עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..

2. לצד המערכות עריכה שלי, אני מתקין עכשיו מערכת חדשה- שמיועדת לדגימה של וידאו מ VTR (חיבור FIREWIRE למחשב). אני עובד עם כמה DOCK חיצוניים שמכניסים בפנים הארד דיסק 3.5 רגיל בחיבור E_SATA. ה"שיטה" היא שלכל מחשב יש DOCK משלו, ככה שאני רוצה לדגום אני מחשב דיסק ריק, מסיים ומעביר את הדיסק לDOCK של מחשב אחר ועובד עליו. במערכת הראשית יש 8 הארדיסקים פנימיים, שלא ניתן להוציא שגם לשם אני צריך לדרום חומרים. חשבתי לחבר בין 2 המחשבים בכבל רשת-ככה שאני יוכל לדגום וידאו לכונן פנימי משותף. השאלה מה לגבי מהירות? המידע יוכל יעבור דרך חיבור כזה ללא בעיות? יש לי DOCK שהוא בחיבור USB2 ואיתו אין בעיה, השאלה אם כבל רשת מהיר כמוהו? (אין להם חיבור לאינטרנט בכלל,וגם לא יהיה). (לוח אם אחד חדיש,מלפני חו…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by srolik,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 מחשבים ל ADSL (כל מחשב בחדר נפרד , ע"י שקע קו הטלפון (ADSL) ) ויהיה ניתן לגלוש איתם בו זמנית

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Tal14,

יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש(אני קונה בקרוב!!!) יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by zohare62,

ברשותי 2 מחשבים שניהם חלונות xp pro האם אפשר לחבר אותם לחיבור מהחיבור של האלקאטק וששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט ללא צורך להשאיר אחד דולק ז"א קופסאת פיצול לשני המחשבים ללא צורך בהגדרות מיוחדות.שיהיה משהוא הכי פשוט להרכבה כולל דגם של המוצר. תודה על כל תשובה שאקבל.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by freesoul23,

סוף סוף קניתי את המחשב החדש והגיע הזמן לחבר את שני המחשבים לאינטרנט, החלפתי היום את המודם הישן שלי (ALE 130) ל ECI 312 והפכתי אותו לנתב. עכשיו השאלות:1.איזה מתג אתם מציעים לי לקנות ומאיפה (חברה טובה וזולה) וכנ"ל לגבי הכרטיס רשת למחשב הישן(כרטיס רשת רגיל)? 2.איזה כבל מתחבר בין המחשב ל מתג(מוצלב או רגיל)? ואיזה כבל מתחבר בין המתג למודם? ואיזה כבל הגיעה עם הקופסא של ECI 312 (הכבל שאמור להתחבר בין המחשב למודם)? תודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by freesoul23,

עוד מעט אני הולך לקנות מחשב נוסף ויהיה לי צורך לחבר 2 מחשבים לאותו חשבון אינטרנט. במחשב החדש יהיה לי כרטיס רשת מובנה ובמחשב הישן אין לי כרטיס רשת והוא מחובר לאינטרנט דרך כניסת USB, דרך מודם ALE 130. כפי שהבנתי אני אצטרך לקנות נתב וכרטיס רשת למחשב הישן ולחבר את שני המחשבים לנתב-האם זה נכון? וגם הבנתי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי למודם שיתחבר לנתב דרך כבל רשת-האם זה נכון, אם כן איפה אני אני מחליף את המודם שלי והאם זה עולה כסף? כמה כל העסק הזה יכול לעלות(לקנות כרטיס רשת נוסף,לקנות נתב,לקנות כבלים והחלפת מודם)?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…

11. Started by asilic,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asilic,

היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. כלומר: לחבר שני מחשבים ליציאה חוטית אחת עם מפצל דרך נתב של 3com . האם זה ניתן לישום? זה בר בצוע בכלל? האם זה יכול לגרום לתקלה חומרתית? אין לי בעיה של מהירות,אני רוצה לדעת רק אם זה אפשרי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ללא חיבור לאינטרנט . אני רוצה שמחשב אחד ישלוט בשני בלי חיבור לרשת שני המחשבים באותו המתחם קרובים זה לזה.

15. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by הסולידי,

היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. אוקיי העניין הוא כזה : יש 2 מערכות , כל אחת מהן מחוברת לראוטר בכרטיס רשת 100 , הראוטר עצמו הוא 100 . מחשב אחד הוא מחשב עבודה לכל דבר , מחשב שני , הורדות בלבד . במחשב העבודה יש בנוסף לכרטיס הרשת הרגיל , 2 כרטיסי רשת מובנים , אשר מבוטלים כרגע , שניהם 1000 . שקלתי להוסיף למחשב ההורדות כרטיס רשת 1000 בנוסף , ואז לחבר ישירות בין המחשבים כדי לאפשר קצב העברת נתונים גבוה יותר . השאלה היא , אם ניתן בכלל להגדיר בצורה כלשהי , שיציאה לאינטרנט תתבצע דרך כרטיסי ה100 , וההעברת קבצים תתבצע דרך כרטיסי ה1000 . תודה . פבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי 2 מחשבים (אחד בדרך), בשתיהם כרטיס רשת, שאלה ראשונה היא: האם כרטיס רשת זול איטי מהרבה מכרטיס רשת יקר?! עוד שאלה, יש לי 2 מודמים של ADSL, אחד בחיבור USC ואחד בחיבור לכרטיס רשת, אני רוצה ש2 המחשבים יגלשו בו זמנית באינטרנט ויהיו מחוברים ברשת ביניהם. מה הכי כדאי?! לקנות כרטיס רשת נוסך ונתב? לחבר את המודם USB למחשב החזק ואת שני המחשבים לחבר ברשת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, ברשותי 2 מחשבי IBM T42 ורציתי בבקשה לדעת האם זה אפשרי לחבר את 2 המחשבים האלו ברשת אלחוטית בלי ראוטר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by haim6130,

אהלן! ברשותי 2 מחשבים המחוברים אחד לשני ע"י ראוטר אלחוטי. בכל משחק שאני מנסה לשחק יש לאגים מטורפים ואיכות הקליטה גרועה, יש לי בית די גדול והמרחק בין 2 המחשבים רב, כך שגם אם אני ממקם את הראוטר ביניהם הקליטה גרועה. ישנה אפשרות פשוט להעביר כבל ארוך מאוד בין שני המחשבים, רק מתי שארצה לשחק, וככה לשחק בשקט בלי לאגים והפרעות? אם כן באיזה כבל מדובר?.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arie2006,

שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבר רוצה לחבר מחשב נוסף לADSL, המחשב נמצא קומה מעל המחשב הנוכחי שכבר מחובר (אלקטל עם כרטיס רשת). כסף משחק תפקיד, אבל לא משמעותי. השאלה מה עושים? להעביר חוטים מסוככים ברשת חשמל? איך עושים את זה? רשת אלחוטית? לא יקר מידי בארצנו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by N0mad,

רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ceyal,

שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל

25. שלום לכולם , לי יש מחשב נייד מחובר ישרות למודם כבלים , לשותפה שלי שי חובר ADSL +ראוטר אלחוטי . בקיצור אני רואה שאני מקבל כתובת גם מהמודם שלי וגם מהאלחוטי ,עשיתי בדיקת מהירות אני מגיע רק ל 1.5Mb אני רוצה לדעת אם יש דרך (bridg) או משהו מתוכם כדי לאחד את רוחב הפס . תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.