רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיאפשר חיבור לאינטרנט דרך דור 4 \ LTE האם חוץ מ: tplink Archer MR200 אין לי אפשרויות אחרות בארץ בטווח המחירים ההגיוני? (500 ש"ח גג) ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בגדול, יש לי אינטרנט (בזק הם התשתית, נטוויז'ן הם הספק). אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות את הדבר האהוב עלי בשביל להרגע מלחצי החיים - לשחק בairma.sh - אני מקבל ספייקים של איטיות עד כדי חוסר יכולת לשחק, ואז אני יוצא נוב ומבייש את הדגל שלי. בדקתי קצת ובאמת הפינג שלי לא יציב. הלכתי אחורה עם tracert ומצאתי את הIP של הPOP של נטוויז'ן, עשיתי לו פינג וכבר אליו אני מקבל packet loss ופינג מאוד לא יציב - בין 9ms ל30ms! למה? כמובן שכל הבדיקה שלי נעשית מעל LAN - אין כאן wireless או משהו אחר. במודם (DSL-699U5 או משהו כזה, ישן יחסית של בזק) אני לא רואה errors ובדיקת BER יוצאת טוב. כמובן שלא בזק ולא נטוויז'ן עזרו לי (אין ע…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם, כיום המחשב הנייח נעזר במתאם רשת USB ישן NETGEAR wn111 ואני מניח שזה לא הפתרון המהיר ביותר היום שכן המתאם כבר בין 5 שנים לפחות. למקרה שזה משנה, האינטרנט בבית במהירות 200 והראוטר הוא archer c7. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי את האופציות הבאות: 1. https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.a... 2. https://www.amazon.com/gp/product/B01I7QFR10?tag=h0dab-20& 3. https://www.amazon.com/UGREEN-Bluetooth-Wireless-Receiver-Keyboards/dp/B01LX6HISL?tag=h0dab-20& 4. https://www.amazon.com/EDUP-ac600Mbps-Wireless-External-10-6-10-13/dp/B01CCMUN8C?tag=h0dab-20& 5. https://www.photonegba.co.il/items/1259…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מצליח לגרום למגדיל הטווח הזה לעבוד. קישור למכשיר: https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. יש לי תשתית וספק של הוט 200mb, וקופסה HotBox1 שצמודה לנייח בחדר אחד, והבעיה שבגללה רכשתי מגדיל טווח זה שחוזק ה-WiFi מאוד נמוך בסלון, ופשוט לא קיים בחלק הרחוק של החדר. אני צריך שה-WiFi יהיה חזק שם כי אני מזרים סרטים דרך סטרימר שמחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ולהגדיר את DAP-1325 צמוד להוטבוקס גם דרך כבל Ethernet, וגם דרך ה-WiFi, ועדיין לא הצלחתי לגשת לכתובת IP שרשומה לי בספרון התקנה של המכשיר. מה אני עושה לא נכון, מה פספסתי, ומה אפשר לעשות כדי להגדיל את כיסוי ה-WiFi בכל הבית מבלי להזיז את ההוטבוקס מהנייח?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני על 100 של בזק, הראוטר שיש לי מספק מהירויות מאוד נמוכות בוויפי(בחיבור קווי אני מקבל 96 מגה עם וויפי במרחק של 5-10 מטר מקבל 15 מגה) מחפש המלצה (אין בעיה לקנות מחול) לראוטר משולב עם מודם (vdsl) וגם מתאם רשת אלחוטי טוב למחשב
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי - אספר על ה set-up הקיים בבית שלי (דו קומתי) - אשמח לשמוע דעה לגבי מה הציוד הנכון לקנות כרגע. אז יש לי 100 מגה של הוט, הראוטר (מחובר להוט - edimax - br-6228ns) נמצא בממ"ד בקומה הראשונה ומחובר לPC, ולכבל רשת שיוצא לחדר אחר בקומה הראשונה - שבו היה עדכה ראוטר נוסף שמת היום. הראוטר הנוסף בקומה ראשונה משמש בשביל מכשירים אלחוטיים בקומה הראשונה וגם כבסיס ל repeater (Edimax EW7416APN) - שנמצא בקומה השניה. היה צורך בריפטר כי אין קליטה מספיק טובה של הAP (שכאמור מחובר בכבל ישירות לראוטר הראשי) בקומה השניה. בעקבות המוות של הראוטר