רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה... הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות... אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני גר בקיבוץ,יש לי בבית ממיר דגיטלי,אני באזור שירות של תבל. חבר שלי שגר בעיר סמוכה,ומשתמש באינטרנט בכלבים(גם באזור שירות של תבל) בא אליי עם המודם,חיברתי אותו לשקע של הטלוויזיה בקיר. אומנם אצלי בבית השקע טלוויזיה לממיר לא אותו דבר כמו אצלו,אבל זה אמור לעבוד בכל מקרה לפי מה שאמרו לי,בכל מקרה השתמשתי בכבל רגיל של טלוויזה Data מודם Motorola SurfBoard 4200. הנוריות של המודם לא מצליחות להנעל על שליחה וקבלה. אם יש פה טכנאי שעובד בהוט שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות לצפות בסיסמאות שהוקלדו באתרים מסוימים כשאותו משתמש התחבר אליי לראוטר? ובנוסף, אם מישהו התחבר לאתר מהמחשב שלי, אני יכול לדעת את הסיסמה שלו? זה לא למטרה רעה, אני שואל כדי לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש נתב אלחוטי חדש, רצוי מ-RSM כי כבר הזמנתי אצלו את המחשב ויהיה לי נוח שהשליח יביא הכל יחד...אבל לא חובה. הנתב ימוקם בממ"ד בדירה חד-קומתית, ואני מעונין שתהיה קליטה גם במרפסת, בקו אוירי של כ-15 מטר, כשבדרך יש את הקיר של הממ"ד ועוד איזה קיר וחצי רגילים. אני לא מצפה להזרים HD כשאני יושב במרפסת, רק לגלוש ב-hwzone ולצ'וטט במסנג'ר. מה דעתכם על אחד הבאים: נתב אלחוטי דגם TP-LINK TL-WR941ND Edimax BR-6524N-Max 300M 802.11b/g/n Wirelees D-Link Dir-615 Wireless N Router משהו אחר מומלץ? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ומודם B FOCUS (אלה בשרת.. אני קליינט מחובר עם סוויץ) א ני רוצה לפתוח פורטים לאימיול, האם הורדת הV מהפרוטקס עושה את זה? אם לא, אני יכול לפתוח אותם מהמחשב שלי פה ולא מהשרת? כי הוא מרוחק... ועוד משהו.. הוא מבקש אייפי בפתיחת פורטים.. מה לשים לו שם? איך אני מגלה את זה מה מהמחשב שלי. נו לענות על כל השאלות, הם כולם חשובות ותשובה של אחת לא תעזור לי אם אין את השנייה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכמה מקומות שאם כבר קונים מחשב נייד עם תמיכה ב WI-FI עדיף לקנות את ה G אבל השאלה שלי היא כזו, ה G מגיע ל 54 KBPS ו B ל 11. גם 11 מגה ביט לשניה הם פי כמה וכמה יותר ממה שהטכנולוגיה היום מספקת לנו וגם תספק בשנים הקרובות (11 מגה ביט = 1.4 מגה בייט שזה פי 20 מהמהירות הממוצעת היום באינטרנט בארץ) לכן למה בעצם חשוב לי לשקול לקנות WI-FI שתומך בתקן G?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני גר בדירה שכורה, המודם + ראוטר נמצא בחדר עבודה (ממ"ד), והסלון נמצא במרחק של בערך 10 מטר משם. הקליטה של הרשת לא טובה והייתי רוצה להעביר כבל שיתחבר למכשירים בסלון (קונסולות, טלויזיה, סטרימר). בבית יש ארון תקשורת מרכזי שעושה רושם שיש בו תעלות עם חוט משיכה לבן, שהולך מהארון תקשורת ועד לנקודה בסלון. הארון לא מגיע ישירות עד לממ"ד, אך בממ"ד יש שקע טלפון, ולכן אני תוהה האם התרחיש הבא אפשרי: 1. פירוק שקע הטלפון בחדר עבודה, לראות איזה חוט מושחל משם ועד לארון תקשורת. 2. להעביר כבל רשת מהחור בחדר עבודה עד לארון תקשורת, ומשם בתעלה עד לסלון. 3. לשים שקע כפול (טלפון,רשת) במקום השקע שפירקתי בחדר עבודה האם זו הדרך הנכונה? זה נשמע לי מאוד מסובך מי יכול לבצע עבודה שכזו
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-