עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orca2k,

כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by xyo,

איך מתקנים את זה level one 1412tx זה הדגם אני יכול לנתק ולחבר כשאני עושה disable enable ל VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter אבל אני רוצה דרך הדף של 192.168.123.254 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by zaroor,

יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by junkam,

הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית. הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו. אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם ושבת שלום. לאחר שדיברתי עם השכן שלידי, הוא אמר לי אם אני רוצה אני יכול להתחבר על הWIFI שלו והוא גם מתחבר על שלי, בדרך כלל איכשהו אני מתחבר על שלו והוא על שלי קבוע זה מוזר. בכל מקרה. השאלה שלי היא כזאת, האם אני למשל, יכול לקלוט WIFI שלו, ואז להכניס את האינטרנט שאני קולט ממנו, לתוך הראוטר שאצלי בבית ואז לפצל לשאר המחשבים בבית באמצעות כבל/אלחוטי? כלומר במקום לפצל את האינטרנט שאני מקבל מהקיר שאצלי בבית ומפצל אותו אז לפצל את האינטרנט שאני קולט בצורה אלחוטית מהשכן, לשאר הבית. תודה למבינים עניין שיענו

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by ronbs100,

שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים. האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים? אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by amirco81,

קודם כל מה זה בדיוק SBOX ושאלה נוספת היא למה ציינו בפני כי ישנה אפשרות בה אצטרך לרכוש רכיב כזה על מנת לתקשר בין שני מחשבים שיעבדו על אותה תוכנה המותקנת באחד מהמחשבים. ובכלל אם אפשר קצת מידע בנושא האופציות הקיימות בשוק לתקשר בין מחשב נייח בו מותקנת תוכנה מסויימת ומחשב נייד, לשימוש בעצם בכל מקום לאו דוקא באותו חדר. תודה אמיר.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. מצטער שאני מחזיר את זה לפה אבל זה קשור גם לרשתות. אז לא למחוק לסגור או להעביר לי את זה מפה windows cannot find 'copy.exe « בתאריך: היום בשעה 13:20:49 » השב עם ציטוט ערוך הודעה יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים --------------------------------------- windows cannot find 'copy.exe « תגובה #1 בתאריך: היום בשעה 13:26:40 » השב עם ציטוט וואי נתקלתי בזה לפני המון המון זמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by ronitav,

לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אם יש לי מצלמת אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר אליה מרחוק בכדי לצפות מה קורה בבית, מה ניתן לעשות? צריך מצלמה מיוחדת? יש איזה שירות שנותן אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי ניסיתי לגלוש באינטרנט הסלולרי של סלקום. הגלישה עצמה סבירה ביותר אבל יש שני דברים שלא עובדים בכלל - הורדות bitorent והאימיול. באימיול מקבלים LOW ID ממש כמו שקורה כשמחוברים עם נתב בלי להגדיר את הפורטים המתאימים ובביטורנט ההורדות אפילו לא מתחילות.. ואני לא מדבר על מהירות נמוכה או לא יציבה אלא על מהירות 0 !! אם מישהו מכיר את זה ויכול לחזק את הניחוש שלי שסלקום פשוט חוסמים לגמרי של דבר שקשור ל P2P שיכתוב פה תגובה בבקשה.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. התקנת דריבר רשת של הלוח אם לא עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה מאוד לא מובנת (לפחות לא לי) עם ה-IP במחשב שלי יש לי ראוטר קודם כל חשוב לציין כשאני נכנס ל-cmd ורושם ipconfig ה-ip שרשום לי ב-ipv4 זה 192.168.1.2 שזה בכלל האייפי של הרשת הפנימית ולא IP של WAN באתרים "שאומרים" לי את ה-ip שלי אני רואה IP אמיתי כמו שצריך להיות אני צריך לעשות משהו עם המחשב ואמרו לי שכדי לעשות את זה השלב הראשון שאני אמור לתקן זה את הבעיה הזאת שהוא מראה לי ב-cmd את האייפי הפנימי ולא את האייפי של ה-WAN איך אני אמור לתקן את זה?זה בכלל אפשרי? מה שאני צריך זה אייפי סטטי (כמו שכבר יש לי) ושב-cmd אני אראה את האייפי של ה-WAN ולא של ה-LAN אני מאוד אודה לכל תגובה שתאיר אור על הנושא...

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by ja104co,

שלום לכולם. שאלה: האם יש דרך לשלוט על רואטר DLINK 624 לא דרך ה-web interface אלא דרך command line? תודה ,

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by AmitMa,

עשיתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית דרך הוט. הספק שלי הוא רימון. הראוטר נמצא בין 2 המחשבים ולכל אחד מהם יש כרטיס רשת. איך אני עושה שיהיה לי אייפי משתנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Klayhamn,

שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?

25. יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים