עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cms,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yuvi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by yuvalnet2000,

היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by BRPOQNT,

מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by avi15,

יש לי VISTA ULTIMATE, ןאני לא מצליח להתחבר להאינרנט! אני מחובר באינטרנט זהב, מודם ALCATEL HOME SPEED TOUCH שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC העתקתי את המאפינים של חיבור הLocal Area Connection מXP שאני משתמש בו שהם: Internet protocol (TCP/IP) -> IP address: 10.200.1.1 subnet mask: 255.0.0.0 והשרת DNS ריק הבעיה היא שהחיבור בויסטה במצב של Limited ושאני מנסה להתחבר דרך החיגן 015 זה לא עובד מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  11. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by KillerOfReligion,

ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. קיימתי היום שיחת טלפון עם ספק האינטרנט שלי על מנת להתנתק. בסיום השיחה נאמר לי כי החל מאותו רגע אני מנותק מהשירות. להפתעתי, גם לאחר השיחה החיבור לאינטרנט עובד. כיצד זה ייתכן? האם העובדה שאני מחובר ללא חייגן היא זו שמאפשרת לי להמשיך לגלוש כרגיל? האם אני יכול להמשיך להשתמש באינטרנט עם חיבור לתשתית בלבד וללא חיבור לספק אינטרנט? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Neryabhk4,

היום הנתב שיש לי בבית נמצא בתוך חדר ממד מחובר לשקע אינטרנט. אני רוצה להעביר אותו לסלון בבית, הבעיה שאני מחבר את הנתב לחיבור אינטרנט הוא לא מתחבר לרשת (החיבור עובד מעולה בשביל טלפון ביתי). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by omer1789,

איזה אפשרויות יש? אני מכיר : 1. באמצעות ראוטר 2.באמצעות כבל מוצלב או משהו כזה... מה הכי כדאי? מה יותר זול? מה יותר פשוט? והאם אחד מהדברים הנ"ל ישפיע על מהירות ההורדה? תודה.

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by biteme,

היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?

22. שלום, ניסיתי היום לחבר למחשב הנייד שלי כבל רשת דרך המודם שמגיע יחד עם הממיר של יס (קופסה קטנה שחורה כזאת) , אני די בטוח שזה ממש גרם למחשב שלי להיות תקוע אבל זה כן עבד. מישהו יודע מה הקשר לזה שזה גרם למחשב ממש לעבוד בקירטועים? כי זה כן הראה שיש אינטרנט דרך הכבל רשת. תודה רבה לכולם. (זה הקופסה הקטנה השחורה המצורפת באמצע התמונה שמחוברים אליה כבלים צהובים).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Bios-Phere,

ברשותי ראוטר רוטל של בזק שמחובר באופן קווי למחשב בחדר אחד ומחשב שני בחדר מעט מרוחק עם כרטיס רשת אלחוטי USB שבו הקליטה לא הכי טובה. במידה ואני מעונין בחיבור קווי למחשב השני עם כרטיס הרשת USB איזה ציוד להוסיף? עוד ראוטר שיחובר לשקע טלפון ולמחשב בחדר המרוחק? (לא ניתן לחבר את הראוטר עם כבל למחשב השני עקב מגבלות מרחק וקירות בדירה..)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by adis50,

אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.