רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש המלצות ? המחיר עד 350 גג ......... ושיהיה תואם לכבלים ולADSL ואם אשר אז שהנתב יהיה יציב כי אין לי חשק להתחיל לשחק איתו....... שמעתי של אדימקס 6104 יש מעט בעיות עם הכבלים ... זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נתב עם USB על מנת לחבר את המדפסת שלי ודיסק חיצוני בתקציב של עד 300 שקל המון תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
החלפתי במחשב את כרטיס רשת אלחוטי הפנימי , בכרטיס עם חיבור USB, ומאז עוצמת אות נמוכה- מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בבוקר עלה לאוויר האתר http://www.1999.co.il. זהו מיני-סייט של איגוד האינטרנט הישראלי המיועד להביא לציבור בישראל את המידע לגבי החלת כללי הרישום של 1999, על כלל שמות המתחם בישראל. העלאת האתר תלווה בקמפיין פרסומי שעלה הבוקר, הן בעיתונות והן ברשת האינטרנט. כמי שדחף את הנושא וקידם אותו במסדרונות האיגוד, אני מקווה שבכך יבוא פתרון לבעית האפליה בין בעלי שמות המתחם בישראל. מידע מלא על הנושא יש בפוסט הזה - http://www.netcheif.com/blog/?p=5611
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וערב טוב לכולם... אני ככל הנראה קונה נתב WRT54GLוLinkSys כי ראיתי שהרבה ממליצים עליו פה... השאלה שלי היא אני צריך רק כרטיס רשת אחד נכון?....משום שהנתב יהיה מחובר ישירות למחשב ואחד והוא צריך לשלוח אות רק לעוד מחשב כלומר 2 מחשבים ברשת...אז רק כרטיס רשת אלחוטי אחד לקנות כן?.. ואם אפשר דגם של כרטיס רשת אלחוטי שיתאים לנתב... ועוד שאלה ...אני נמצא במסלול עם חצי מגה העלאה ...ואני משתמש כבד באימיול....אני יצטרך לתת הגדרות מיוחדות בשביל האימיול בנתב?.... והאם הוא יוכל לעמוד בקצב העלאה של חצי מגה.... ואם יש כמובן מקום שאפשר להתקשר לשירות שלהם כדי להקבל עזרה בהתקנת הנתב כי זאתהפעם הראשונה שלי ...זה יהיה סיפור?..יש להם אתר עם טלפון של תמיכה כמו לאדימקס? מצטער על החפירה מקווה שת…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית. האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ? האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד) האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה) כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול). תודה דני
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
השיט הרגיל...אז ככה תנסו לעקוב יש לי את המודם הנ"ל רציתי חייגן כזה שמתחבר אוטומטי אז עדכנתי לו גרסא (שימו לב שהוא לא משמש כראוטר בשלב זה של הסיפור,אני עדיין עם חייגן רגיל והכל.) בקיצור..אני בא להפעיל את תוכנה ה DC++,בקושי פועלת. לא מורידה לא מוצאת קבצים לא כלום. ניסיתי לכבות את הפיירוול של ה"ראוטר" למרות שהוא במצב מודם בכלל. לא עזר! אז אמרתי נשתמש בו בתור ראוטר...וזה מה שעשיתי. קינפגתי אותו כמו שצריך בדיוק לפי הספר,פתחתי את כל הפורטים הקיימים החל מ 1 ועד ל 65535. (שימו לב,אני עובד עם פיירוול חיצוני של McAfee. טוב,התוכנות עכשיו עובדות מצויין. גם האמיול וגם ה DC++ רק מה..הרצתי בדיקת אבטחה און ליין באתר של SYGATE ומה מסתבר? כללל הפורטים חשופים! למרות הפירוול.. מתחנן חברים תע…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי לפניי כחודש בערך נתב אלחוטי של 3COM. הגדרתי לו את כל ההגדרות של הרשת, של האינטרנט, והכל עובד. הוא מחובר ישירות למחשב שלי ולעוד סוויטצ' שמחובר לשאר המחשבים. חשוב לציין שאני לא משתמש בו כאלחוטי, אלא עם כבלים. מאז שיש לי אותו יש בעיות בתעבורה שלו עם האינטרנט, היא לא רצופה, בגלישה, בהורדות וכל השאר... והאינטרנט יותר איטי משמעותית בגלל זה. תמונה של הלוג של התוכנת הורדה שמעידה על כך שהתעבורה לא רציפה : ניסיתי לבטל את הפירוול בו וזה עדיין ככה, ניסיתי לחבר רק אותו אליי בלי החיבור לסוויטצ'. אני בטוח שזה הראוטר כי כשחיברתי את המודם ישירות אליי הגלישה הייתה רציפה ומהירה. יש איזה פילטרים שצריך להגדיר? משהו שאני לא יודע שגורם לבעיה הזאת? יש מצב אולי שהו…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חולק ADSL 512K. הADSL נמצא על מחשב אחד והמחשב השני מתחבר דרכו. כששני המחשבים באינטרנט מורידים משהו או גולשים הוא מוריד את מהירות הגלישה וההורדה. בשני המחשבים מותקן Windows XP, כרטיס Ethernet 10 100MBPS. דרך אגב גם אמרו לי הרבה אנשים אחרים שהם עושים בדיוק את אותו הדבר שזה לא מאט. ואני שמתי לב שהמחשב עם הADSL מוריד בערך 50K והשני 10K. הבנתי גם שיש אפשרות שחלק מהPakages עלולות ללכת לאיבוד, איך אני יכול לדעת על זה אם זה קורה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש באינטרנט הביתי שלי עבור הטלפון. אני לא רוצה לפתוח WIFI אלא לחבר את הטלפון למחשב באמצעות כבל USB ולגלוש, האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי לפני כמה ימים ראוטר של חברת NETGEAR מדגם WGT624V4 וברצוני לעבוד איתו אלחוטית כמובן . אני נסיתי עשרות פעמים לקנפג' את הראוטר שיעבוד בשני המחשבים שברשותי ( 2 לפטופים ) . הבעיה היא שבמחשב אחד יש אינטרנט ויש גלישה ואיסקיו ומסנג'ר ובמחשב האחר אפשר לתפעל רק את איסקיו ואת המסנג'ר וללא גלישה באינטרנט . נסיתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי שהמחשב השני יעבוד כמו שצריך מול האינטרנט . עשיתי ריסט לראוטר והתקנתי הכל מחדש גם אותה בעיה - זה מתחבר כאילו ל-LOCAL AREA או משהו כזה . אני עובד במערכת הפעלה וויסטה - אז קצת היסתבך לי העניין . הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הדרכים להגדיר את הפעולות האלה שהכל יעבוד כמו שצריך + להגדיר אבטחה וסיסמא לראוטר שלא יהיה פתוח לאחרים בבניין שלי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-