוא עזר לי בקצת אז כך, יש לי בבית שני מחשבים שניהם מחוברים בכבל מוצלב ישירות בעבר הייתי משתמש בXP ולא היו לי בעיות - החלטתי לעבור לוויסטה, וכבר כאוב לי הראש מהבעיות הרשת עובדת(אני משתף קבצים בין המחשבים) ותודות למדריך גם האינטרנט מזוהה במחשב האורח -אבל לא עובד! השתמשתי במדריך כאשר כרטיס הרשת במחשב שלי(המארח) מצויין עליו "רשת לא מזוהה" נראה לי שזו הבעיה. מי יכול לעזור לניוב כמוני?|:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-