רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי כמה מחשבים שמחוברים דרך WIFI לאינטרנט , רק מחשב אחד מחובר דרך כבל ישירות לראורטר . רציתי לדעת האם קיימת דרך להגביל את רוחב הפס למחשבים שמתחברים לרשת דרך הWIFI? . זאת אומרת להקצות למחשב אחד 80 אחוז ולמחשב השני 20 אחוז . מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק טוב ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדירה שלי יש חיווט CAT7 מהארון תקשורת לכל החדרים. הכבלים ללא ראשים וללא שקעים... יש ברשותי מחברי keystone CAT6 מהסוג שלא צריך כלים עבורם (תמונות למטה). השאלה היא האם אפשר לחבר אליהם כבל CAT7? ואם כן אז מה הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 18.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם חייב את שנם לרשת או מה יותר טוב לרשת בין שני מחשבים hub או ראוטר תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את המחשב ASUS N550JV האם אני יכול לשדרג לו כרטיס רשת? מבקש המלצה לדונגל WIFI (רוצה דונגל מסיבה אסתטית וביטיחותית כי מתאם כרטיס רשת עם אנטנות יבלות וגם יכול להרוס לי את הפורט USB בגלל זה. תודה רבה נ.ב אני מחובר לסיבים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום... יש לי פה בעיה חמורה מאוד עם הOUTLOOK כשאני מנסה לשלוח הודעות מנהל המערכת מחזיר לי את ההודעה הזאת וההודעה לא נשלחת יש לי דואר של העבודה של משרד הבריאות ומהעבודה זה עובד (מחשב נייד) thounder bird יסדר את זה? אם יש פיתרון שישאיר אותי עם אאוטלוק אני מעדיף... תודה...
-
- 4 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH. איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ? כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X אני ב-ADSL 5 MB + בזק. תודה רבה והמשך שבוע טבו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-