עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by haim_i,

שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. כיצד להפוך מחשב לשרת פרוקסי שיחבר בין קבוצת מחשבים לספק האינטרנט ויוריד את המידע אליו כך שכאשר מספר משתמשים יבקשו את דף מסויים השרת יתן להם אותו מתוכו ולא יווצר עומס על הקו מחשב-ספק אינטרנט..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by b-a,

נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי היום edimax 7206apg מכיוון שהמחשב בסלון שלי לא קולט את הראוטר שנמצא בחדר. אחרי שהתקנתי אותו ניסיתי להתחבר דרך המחשב בסלון, אך הוא כותב לי: Limited Connectivity - no internet access, מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:32:35 רציתי לציין שיש לי ראוטר linksys wrt54gl והתקנתי עליו firmware של dd-wrt[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:41:16אני אשמח אם מישהו יוכל לדבר איתי במסנג'ר וכך להדריך אותי איך לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד !בתודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. הרשת נשארת פתוחה. כל שאר ההגדרות נשמרות כרגיל. רק אצלי?

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. היי מה שלומכם? אני די זקוק לעזרתכם, התקנתי לאח שלי עכשיו WIN 7 במחשב די סטנדרטי ומודרני (כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון, לוח פשוט עם כ.מסך מובנה וכו') - זה אותו דיסק שהתקנתי איתו כמה וכמה פעמים את המערכת ועם אף אחד מהמחשבים לא היתה בעיה כלשהי. במחשב הזה הוא פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט (חוטי) ורושם לי doesn't have valid ip address לפני זה כשהיתה מערכת XP לא היתה שום בעיה עם האינטרנט. המערכת מציעה לי לנסות לפתור את זה אוטומטית, אבל זה בסופו של דבר גם לא מצליח. דעתך? לפי מה שקראתי בגוגל ניסיתי אפילו לבטל את התמיכה ב-IPv6 כי אמרו שיכולות להיות בעיות - לא עוזר.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  12. עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Spook,

התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by twistedl,

התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  21. אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by CyberSpider,

אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by nikf,

קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום. מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ? מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים