עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by avi15,

יש לי VISTA ULTIMATE, ןאני לא מצליח להתחבר להאינרנט! אני מחובר באינטרנט זהב, מודם ALCATEL HOME SPEED TOUCH שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC העתקתי את המאפינים של חיבור הLocal Area Connection מXP שאני משתמש בו שהם: Internet protocol (TCP/IP) -> IP address: 10.200.1.1 subnet mask: 255.0.0.0 והשרת DNS ריק הבעיה היא שהחיבור בויסטה במצב של Limited ושאני מנסה להתחבר דרך החיגן 015 זה לא עובד מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  3. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KillerOfReligion,

ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. קיימתי היום שיחת טלפון עם ספק האינטרנט שלי על מנת להתנתק. בסיום השיחה נאמר לי כי החל מאותו רגע אני מנותק מהשירות. להפתעתי, גם לאחר השיחה החיבור לאינטרנט עובד. כיצד זה ייתכן? האם העובדה שאני מחובר ללא חייגן היא זו שמאפשרת לי להמשיך לגלוש כרגיל? האם אני יכול להמשיך להשתמש באינטרנט עם חיבור לתשתית בלבד וללא חיבור לספק אינטרנט? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Neryabhk4,

היום הנתב שיש לי בבית נמצא בתוך חדר ממד מחובר לשקע אינטרנט. אני רוצה להעביר אותו לסלון בבית, הבעיה שאני מחבר את הנתב לחיבור אינטרנט הוא לא מתחבר לרשת (החיבור עובד מעולה בשביל טלפון ביתי). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by omer1789,

איזה אפשרויות יש? אני מכיר : 1. באמצעות ראוטר 2.באמצעות כבל מוצלב או משהו כזה... מה הכי כדאי? מה יותר זול? מה יותר פשוט? והאם אחד מהדברים הנ"ל ישפיע על מהירות ההורדה? תודה.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by biteme,

היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?

14. שלום, ניסיתי היום לחבר למחשב הנייד שלי כבל רשת דרך המודם שמגיע יחד עם הממיר של יס (קופסה קטנה שחורה כזאת) , אני די בטוח שזה ממש גרם למחשב שלי להיות תקוע אבל זה כן עבד. מישהו יודע מה הקשר לזה שזה גרם למחשב ממש לעבוד בקירטועים? כי זה כן הראה שיש אינטרנט דרך הכבל רשת. תודה רבה לכולם. (זה הקופסה הקטנה השחורה המצורפת באמצע התמונה שמחוברים אליה כבלים צהובים).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Bios-Phere,

ברשותי ראוטר רוטל של בזק שמחובר באופן קווי למחשב בחדר אחד ומחשב שני בחדר מעט מרוחק עם כרטיס רשת אלחוטי USB שבו הקליטה לא הכי טובה. במידה ואני מעונין בחיבור קווי למחשב השני עם כרטיס הרשת USB איזה ציוד להוסיף? עוד ראוטר שיחובר לשקע טלפון ולמחשב בחדר המרוחק? (לא ניתן לחבר את הראוטר עם כבל למחשב השני עקב מגבלות מרחק וקירות בדירה..)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by adis50,

אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Red Sparowes,

שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by yaloner,

הבנתי שיש בעיות בטיחות רבות עם רשתות אלחוטיות. האם יש דרך להגיע ברשת אלחוטית לרמת בטיחות מקסימלית כך שניתן יהיה לעבוד איתה גם במשרד שמחזיק חומר מאוד מאוד רגיש וסודי על המחשבים ?

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by shahark55,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. יש לי נייד של סמסונג מדגם RV511 שמן הסתם יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט. אני משתמש באותו כבל, באותו מקום ובאותה צורה כמו שהשתמשתי בשלוש השנים האחרונות למחשב הנייח שלי (שנמכר). בהתחלה כשחיברתי אותו לנייד - הכל היה בסדר (אני מתכוון לפעמיים שלוש ראשונות). לאחר מכן, כולל היום למשל - כשאני מחבר אותו זה לא מצליח להתחבר ואני רואה שבעצם הרשת כביכול לא מזוהה או משהו בסגנון. רצוי לציין שזה מחובר לראוטר אלחוטי כך שאת השידור האלחוטי אני כן מצליח לקלוט ולגלוש,תמיד, ללא שום בעיה. יש למישהו רעיון מה קורה פה? מצ"ב בזו תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים