רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני מקבל 10 מגה במקום 100. כבר מספר שעות. לא משנה אם אני מחובר לספק או לא (דרך חיבור L2TP), המהירות נעה בין 10 ל-12 Mbps. רק אצלי? אני מבין שזה פסח, אבל בעבר גם בחגים, מקסימום הייתי מוריד פי חצי יותר לעט. אבל עכשיו זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 41 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 3 מגה-ביט של HOT/012 וזה כבר בלתי נסבל!! אני לא יכול לגלוש! סרט לדוגמא של 3 דקות בYouTube כעשרים דק' לפעמים יותר. מה עושים? [מודם : Thompson] זה רק אני או שגם אצלכם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעיקר בערבים, ברוב הימים האחרונים הפינגים לחו"ל תמיד מעל 200! היום זה ככה כל הזמן (מאיזה 15:00). מה קורה כאן? ועוד משהו: למה הפינגים של הכבלים ב-012 הרבה יותר טובים לארה"ב וגם יש להם פינגים טובים עדיין בימים האחרונים למרות שלי יש פינגים גרועים וההבדל היחיד בינינו זה ADSL או כבלים ולא ה-ISP...?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להוריד מעל 10-20 קיי שם, והבדיקה המטופשת של בזק מביאה לי 600 ק"ב לשנייה אז הכל "בסדר". ניסיתי להחליף שרתים בהגדרות של ראפידשר, אותו דבר. מה הסיפור הזה ? מהאפלאפון אני מוריד יותר מהר.. וניסיתי גם פרמוט והתקנת ווינדוס מחדש כך שאפשר לשלול תוכנה. האם אני יכול לטעון הפרת חוזה מבזק <?
-
- 43 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מאתמול פתאום האינטרנט שלי התחיל להוריד ב20-30 והמקסימום שהוא הגיע אליו זה 40 עד עכשיו זה ככה... צלצלתי לספק ואמרו לי שהם משפרים תשתיות או משהו כזה... אני גר בנהריה אבל למשל לאנשים שגרים במרכז זה לא קרה! או שקרה להם אבל ממש דברים קטנים כמו הורדה מקאזה וכ"ו... אצלי זה בכל האינטרנט גם בשליחה וגם בקבלה.. הייתי אמור לקבל אתמול כבר ADSL 1.5 (שידרוג) ובגלל זה עכשיו אין לי יש למישהו מושג מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ. אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל). חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר) אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ! מה עושים??!?!
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מצטרף ל012 אני ישתמש במודם pci פנימי החבילה של 0.5 מגה שאלה אחרונה כשאני יוריד מה תהיה בערך המהירות אם יש הערות אשמח לשמוע
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חברים יקרים. היום קיבלתי שני מכתבים ב EMAIL אשר נגועים בווירוס של W32KLEZ . לכל מי שלא הגדיר בדיקה אוטומטית של הדאר הנכנס עלול לקבל את הווירוס.אשר בימים אלה יש תופעות רבות של ויירוסים ;) ראו הוזהרתם
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-