המדובר, הורדתי בינתיים את ה Edimax EW7416APN לקומה הראשונה וחיברתי לראוטר הראשי בכבל. מה מומלץ לעשות כרגע כדי לקבל קליטה גם למעלה? אי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בפורום אחר משתמש נוסף טען שיש לו בעיות עם הגלישה בשבוע האחרון. שנינו בתשתית הוט עם ספק בזק, אני 100 מגה, הוא 200 מגה. אבל זה לא משנה. עד שבוע שעבר האינטרנט פעל מעולה, אבל מתחילת השבוע יש בעיות של איטיות בגלישה (לדוגמא, טעינת תמונות ב-REDDIT, או תמונות בכללי. טעינת GIFS וכו' איטית בצורה מוגזמת) וטעינת דפים. בנוסף, יש לי Packet Lose במשחקי רשת. כמובן שניסיתי לעשות ריסט לראוטר, למודם, להחליף DNS וכל הדברים הקבועים, אבל שום דבר לא עזר. בגלל שראיתי מישהו נוסף שזה קרה לו, זה די ברור שזו בעיה שלא קשורה אלינו. השאלה היא האם אנשים נוספים פה חווים את הבעיה הזו לאחרונה? ואם כן, אתם מאמינים (יודעים מנסיון עבר) אם הבעיה הזו תיפטר מעצמ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה , אני עובד עם בקרים מתוכנתים אצלי בעבודה, הבקרים עובדים על כרטיס רשת עד 100MB ומחובר לסוו'ץ של 1GB וגם הרשת בעבודה עובדת על 1GB . יש לי תגובות מהבקרים די איטית ,השאלה היא האם זה משפיע בגלל שאני מוגבל עד 100MB ??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיני לפטופ שיש בו רק ווייפיי ואני צריך אינטרנט מכל מקום. גלישה בסיסית, מסמכים בלבד. מה האופציות שלי? יש אפשרות להתבסס על חבילת הגלישה של הסלולרי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי שיתוף וIP קבוע במחשב ובמחשב השני לא מצליח לגשת לתיקיה המשותפת כי הוא מבקש שם משתמש וסיסמה. איך מבטלים את הצורך בלרשום או לאפס את הסיסמה ושם משתמש? במחשב הראשי יש ווינדוס 10 ובשני ווינדוס 7.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים Wi-Fi extender שיכול להיות מוזן מכבל (שמגיע מהראוטר) ולהפיץ דרכו את הרשת באלחוטי? או שמדובר ב-Access Point? יש לי חדר שינה בבית שאין בו הרבה קליטה אבל כן מגיע אליו כבל אינטרנט שמועבר דרך התקרה. יש לי ראוטר של נטגיר R6400
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעיה אתגרית משהו.. אני בבזק על חבילה 20/40. הספק 012 על אותה חבילה. בשלוש שנים האחרונות אני סובל מאיטיות בגלישה. שבאה והולכת. במהלך השנה הגיעו בזק (בפעם האלף), והפעם סללו קו חדש, מודם חדש. ושוב נשארה אותה בעיה. אני מרוחק פחות מ 300 מטר מהמרכזיה כל הכבילה בבית חוטית. ורק מחשב אחד. ידעתי ימים של פינגים 0 ו 4 , וכיום זה 23 - 690 לפתע. נבדקו בבדיקת מהירות בזק ובאתר ספידטסט. המנהל הטכני של האזור טוען כי הפינג אינו הכלי המתאים, למדידה, ופעם הוא כן מתאים לו. בקיצור, אין לבזק פתרונות. אולי לכם יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי טלוויזיה חכמה של ROADMASTER שמחוברת לראוטר (שנמצא באותו חדר) דרך כבל ולא דרך WIFI. בדיקות מהירות של Ookla יוצאת אותו דבר גם במחשב וגם בטלוויזיה אבל בפועל האינטרנט בטלוויזיה עובד לאט, תכנים בנטפליקס ויוטיוב עושים stutter ולפעמים לא בHD אפילו, כנ"ל לגבי סרטים או סדרות דרך גוגל כרום, ובכללי מהירות הגלישה באינטרנט היא בלתי נסבלת. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בהמלצה שגויה בדיעבד שקיבלתי, קניתי לפני כשנה ראוטר TP-LINK W9980. לאחר שבחודשים האחרונים אני חווה ניתוקים על בסיס קבועה, הבנתי שישנה הגדרה/תכונה שלא קיימת בראוטר שנקראת Vectoring שבגללה נוצרים הניתוקים. לאחר קריאה הבנתי שאולי אפשר לצרוב קושחה חדשה שתאפשר את התכונה המדוברת. האם אכן אפשרי? מודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-