עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. המדפסת brother mfc7360n יש לה יציאת רשת כיום המדפסת מחוברת בכבל USB למחשב (ווינדוס 7) והכל עובד בסדר גמור. אני רוצה לשלוח הדפסות ממחשב אחר (xp) שמחובר לרשת באלחוטי איך לזהות את המדפסת במחשב שמחובר באלחוטי? צריך לפתוח פורטים משהו בראטור? ממש לא יודע את התהליך תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אנחנו בתהליכים מתקדמים של שיפוץ דירה יד שניה וישנם מספר נושאים שאשמח להיוועץ בחברי הפורום. הראשון הוא ארון התקשורת ופריסת התשתית בדירה (הכל קיים). כיום קיימת תשתית של הוט אבל התכנון שלנו הוא לרשת את הבית באינטרנט בלבד (תשתית בזק). צרפתי תמונה של הארון הקיים ותמונות נוספות בקישור . המטרה היא לבסס תקשורת בדירה ע"ב אינטרנט בלבד, לשימוש ביתי אך ברמה מספקת לתמוך בתכנים ושימושים כבדים, החדרים שלגביהם זה רלוונטי: סלון, שני חדרי שינה וחדר עבודה. אינני טכנאי ואיש רשתות (לא יהיה קשה לשים לב , אך ברצוני לעשות דברים אלו בעצמי), אשמח להתייחסותכם לנקודות הבאות: 1. רציתי לדעת האם אוכל לאכלס את "ארון התקשורת" בנתב של בזק + מתג ו-2 נק' חשמל עבור הנ"ל (גודל האמבטיה: WxLxH -…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Eviljelly,

שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.

6. Started by Ymac,

שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sango,

שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ramboIL,

היי שדרגתי בבזק לחבילה של 40 מגה מה שהכריח אותי לקחת מודם VDSL של בזק, בכוונה לקחתי רק את המודם, כי אני הראוטר שהם נותנים הוא לא משהו, ואני רוצה להשתמש בראטור הקיים שלי Edimax AR-7286WnA. הבעיה, לראוטר שלי יש רק כניסת טלפון ולא כניסת רשת ... איך אני מחבר ביניהם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nec14e,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by white_rider,

לפני כחודשים נכנעתי לפרסומת של בזק לשדרג באותו מחיר וביקשתי שידוג באינטרנט, לא יודע למה הם התעלמו ממני עד היום... הם אמרו שמודם ה ADSL שיש לי ללא תשלום כבר לא טוב וצריך להחזירו ולקבל VDSL ואני צריך לשלם 8 שח לחודש על מודם או 10 על ראוטר. חשבתי לעצמי שבטח אני אמצא מודם VDSL כי יש לי מספיק ראוטרים אני אקנה אותו וזה הוא ולא צריך לשלם חודשי.... אבל להפתעתי אין כלום יש רק איזשהו נתב אחד שעול מעל 500 שח... מה הסיפור? למה המודם כל כך יקר? יש דרך לעקוף את התשלום החודשי על השכירות חוץ מלקנות ב 600 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yairggg,

אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אשמח לכל תשובה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

22. היי. אז ככה - בית דו-קומתי. תשתית בזק, ספק ב' בינלאומי , 100MB. הראוטר\מודם (D-Link DSL-6740U) של בזק יושב בממ"ד בקומה הראשונה והוא אמור לספק לכל הבית גישה. בפועל בקומה למעלה הקליטה די עלובה, ולהעביר את הראוטר מהממ"ד לחדר אחר לא עזר משמעותית. הראוטר מחובר לקיר בממ"ד, ממנו יוצאים חיבור קווי לסוויץ' של Yes (שמאפשר שימוש ב VOD לממירים בחדרים אחרים), חיבור קווי למדפסת רשת וחיבור קווי למתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמספק חיבור קווי לאחד החדרים בקומה העליונה. סך כל החיבורים בקומה העליונה (הבעייתית): חדר א' - ממיר YES חדש שהותקן השבוע ועוד לא מחובר. דורש חיבור קווי ללא סוויץ' של YES מאחר והוא יושב על קו YES אחר. חדר ב' - מתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמקבל אינטרנט מהתאום שלו ש…

• 4 תגובות
    • 18.1k צפיות
  23. Started by Yoav,

היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

העתקה בין שני מחשבים אצלי ברשת מתבצעת במהירות נמוכה מאוד. בערך 500KBps בדקתי עם Lan Speed Test וקיבלתי בערך אותה תוצאה (בדקתי על שני המחשבים), באיזור ה-4-5Mbps. בבדיקה עם SPEED TEST, שניהם מצליחים לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה בהרבה, באיזור ה-50-60Mbps. מה יכול לגרום לעבוד כ"כ לאט כשמעבירים קבצים מאחד לשני?

25. Started by davidgi,

שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים