עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בתקופה האחרונה הפכו מפצלי הכבלים, הנמכרים ב-EBAY ו-DX בפחות מ-$ אחד, למאוד פופלריים. דוגמא למפצל כזה ניתן לראות בתמונה המצ"ב. כתוצאה מכך, הרבה מאוד משתמשים התפתו ורכשו מפצלים מסוג זה אך כאשר הם מתחילים לעשות בהם שימוש, הם מגלים שהעסק פשוט לא עובד… אז לפני שאתם רצים להתלונן על המוכר הסיני שלכאורה רימה אותכם, קראו את הפוסט הזה ותבינו שלא כל המפצלים נולדו שווים. http://www.netcheif.com/blog/?p=5161

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by Cheif,

במקביל לעבודה על תקן 802.11ac, מתגבש תקן אלחוטי נוסף המכונה 802.11ad. בפוסט הבא אני עומד על המאפיינים של תקן זה, על היתרונות והחסרונות שלו ועל השימושים האפשריים בו. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2036 מי שרוצה לקרוא את המדריך שלי על תקן 802.11ac יכול לעיין במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hardgore1,

מי עדיף? איזו תשתית טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by wooper,

הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by neovo,

קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by pC gUy,

בוקר טוב יש לי שאלה: איך עוזר ה UPLOAD במשחקי ONLINE?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by goodspeed,

שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. הי אני נמצא ביוסטון ביומיים הקרובים ואני מחפש ראוטר חזק שיוכל לנהל לי את הרשת בבית בצורה יעילה אני צריך שהנתב ידע לתת לי עדיפות כמה שיותר גדולה ל 2 עמדות משחקים בעוד שמעמדה אחרת מתבצעת הורדות וישנם לפחות עוד 3-4 צרכנים מזדמנים (טלפונים וכדומה) מחיר בסביבות ה 100 דולר רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by itaim,

יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by cabriolet,

התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לשתף בין מחשב לממיר ולא מצליח. ניסיתי כמה מדריכים, לא הולך... אולי אני נופל באיזה service שלא מופעל... (אחרי התקנת windows ביטלתי כמה). תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה או מדריך כיצד לחבר שני מחשבים באופן חוטי קרובים אבל עם מקלדת אחת ומסך אחד. מחשב הראשי יהיה למשחקים סרטים ואינטרנט והמחשב השני ישמש לגיבוי ולהורדות בעיקר. תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by no_way,

שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by or_y,

שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by mazoneli,

אופציית ה Wi Fi מופעלת תוכנתית ולא פעלה רצוף, בזמן האחרון גם שאני מפעיל את האופצייה ולמרות שהחיווי מראה שהרשת האלחוטית עובדת אין קליטה בשום מכשיר נייד (3 מחשבים ושני סמרטפונים). הרשת הרגילה שעוברת דרכו תקינה ואין שום בעיות, הדגם הוא WR740N. טיפים ורעיונות לפיתרון הבעייה יתקבלו בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, יש לי פלאפון עם ANDROID ויש תוכנה שמשדרת למחשב ע"י WIFI את השידור של המצלמה. עכשיו רק מי שמחובר לאותה רשת WIFI יכול לצפות במצלמה ואילו ממחשב אחר (שלדוגמא מחובר לאינטרנט קווי בבית אחר)אין אפשרות להתחבר. איך ומה אני עושה, כדי לשתף לעולם את מה שרואים במצלמה? ד"א זה הכתובת שאני צופה דרכה: http://192.168.2.101:8000/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני הולך לעשות רשת ביתית בכבילה ואני מתלבט לגבי איזה כבל להשחיל בקירות.. בשביל שלא יהיו הפרעות.. וניתוקים הבית הוא קוט'ג והכבל צריך לעבור קומות מה אתם מציעים לי אולי כדאי להשקיע וללכת על CAT7 ולחפש לו שקעים תואמים ומתאמים לRG45????

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. מצאתי רק פרק ראשון עם תרגום. מצאתי את שאר הפרקים אבל לא מצאתי להם תרגום. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תרגום? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום אנשים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אח שלי ברשת כך שיהיה שיתוף אינטרנט, ושניתן יהיה לגשת ממחשב אחד לשני. איזה תקנים אני צריך שהראוטר יתמוך לצורך כך? החיבור שלי הוא ב-ADSL, הספק הוא ברק במידה וזה משנה. כמו כן, האם יש המלצות על דגמים לא יקרים מדיי שתומכים ברשת אלחוטית במהירות 54Mbps, הקנייה היא מחו"ל, אז נגיד משהו עד ה-50 דולר +/-. Anatoli.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by malcolmx9,

אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by j-cool,

כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by nachum37,

משומש כשנה. חבר אמר לי שלם כמה שתרצה, אני לא רוצה לעשוק מצד אחד וכמובן לא לשלם יותר מהשווי מצד שני. ראיתי שבאיביי אפשר להשיג משומש בכ 32$, אבל כנראה שבארץ יקר יותר. תודה.

25. אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.