עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by artyom,

הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by izikd,

אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AlphaNoob,

אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by vic07,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בימינו מודם אנלוגי (רצוי פנימי - PCI) כדי שאפשר יהיה לשלוח פקסים מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by com555,

יש לי מודם לבן של דימונד ואני צריך את הדיסק ההתקנה השם המלא הוא Dynamode A360 מי שיכול שיביא לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי את המודם שציינתי והוא של בזק בינלאומי השאלה שלי היא אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית אז אמרו לי שזה יעלה לי 350 שקל בערך כולל ראוטר אז האם אני חייב לקנות ראוטר או שאני יכול להשאיר את המודם הזה ולהשתמש בו ולהפוך אותו לראוטר כי אני לא רוצה להידפק?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by SandLegion,

שלום לכולם, להלן המפרט חיבור שלי: מודם motorola surfboard שחור מהירות 750/96 Emule Sivka MOD v0.43b sivka v13b2 יש לי בעיה בUPLOAD, אני לא מצליח לשגר יותר מ 6KB/s וזה מתחיל להרתיח אותי , מול נטויזן הרצנו בדיקה של אפלאוד וייצא לי מהירות של 10.96 ומול רשת הכבלים ביצעתי בדיקה ויצא לי 12.94, מסתבר ששם הכל בסדר אבל עדיין אני מעלה קבצים במהירות של לא יותר מ-6 (ותבינו, מדובר במקסימום של 6, ז"א שרוב הזמן הוא על 3, 4 או 5.) אני שמתי לב לעוד משהו, למרות שרוב הזמן אני לא מתייחס לזה, למטה רשום כמה טוטאל העלאה/הורדה האימיול מפיק ומשום מה אני רואה מספרים כמו 4 בטוטאל כאשר בחיבורים מופיע חיבור אחד מסכן של 1.6 או משהו כזה, וזה לא נמשך לאיזה כמה שניות אלא לכמה דקות, האם יכול להיות …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. כרגע יש לי מודם/נתב ישן של בזק מדגם Rotal 1025W. אני על תשתית בזק של 15Mb וספק נטויז'ן עם גיימר. הרוטל עושה בעיות והחלטתי שזה הזמן להשתדרג. לוח האם בנייח שלי (AsRock Z87 Extreme 9ac) תומך בשתי כניסות במהירות 1GB ויש לו WiFi מובנה בתקן ac החדש ואני מניח שהלפטופ הבא שלי גם יתמוך בתקן הזה. אני רוצה להפריד בין המודם לנתב. לפי מה שהבנתי, יש כרגע אפשרות בבזק לקנות ב-100 ש"ח את אחד משני הדגמים הבאים: 1. T&W DSL699u5 2. Netgear VVG2000 ע"פ שיחה עם הנציג, המפרט שלהם כולל יציאת LAN במהירות 100 ולא 1G. התכנון הוא לצוות את המודם עם נתב עם יציאות 1G. השאלה היא האם המהירות תוגבל ל-100 באופן מעשי בגלל שהמודם מוציא רק 100? הנציג של בזק טען שאין שום קשר. ההגיון שלי אומר אחרת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Wizard,

חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  14. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by LR,

היי, לאחרונה אני מנסה לשתף חיבור ADSL בין 3 מחשבים אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות: 1. איזה כבל צריך בין הנתב למודם? (מוצלב או רגיל) 2. כיצד מגדירים את הנתב לסוג המודם שלי (speed touch home - מודם רשת שחור)? אלו הגדרות צריך לבצע? לתשובתכם אודה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים לרטור DLINK DI-604 ומודם alcatel חמש מנורות (אם זה משנה). במחשב שלי יש WINDOWS XP 64 BIT מחשב שני WINDOWS XP PRO SP1 מחשב שלישי WINDOWS 98 SE כולם מחוברים ברשת. ואני רוצה מהמחשב שלי להתשלטת על המחשבים מבלי כל רגע לעלות למחשב ולאשר את החיבור. איך אני עושה את זה? תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. אני גולש באנטרנט בלי שום תוכנות הגלישה מהירה כשאני מדליק תוכנה ביטורנט אז האינטרנט נהיה מעוד איטי הרבה זמן עד שעובר לאתר אחר מה הבעיה ? באנטרנט:? ההאנטרנט שלי מהירות 1.5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. שני המחשבים מאחורי ראוטר של edimax עקבתי אחר ההנחיות כאן: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104WB/Remote_Desktop.htm וזה לא עובד!!! המחשב אליו אני מנסה להתחבר נמצא מאחורי ראוטר שאותו קינפגתי לפי הלינק שלמעלה (דרך אגב, את הראוטר שלי, שמאחוריו המחשב שלי נמצא, לא קינפגתי). כעת אני במחשב שלי פותח remote desktop ומקיש את ה IP של הראוטר שמאחוריו נמצא המחשב המרוחק ואני מקבל הודעת שגיאה ש RDC לא מצליח למצוא את המחשב הזה. מה עושים??? אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itaysp,

שלום, קניתי 2 יחידות מהכבל הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250754507416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3333wt_905 וחיברתי לכרטיס רשת ולאנטנה והוצאתי את האנטנות מהחדר שלי וקירבתי אותם מרחק די קרוב לראוטר. לצערי, האיכות לא השתפרה יותר מידי.. אז חשבתי לעצמי שאולי יש מגבלה לאורך שכבל כזה יכול להיות ואחר כך זה כבר פוגע באיכות ללא מגבר. אז.. יש מגבלה כזו?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.